../images/Emo60.gifשלי=]
קודם כל נראלי אני רשמית מצטרפת לפורום אז (ונראלי שכבר כתבתי אתזה לפני כמה זמן. או וול) קוראים לי ניקי, בת 14 וחצי. פייבוריט: כריס
מכל בחינה חוץ מווקאלית: אייס
באקי: הפתיע לטובה. ממש אהבתי ת'הופעה שלו. אני ממש אוהבת ת'קול שלו. מחוספס כזה. באמת שאהבתי! הוא הצליח (כמו שהרבה אמרו לפני) לשדך בצורה כ"כ יפה בין הרוק לקאנטרי ובאמת שאהבתי. אחת הטובות שלו אם שואלים אותי.
אייס: אייס ידוע בתור הגרוע של החבורה. ואין לי ברירה חוץ מלהסכים. היום הוא אולי לא היה הכי גרוע, אבל הוא היה רחוק מלהיות ההכי טוב. עם כמה שאני אוהבת אותו וכמה אני אוהבת לשמוע אותו ולראות אותו מופיע (לראות
), הוא עף מחר. בטוח.
קלי: אמרו פה שמי ששר את BR הולך להכשל. לא ראיתי את הגרסא של קונסטנטין שהיללו אותה כ"כ, אבל של קלי לא הייתה כ"כ נוראה. ההופעה הייתה בסדר. מידיאוקר כמו שסיימון היה אומר. אבל את המלבישים ומאפרים שלה צריך לפטר מיד. כאילו, מה היא חשבה לפני שהיא עלתה לבמה?! מנסים לתקוע לה פוזה של רוקרית כשהיא סתם פריטיפייס. היא אפילו לא חכמה במיוחד (בהמעטה). כאילו כל הקטע של On paper, כאילו WTF?! זה משחקת אותה מטומטמת כי היא חושבת שזה חמוד או שהיא אשכרה לא הבינה?! זה פשוט עצוב. היא חמודה והכל, אבל די! כאילו כמה אפשר לסבול?
כריס: השיר היה מזוויע. כאילו לא הכרתי אותו לפני וכששמעתי אותו פשוט חשבתי שזה שיר מוזר לחלוטין. עם כמה שהשיר היה דוחה, כריס הפך אותו לנסבל! הקול שלו פשוט היה מדהים (כרגיל) ופשוט להתאהב בו ובהופעה של כל פעם מחדש! כריס הוא ה-אמריקן איידול, בין אם הוא יזכה ובין אם לא, והוא פשוט מעולה! אין לי מילה רעה אחת עליו, רק על השיר הדוחה שהוא בחר.
קת'רין: דווקא אהבתי. הייתה הופעה טובה אבל די פורגטאבל. היא יפיפיה כתמיד, למרות הצעקות שלא כ"כ החמיאו לה=]
אליוט: קול מעולה, שיר לא משו. הוא כבר לא מיוחד, כאילו הקול שלו מדהים, אבל הוא לא מדהים אותנו כל שבוע מחדש. יודעים מה לצפות ממנו ומקבלים את מה שמצפים. שייקח קצת סיכונים, שישנה סטייל! יש לו קול של כוכב, שינצל את זה וישוויץ בזה קצת!
טיילור: אחרי השבועות האלה שהוא הלך לאיבוד בגרסאות הקריוקי שלו, השבוע הוא חזר ובגדול! הופעה מצויינת, שנורא שיעשעה אותי בקטע שהוא ניסה לבעוט במיקרופון והסטנד לא נפל
חחח הייתה לו הופעה מעולה ובאמת שאני לא מבינה למה סיימון פסל אותה. למרות שלרוב אני מסכימה עם סיימון.
פריס: אוף אני שונאת אותה! יש לה קול גדול אבל אני פשוט לא אוהבת אותו. יש לה עוצמה ויש לה כוח והכל, כן, אבל הקול שלה פשוט לא יפה! לאידעת, אני פשוט לא סובלת אותה יותר! גם הthankyou שלה התחיל לעלות לי על העצבים.. ומתערבים שלה ולקלי יש את אותם המלבישים ומאפרים? מזוויע. אמא שלי אמרה שהיא לא נראית אפילו קצת כמו בת 17, ופשוט הוציאה לי ת'מילים מהפה.
בוטום 3 שלי: אייס (
), פריס (לכייייי) ואממ.. קת'רין (הימור)
בוטום 3 של אמריקה: אייס (
), טיילור וקת'רין/באקי.
הולך הבייתה: אייס (
)