Fashion Police- Top 10

A N I g M A

New member
אני מה זה כן../images/Emo11.gif

הוא עם הלוק ואני עם הקול(
) נעשה מליונים!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני מזה ראיתי אותו ראשונה!!

טוב נו יודעת מה, אני מוכנה לוותר לך. בתנאי שאתם נותנים לי להיות הסטייליסטית שלכם?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif צליל ../images/Emo140.gif

מקום 10- כריס סליי. אין הרבה מה להוסיף..משעמם,צפוי,בלעעעעע! מקום 9- כריס ריצ'. גם הוא משעמם וצפוי אבל לפחות עם קצת יותר סטייל עדיין רק מקום 9 מקום 8- ג'ורדן. אני מת על הסטייל אבל עליה זה פשוט היה נורא לא מחמיא ב-כ-ל-ל מקום 7- סנג'יה. לפחות זה אנטרטיימינג. מקום 6- מלינדה. אני לא חושב שזה כזה גרוע ובטח לא כמו סיימון שונא את ה'אלפט' אבל כמו שצליל אמרה,כנראה בהתחשב לשאר השבוע,מקום 6 זה לא כזה גרוע. מקום 5- ג'ינה. זה שמלה?|חבוי|XD טוב,זה די מגניב לדעתי,אבל המגפיים פשוט נוראיות לטעמי. מקום 4- לקישה. אהבתי את השמלה. מקום 3- בלייק. אני אהבתי את המראה שלו מאוד השבוע הוא גיוון גם ואני אהבתי! מקום 2- פיל. אם ג'ינה הייתה מסמר הערב בהופעות והפתיעה בענק,פיל היה מסמר הערב בבגדים. לגמרי הפתיע בגדול, ותודה לאל שכך. פשוט נראה מעולה. מקום 1- היילי
. צריך להוסיף משו? סקסי,סופיטיקייטד,נוט סליזי אט אול!! איי לייק איט א לוטטטטטט!!!!!!!!11111111

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif אאוטפיט לא אלפט ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

outfit חחח חאמוווד

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממ..האמת שגם שלך קצת..

אופנה אלטרנטיבית?גאווה צעירה?הטופ מודל הבאה?חמוסים?כריסטינה אגילרה?סדרות מציאות?תאטרון?פירסינגים וקעקועים?השרדות?פפרצי?

whatever4

New member
הרהורים לשבת...

הבנים שולטים השבוע... 1. לקישה- כן, אפילו אני הופתעתי....השמלה הייתה מהממת עליה וגם המגפיים. והכי חשוב- זה התאים לשיר ולהופעה. אהבתי. ציון: 9 2. כריס ר- אומנם לא מאוד מקורי (*שיעול*..ג'סטין..*שיעול*) אבל עדיין- הוא נראה מעולה וחתיך מתמיד. ציון: 9 3. בלייק- אהובי בלייק כרגיל מצטיין. הבגדים כל כך התאימו להופעה ולשיר...גרובי ונקי. ציון: 8.5 4. היילי- אוקיי פה אני בהתלבטות- אם לא הייתי רואה את התוכנית השבוע והייתי רואה רק את התמונות פה- הייתי נותנת להיילי מקום 1 כי היא נראת מדהים. אבל- כשראיתי אותה בתוכנית- דווקא לא מאוד התלהבתי. השמלה יפה אבל גם אנמית מידי. שלא לדבר על השיער שמזקין אותה ב-20 שנה. היא צריכה לוותר על הגוונים ולצבוע לחום-שוקולד. ציון: 8 5. סאנג'יה- אם נתעלם שנייה מהפריזורה (כן, אני מודעת לעובדה שזה כמעט בלתי אפשרי)- הבגדים נחמדים ביותר. ניינטיז לגמרי. ציון: 7.5 6. ג'ורדין- אהבתי מאוד את התלבושת- אבל לא עליה. החצאית השמינה אותה והזכירה את העובדה שפעם היא הייתה שחקנית פוטבול. המגפיים אחלה. ציון:7 7. פיל- הוא נמצא פה רק בגלל ההשתפרות- לא יותר מזה. ציון: 6.5 8. ג'ינה- פרחי מידי ולא מחמיא לה. ושוב- היא לא מתאימה את הבגדים לשיר. ציון: 6 9. כריס סליי- בורינגגגג. ציון: 5 10. מלינדה- כפי שכתבתי למעלה- כך בדיוק נראה קורבן אופנה. היא בעצם לובשת את כל הטרנדים שקיימים כיום- טוניקה (או שמא שמלה) עם הדפס, חגורת מותן וטייטס. כל אחת שתלבש את זה תיראה בעייני כאסון אופנתי אבל במיוחד מלינדה- שהגזרה שלה פשוט לא מתאימה לבגדים האלו. שלא לדבר על הנעליים הנוראיות. ציון: 4

למעלה