טופ-8

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לגבי הביקורת כלפי קתרין,

יכול להיות שבאולפן זה נשמע פחות צעקני משזה נשמע בטלוויזיה, שם הסאונד הרבה יותר ממוקד וחד. הרי גם אחרי The Voice Within סיימון אמר שבצפייה חוזרת זה לא היה טוב באותה הרמה, ואני חושבת שאם יתנו לו הזדמנות להגיב שנית, הוא יחזור על הטענה הזו.

SHTRUDIDI

New member
הביקורת שלי:

לא קראתי את הביקורות שלכם וראיתי את התוכנית לאחר שהקלטתי את השידור של 12, צפיתי בו רק אחה"צ. בגדול תוכנית מעניינת לטובה ולרעה. נעבור אחד אחד- באקי-מצויין,היה לבוש מעולה, נראה טוב מאוד, השיר התאים לו בול והוא נשמע טוב מאוד. אהבתי מאוד. אייס-אין לו מספיק עוצמה בקול בשביל שיר כזה. חשבתי שהשיר הזה יתאים לו כי הוא יוכל לצרוח ולא יצטרך לשיר ממש מדוייק אבל זה לא היה כזה היסטרי. בגדול לא רע, התחיל נחמד והיה בסדר.לבסוף לא רע,סביר.אה,נזכרתי ששנאתי את השלב שבו הוא חש את הצורך להוסיף את הפאלסטו,באותו רגע אני ואמא שלי ממש התבאסנו ממנו, די לדחוף את זה לכל מקום!!! קלי-זוועה.התחיל רע, השתפר קצת, נראתה מגוחך,מי שאיפר אותה עשה את זה עם כיסוי עיניים או משהו ובגדול זה היה נראה כאילו היא מנסה להעתיק את הגרסה של קונס וזהו, בלי לחדש או משהו כזה.רע. כריס-לא אוהבת את השיר, לא הכרתי אותו לפני היום אבל כל פעם ששמעתי את ההופעה שלו לא הצלחתי עדיין להתחבר לשיר. מה שכן, השיר התאים לו מאוד כי זה איפשר לו להראות טווח קולי, להראות את הקול המצויין שלו וגם לגרום לי לומר שהוא ממש מתאים ללהקה בסגנון, זאת אומרת שהוא באמת היה במקום, עד אותו רגע הוא היחיד שממש גבר בעוצמת הקול שלו על המוסיקה החזקה. קת'רין-חבל לי שהיא בחרה להישאר בסגנון הרגיל שלה ולא לנסות לגוון, השיר התאים לה אבל לא הביא ממש משהו מעניין וחדש.נחמד. אליוט-בחר שיר טוב מאוד בשבילו,הוא נשמע טוב רוב הזמן, רק שנורא ציפיתי לשמוע אותו שר את השורה הסופית SOMEBODY TO LOVE כמו בגרסה של קווין והוא ביאס אותי ושר במקום זה SOMEBODY שלוש פעמים ולא האריך את התו.חבל אבל מעבר לזה לא רע בכלל. טיילור-חזר לעצמו ובידר אותי,נחמד מאוד, קול טוב.רק שלא ממש מרשים מבחינה וואקלית או איזה בחירה מקורית ומפתיעה. פאריס-אני חייבת לציין שאמא שלי אהבה את זה בטירוף,אני אישית ממש לא התלהבתי. חשבתי שהיא ניסתה להיות רוקרית כשהיא לא, היא הייתה לבושה הזוי לגילה והכי גרוע שבכלל לא מצאתי שם משהו שהבליט את הטווח הקולי שלה.חבל. לסיכום- הטובים:כריס
,באקי,אליוט. המאכזבים:טיילור,קתרין,פריס. הבוטום 3 שלי:אייס,קלי,קתרין. הבוטום 3 שיהיה:אייס,אליוט ופה אני כבר לא בטוחה, אולי קתרין. אולי אייס יעוף השבוע.

