Fashion Police- Top 10

Fairywitch

New member
מה, אני אהבתי את זה ממש../images/Emo99.gif

במיוחד את גרבי הרשת... אבל אחזור לצד השני בשבוע הבא

לא מעריצה גדולה של השמלה

אבל היא בהחלט נראתה טוב השבוע, ויופי חנה. כמה זנותיות יכולות להיות מגפיים עם צלב? למרות שכשחושבים על זה היא לובשת מיני ויש לה מגף גבוהה... אממממ קיצר את פשוט לא סגורה על עצמך נראה לי פשוט יש לך חרדות מגף... תגידי מישהו זרק עליך מגף כשהיית קטנה?
כי זה יסביר הרבה

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifלגבי המגפיים-

קודם כל- בדיוק, זונה וצלבים ענקיים לא הולכים יחד
גם המגף האפור של ג'ורדין לא היה זנותי, אבל היה מכוער להחריד
חוץ מזה זה קטיפה ולא עור. אני שונאת עור, עור זה רצח. ויש לי ISSUE עם מגפיים- פשוט אין להשיג מגפיים במידה שלי

LeAnnDylan

Well-known member
חחח עכשיו הכל ברור חנה...

את סתם מוציאה את התיסכול שלך על היותך ענקית על המגפים של אנט
זה לא יפה...

זו הייתה שמלה?! ../images/Emo2.gif

לא חשבתי שזה יהיה אפשרי אבל כן, כעת אני הרבה יותר מפוחדת!

ואוו אני כול כך לא אוהבת!

החולצה הזאת ממש משמינה אותה....וזה כאילו שילוב של יותר מידי דברים....

החולצה נראית כמו ארוחת בוקר

של אישה מטורפת (שמעתי את הדימוי הזה בעבר, וכרגע הוא הולם לחלוטין את הסיטואציה)

SHTRUDIDI

New member
נראה לי שזה היה חצאית וגופיה

כי בסוף השיר היא משכה את הגופיה למטה. למה אני מציינת את זה? כי לא אהבתי את הגופיה אבל החצאית דווקא הייתה נחמדה עליה.המגף מהמם!

לא אהבתי.

אני לא חושבת שהלבוש החמיא לגזרתה, היא הזכירה לי סופגניה אבודה בתקופת פוסט-חנוכה: חצאית זולה יחד עם חולצה שתבייש את סחורת העסקנים בשוק בראש העין. השיער לא היה במיטבו, כמו כן הנזיר הבודהיסטי הקטן שהיא קשרה בכוח לזרועה, או רכבת הפסים בגרביונים שזיעזעה את נפשי ואף מילה לגבי מסע פירסום הוותיקן שהופגן על מגפיה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי..../images/Emo3.gif

אבל צריך לזכור דבר קטנטן, על הבמה מותר הכל, ותלבושת לבמה היא הייתה ממש מוצלחת...
[לדעתי לפחות
]

Kryptonite

New member
איכ איכ

בקלוזאפ היא ניראתה עוד נורמלית, אבל מרחוק איכ איכ. הלבוש הכי לא קשור בעולם לשיר, ניראית הכי וואנבי שיש.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 3../images/Emo41.gif

פיל- סקסי!!! המראה הרוקרי הקשוח, הקרחת שלו כבר לא תופסת אז הוא החליט לחזור לכובע. כפרעליו!
במלתחה- ג'ינס כחול כהה טי אדומה מעל ז'קט בד אפור ומעל ז'קט קורדרוי שחור. הז'קט השחור באמת היה מוצלח והכובע הוסיף לסקס אפיל שנוטף ממנו. *מנגבת ריר* ציון 8 פריזורה- אחחח כפרה על הכובע הנוטה הצידה.. זה מזכיר לי את הכיפה של הראל
ציון 8 ציון משוכלל- 8.25 בשבוע שעבר- מקום 4 ציון 5

למעלה