Fashion Police- Top 10

LeAnnDylan

Well-known member
הצלחתי למצוא לך תמונה../images/Emo26.gif

לא ברור מאיזה טיול שנתי זה נראה לי של י"ב מה שאומר שאפילו לא לקחתי בו חלק אבל הרי לך תמונה שממחישה את התופעה

תתפלאי, אפשר למות בקלות !

עם התקפי אפילפסיה נפלאים ועוד דברים טובים מהסוג הזה. גם אני קרועה על פליט בוליווד הזה, אבל מנסיבות שונות... שניתן להגדיר אותן כהרבה פחות טהורות
(אני פשוט נהנית מכל שנייה של השפלה עצמית שהוא מאלץ את עצמו לעבור, והכל בשביל שזעטוטה עם כמות עצומה של מתכות בפה תמרר בבכי כשהוא מתקרב... לדעתי זו קונספירציה של התכנית והיא בכלל בכתה כי הוא הרס לה את השיר/חוש השמיעה וכו'.) כמו שאמרתי, אין לו הרבה מה להציע מלבד לשיער מוטרף ושונה בכל שבוע. (כי הוא שומר על עקביות מידי תכנית... אותה הופעה גרועה
) ושמישהו יסביר לו שהדיבור שלו שמאפיין כל מתבגר בן 14 שעובר את השלב הזה של חילופי קולות... רק שהחמוס המדובר נתקע בחלק הזה של חייו ומסרב להמשיך הלאה. די, אתה לא סקסי, תפסיק לנשוף באוזן של ריאן, ותגיע כבר לגמר! זאת הולכת להיות עונה בלתי נשכחת... תודות בסופה לVFTW

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 6../images/Emo41.gif

ג'ורדין- כשראיתי אותה בהתחלה במבט חטוף חשבתי מה לעזאזל. כששמעתי את בחירת השיר שלה, הבנתי, הפנמתי, קיבלתי ואישרתי. במלתחה- ג'ו נראית כמו נערת בצפר זרוקה שמנסה לשחק אותה קולית בשקט. חצאית ברך אפורה עם כיסים וכפתור שחור לא מוסבר בכל צד. חולצה לבנה ומעל ז'קט חצי משובץ באדום לבן. החצאית אופנתית בטירוף הגזרה הגבוהה זה הכי שיק שיש ואהבתי את הסווצ'רט. אוי והמגפים האפורות מדהימות. ציון- 8 אביזרים נלווים- עגילי חישוק ענקיים שרשרת תליון לא מדהימה במיוחד וטבעת סטנדרטית. הילדה יכלה להוסיף עוד קצת בלינגים הרי היא מנסה להיכנס לנעליה הענקיות של גוון. ציון- 6 פריזורה- אסוף גבוה. אוהבת, גורדין קלטה שההחלקה העצבנית הפזורה לא עובדת אז היא אספה, נראתה טוב. אני חושבת שהיא סתם משוויצה בבייביליס החדש שקנו לה. Show off! ציון- 9 איפור- צעיר עדין ואופנתי, סוף סוף הילדה נראית ילדה [מלבד המימדים המפלצתיים שלה] אהבתי- ציון- 8 ציון משוכל- 7.75 בשבוע שעבר- מקום 4 ציון 7

Fairywitch

New member
השיער האסוף נראה זוועה דווקא-

עשה לה פרצוף ארוך ונפוח. אין על התלתלים שלה

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהאפור הזה היה מחריד../images/Emo5.gif

חצאית ג'ינס הייתה עדיפה, ונעלי בובה עם גרביים גבוהות או משהו (מראה "אופס איי דיד איט אגיין" של בריטני).

Fairywitch

New member
קודם כל- נא לדבר יפה ולא לצעוק.

דבר שני- ג'ורדין ניסתה ליצור מראה של תלמידה או משהו כזה, או ככה לפחות זה נראה. אז היו עדיפים לה בגדים כמו שבריטני לבשה בקליפ. ואני לא צריכה סטייליסטית, תודה רבה. יש לי סגנון משלי- ואם הוא אופנתי או לא זה מעניין לי את העכוז.

LeAnnDylan

Well-known member
היא ממש לא ניסתה ליצור מראה של

תלמידה. היא ניסתה לשחזר מראה של גוון באחת ההופעות חיות בלוס אנג'לס. אולי זה היה נראה קצת "תלמידתי" אבל זאת לא הייתה הכוונה. ואם תלמידות היו נראות כמו בריטני בבייבי וואן מור טיים מצבנו היה קשה

Fairywitch

New member
:-../images/Emo45.gifDואם היא לא ניסתה להיראות כמו

תלמידה סקסית- אז לא יצא לה כ"כ טוב
הייתי בטוחה שזה הלוק שהיא ניסתה להשיג... לא נורא- היא עדיין הפייבוריטית שלי. וגאד- כמה אני שונאת את השיר הזה

Kryptonite

New member
באופס בריטני הייתה מלכת מאדים

אני לא רואה פה שום גרביים גבוהות או נעלי בובה.

Fairywitch

New member
התכוונתי למה שהיא לבשה בקליפ...

אין לי מושג מה זה הדבר האדום המחריד הזה

למעלה