MoGanC

New member
יותר טוב מהשבועיים האחרונים

אבל עדיין...חסר אוּמף! התאכזבתי כשקת'רין החליפה את השיר שלה. במיוחד כשהיא אמרה "הפעם אני רוצה רק לעמוד ולשיר"...הפעם?! הפעם? למה מה עשית ב7 שבועות האחרונים? זה כל מה שעשית. משהו קצת אפ טמפו יכל להיות טוב. היא עדיין שרה טוב,למרות שזה לא אחד מהשירים האהובים עלי (פרדי אפילו נשמע מוזר בשיר הזה) עם פריז דווקא חשבתי להפך מרנדי.היא דווקא התחילה מעולה,אבל ככל שהיא התקרבה לפזמון זה התחיל להשמע גרוע. אליוט, למרות שהוא אמור להיות דייג'י הוא לעולם לא שמע את Somebody To Love? איזה שירים שמים לכם שם בדרום? כריס נשמע טוב,אבל סיימון צדק.זה היה אינדולג'נס מדי (מוזר שאני לא ממש יודע את המילה בעברית לזה,אבל פשוט יודע מה היא אומרת).טיילור נשמע טוב,וזה שסיימון חזר לחשוב שהוא שיכור רק מראה עד כמה הוא חזר.וטוב שכך,הוא כבר התחיל להביא אותה בג'ורג' האף,חשבתי שהוא לא ישוב מזה.קלי היתה...אה.פסדר.שנה שעברה לא אהבתי את הביצוע של קונסטנטין מבחינה ווקלית,אבל מה שהיא עשתה לשיר היום גורם לקונסטנטין להשמע כמו אחד משלושת הטנורים. בוטום 3: אייס,באקי...קת'רין? ואייס עף.

oceanblaze

New member
עכשיו אני רואה התכונית בשידור החוזר

ואם אני לא טועה, גם אייס שם אייליינר.
אני צריכה למצוא תמונות כדי לראות בבירור..

Woogyman

New member
אני גם חשבתי, ../images/Emo110.gif

אבל אז שמתי לב שפשוט הבמה הייתה מוארת בצורה שונה מהרגיל (הרבה יותר מהרגיל גם) וזה גרם לכמה מהבנים להיראות מאופרים פתאום.

Bleed for Me

New member
וואי..

ת'אמת שממש נהנתי לצפות בתוכנית היום.. כריס וקת'רין הדהימו
אליוט ופריס הפציצו קלי ואייס הפתיעו (לטובה) טיילור חזר לעצמו והיה חמוד מאוד ובאקי עשה יותר טוב מבדרך כלל.. באמת נהנתי לצפות,לדעתי הם היו מצויינים..

shushka9

New member
../images/Emo60.gifשלי=]

