Fashion Police- Top 10

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifFashion Police- Top 10../images/Emo41.gif

טוב אז נכון, זה קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. נכון? השבוע ממש ממש נהניתי. אף אחד לא נראה ממש רע, לא היה יותר מידי משעמם. ולשם שינוי גם ההופעות הווקאליות היו טובות. גוון הייתה המדריכה השבועית ונראה היה שהם קיבלו ממנה עצות לא רק בתחום השירה... פאוור טו דה גוון!
מקווה שגם לכם היה כיף בכל מקרה הנה הגענו לטופ 10 ואיתו המצעד המשותף.... שלוש, שתים, אחד התחלתי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 1../images/Emo41.gif

במקום הראשון, הבחורה הסטייליסטית של הטופ 12. היילי סקרנטו. אולי אין לה את הקול הכי מבריק בתחרות אבל בהחלט כיף לראות אותה על המסך, הבחורה יודעת להתלבש ולכבוש את המסך. כל הכבוד על היצירתיות והשאפתנות.
במלתחה- שמלת מיני שחורה שרוול שלושת רבעי. אני כל כך אוהבת את הדוגמה הזאת של השמלה. את העובדה שהיא צמודה באיזור החזה, מדגישה את היתרונות של היילי, אם להיילי הייתה כרס בירה השמלה הייתה עדין נראית טוב בגלל הגזרה שלה. היא קצת רופסת מאיזור החזה ומטה ואז צמודה בדיוק לקראת הסוף באיזור הירכיים. היילי יודעת מהם הצדדים החזקים שלה ומנצלת אותה היטב. כל הכבוד. היא לא נראתה זולה מידי ובהחלט אופנתית. ציון 10 אביזרים נלווים- היילי בחרה בשרשרת "כבדה" סטייל גוון, וכיוון שזהו ערב גוון הבחירה הייתה מוצלחת במיוחד עם שמלה "קלה", טבעת אחת עגילים מושלמים והבחורה נראית טופ. ציון 10 פריזורה- היילי דואגת לשנות מידי שבוע את השיער ולכן תקבל אקסטרה ניקוד על השיער. אומנם זאת לא אחת התסרוקות המועדפות שלה אצלי אך בהחלט היה בה משהו מרענן וסקסי. ציון 7 איפור- הרבה הרבה סומק, יצר אווירה ורדרדה בין כל השחור והכסף זה נראה טוב, גלוס חום אייליינר שחור וצללית באפור עדין. ציון 9 ציון משוכלל- 9 בשבוע שעבר- מקום 2 ציון 9

צריך למצוא לך סטייליסטית דחוף!!

היא נראתה מדהים והשמלה הייתה בדיוק באורך המתאים

Fairywitch

New member
איכס../images/Emo5.gifאם הסטייל אומר

"מה שיותר זול יותר יפה", אז לא תודה.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אני חושבת שכבר סיכמנו את זה

שחוש האופנה של חנה נפגע קשות בילדותה ויש לה שנים שלמות להדביק..
אני לא חושבת שהיילי נראתה זול השבוע. שבוע שעבר כן, קצת אבל השבוע בכלל לא.

אני לא אתפלא אם הבגד נמכר

כחולצה ושועבד לשמלה, כי החולצות הארוכות מהסוג הזה עושות קאמבק רציני בחנויות הבגדים השנה.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי חולצה כזאת בדיוק

ובכן, כמעט בדיוק ותאמיני לי שהחולצות הן אומנם ארוכות אבל הן הרבה יותר קצרות מהשמלה שלבשה היילי וגם אפשר להבדיל בבירור בין שמלה לחולצה. מה נסגר אתכם אנשים!?

יש חולצות יותר ארוכות ממה שיש לך..

כלומר, באורך של זו שהיילי לובשת. וכן, הן מתויגות כחולצות. עם זאת, אני לא רמזתי שהסגנון שלה הרעיף קונטציות של זולות לכל עבר, לדעתי ה'שמלה' הייתה יחסית ארוכה והיא נראתה בה מצוין... (לא אהבתי את הקצה שלה אבל לא משנה) מעניין כמה שבועות צריך לבלות בפילאטיס / ספנינג בשביל להשיג את הרגליים שלה

LeAnnDylan

Well-known member
שורה תחתונה-

באמת אפשר להבדיל בין חולצה לשמלה וזאת הייתה שמלה

always be me mc

New member
אני בעד לקצץ לה נקודות כל פעם

שהיא מקצצת את הבגדים. ולמרות שהבגדים פה דווקא יפים בעיקרון אבל לדעתי זה עדיין מראה זול

Self Reliable

New member
השמלה יפה :]

והיא יושבת עליה יפה.. וגם הנעליים חמודות ^^ מקום ראשון מגיע לה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 2../images/Emo41.gif

ג'ינה- לג'ינה הייתה הזדמנות של פעם בחיים לבקש טיפים לאופנת הרוקרית הסטייליסטית מהאחת והיחידה פאשן אייקון וסמל מין- גוון סטפני. לא נראה לי שהיא לקחה ממנה עצות אבל המראה הרוקרי של ג'ינה מותן טיפה השבוע והוחלף ברוקר שיק המאפיין את ליז פייר. יו גוו גירל! במלתחה- שמלת מיני מטאלית בשחור, וורוד, וורוד עתיק, זהב, וירוק בקבוק. ג'ינה נוטה לכיוון הצ'אביות של סליי אשר לסקיניות של היילי ובד"כ בוחרת בגדים שמתאימים לגזרה שלה. הפעם היא הלכה על משהו צמוד והיו רגעים בהם היא נראתה "מפוצצת" מעט אך בסופו של יום השמלה נראתה טוב, גרביוני הרשת עם שלל הרכבות התאימו למגפיי צלב שהיו מדהימות וג'ינה בכלל נראתה שיק ואפילו התחרה בטופ לא הרסה לי. ציון 9 אביזרים נלווים- צמיד רצועת עור ליד וכמה שרשראות אפלות להתאים ציון 10 פריזורה- או שהרבה יותר טוב משבוע שעבר או שהתרגלתי. אהבתי. ציון 9 איפור- גלוס וורוד סומק כתום, עיפרון שחור בכמויות מסחריות וצללית צהובה לא מוסברת בעליל. לא הבנתי וגם לא מנסה להבין מה לעזאזל חשבה הילדה. ציון 5 ציון משוכלל- 8.25 בשבוע שעבר- מקום 3 ציון 9

Fairywitch

New member
מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

יש לה סגנון, יש לה טעם, יש לה אמירה, והנה- המגפיים האלה ממש לא זנותיות
מעורר קנאה פשוט

למעלה