קודם כל נראלי אני רשמית מצטרפת לפורום אז (ונראלי שכבר כתבתי אתזה לפני כמה זמן. או וול) קוראים לי ניקי, בת 14 וחצי. פייבוריט: כריס
מכל בחינה חוץ מווקאלית: אייס
באקי: הפתיע לטובה. ממש אהבתי ת'הופעה שלו. אני ממש אוהבת ת'קול שלו. מחוספס כזה. באמת שאהבתי! הוא הצליח (כמו שהרבה אמרו לפני) לשדך בצורה כ"כ יפה בין הרוק לקאנטרי ובאמת שאהבתי. אחת הטובות שלו אם שואלים אותי.
אייס: אייס ידוע בתור הגרוע של החבורה. ואין לי ברירה חוץ מלהסכים. היום הוא אולי לא היה הכי גרוע, אבל הוא היה רחוק מלהיות ההכי טוב. עם כמה שאני אוהבת אותו וכמה אני אוהבת לשמוע אותו ולראות אותו מופיע (לראות
), הוא עף מחר. בטוח.
קלי: אמרו פה שמי ששר את BR הולך להכשל. לא ראיתי את הגרסא של קונסטנטין שהיללו אותה כ"כ, אבל של קלי לא הייתה כ"כ נוראה. ההופעה הייתה בסדר. מידיאוקר כמו שסיימון היה אומר. אבל את המלבישים ומאפרים שלה צריך לפטר מיד. כאילו, מה היא חשבה לפני שהיא עלתה לבמה?! מנסים לתקוע לה פוזה של רוקרית כשהיא סתם פריטיפייס. היא אפילו לא חכמה במיוחד (בהמעטה). כאילו כל הקטע של On paper, כאילו WTF?! זה משחקת אותה מטומטמת כי היא חושבת שזה חמוד או שהיא אשכרה לא הבינה?! זה פשוט עצוב. היא חמודה והכל, אבל די! כאילו כמה אפשר לסבול?
כריס: השיר היה מזוויע. כאילו לא הכרתי אותו לפני וכששמעתי אותו פשוט חשבתי שזה שיר מוזר לחלוטין. עם כמה שהשיר היה דוחה, כריס הפך אותו לנסבל! הקול שלו פשוט היה מדהים (כרגיל) ופשוט להתאהב בו ובהופעה של כל פעם מחדש! כריס הוא ה-אמריקן איידול, בין אם הוא יזכה ובין אם לא, והוא פשוט מעולה! אין לי מילה רעה אחת עליו, רק על השיר הדוחה שהוא בחר.
קת'רין: דווקא אהבתי. הייתה הופעה טובה אבל די פורגטאבל. היא יפיפיה כתמיד, למרות הצעקות שלא כ"כ החמיאו לה=]
אליוט: קול מעולה, שיר לא משו. הוא כבר לא מיוחד, כאילו הקול שלו מדהים, אבל הוא לא מדהים אותנו כל שבוע מחדש. יודעים מה לצפות ממנו ומקבלים את מה שמצפים. שייקח קצת סיכונים, שישנה סטייל! יש לו קול של כוכב, שינצל את זה וישוויץ בזה קצת!
טיילור: אחרי השבועות האלה שהוא הלך לאיבוד בגרסאות הקריוקי שלו, השבוע הוא חזר ובגדול! הופעה מצויינת, שנורא שיעשעה אותי בקטע שהוא ניסה לבעוט במיקרופון והסטנד לא נפל
חחח הייתה לו הופעה מעולה ובאמת שאני לא מבינה למה סיימון פסל אותה. למרות שלרוב אני מסכימה עם סיימון.
פריס: אוף אני שונאת אותה! יש לה קול גדול אבל אני פשוט לא אוהבת אותו. יש לה עוצמה ויש לה כוח והכל, כן, אבל הקול שלה פשוט לא יפה! לאידעת, אני פשוט לא סובלת אותה יותר! גם הthankyou שלה התחיל לעלות לי על העצבים.. ומתערבים שלה ולקלי יש את אותם המלבישים ומאפרים? מזוויע. אמא שלי אמרה שהיא לא נראית אפילו קצת כמו בת 17, ופשוט הוציאה לי ת'מילים מהפה.
בוטום 3 שלי: אייס (
), פריס (לכייייי) ואממ.. קת'רין (הימור)
בוטום 3 של אמריקה: אייס (
), טיילור וקת'רין/באקי.
הולך הבייתה: אייס (
)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif

המלצה שלי: תורידי את המקור לשיר שאליוט שר, Somebody to Love. זה באמת שיר נפלא, כשיר ולא איך שקצרו את נשמתו בתוכנית עם הסידור שעשו שם.

20508080

New member
היה ממש טובבב!! הדירוג שלי../images/Emo209.gif

שבוע מצוין, לפי דעתי. מקום 1 - קתרין - היא נתנה הופעה פשוט מושלמת. אי אפשר לתאר. אין עליה, אין! מקום 2 - אליוט - ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו! כמו קתרין, מושלם. מדהים איך משבוע לשבוע הוא נהיה יותר ויותר טוב. מקום 3 - טיילור - הביצוע הראשון שלו בתכנית שאהבתי. ולא סתם אהבתי, ממש אהבתי! ביצוע מעולה, סוף סוף! מקום 4 - קלי - שוב, ביצוע טוב מאוד, אחרי 7 שבועות בערך שהיא מאכזבת בלי סוף. מקום 5 - אייס - הוא היה מצוין. לא מבין מה יש לסיימון.. ביצוע טוב מאוד! מקום 6 - כריס - וגם זה בחסד. ביצוע משעמם, כבר יצא לי כל המיץ ממנו! אהבתי רק את ה5 שניות האחרונות. מקום 7 - פאריס - זה התחיל טוב, אבל המשיך גרוע ומשעמם. שיר לא טוב, והשיער.. מבזה!! מקום 8 - באקי - כל ההופעות שלו אותו הדבר. די נמאס, הגיע זמנך ללכת הביתה.. נראה שמשאלתי התגשמה ובאקי הלך הביתה. סופסוף הגרוע ביותר הולך!

Woogyman

New member
אייס היה מצויין?!?! ../images/Emo110.gif

זאת הייתה ההופעה הכי גרועה בתולדות אמריקן איידול בערך! הוא לקח שיר חזק, קצבי, כריזמתי. שיר שצריך לצעוק, להלהיב את הקהל. הוא עשה ממנו עוד שיר אייס טיפוסי, מה שאומר שיר חצי שקט, מרדים, עם פלצאטו בסוף. וזה ממש לא עבד על השיר הזה.

20508080

New member
רק שכחת להגיד..

שזה מה שאתה חושב. אני נהנתי מההופעה שלו, ונכון, זה היה קצת שונה מהמקור, אבל הוא עשה את זה יפה.

אני לא ראיתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif

איפה אפשר לראות את ההופעות באופן חוקי
ואם באופן אחר, אז תשלחו לי מסר
מבאס להיות בצבא

תודה רבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

הבנתי שגם בתוכנית התוצאות היו הופעות...
איך אפשר להשיג אותן

Johanna1

New member
דעתי..

באקי - פתח את התוכנית בהופעה מצויינת. לקח שיר שמתאים לו בול, יש בו קצת קאנטרי שהוא יכל להתחבר אליו. הוא באמת הפתיע אותי. אייס - נו, כמו תמיד. יותר דאווינים מהופעה אמיתית. אבל לא היה כל כך נורא. קלי - חשבתי שאולי היא תפתיע אותי אבל היא באמת הייתה כמו שציפיתי שתהיה. גרועה ביותר... השיר הזה פשוט כל כך גדוללל עליה! היא לא מבינה בכלל את המילים, את המשמעות שלו. באיזשהו שלב היא נראיתה כאילו היא גומרת על הבמה.. היא ניסתה להיות מגניבה אבל היא לא עובדת על אף אחד.. אם היא הייתה לוקחת שיר שהיא באמת מתחברת אליו היא הייתה הרבה יותר טובה. כריס - הוא בחר שיר לא מוכר, ורק בגלל זה הוא יכול לאבד קצת קולות מהקהל. אבל כמו תמיד הוא נתן הופעה מצויינת. הבחור פשוט יודע לשיר ויודע להופיע. אליוט - הוא נתן הופעה ווקאלית טובה, אבל הפרצופים שהוא עושה כשהוא שר.. זה פשוט נראה מוזר, לא נראה משכנע.. טיילור - הוא היה אחד הטובים הערב. בחירה טובה של שיר.. הוא שיחק אותה. פאריס - היא תמיד נראית כל כך מוזר. היא יודעת לשיר, אבל יש בה משהו לא משכנע.. אולי זה בגלל שהיא כל כך צעירה. בשבועות האחרונים ממש לא התרשמתי ממנה. אני מתה שהיא תחזור לשיר שירים כמו השיר של בילי הולידיי שהיא שרה באודישן הראשון.

למעלה