Fashion Police- Top 10

אתמול שמתי לב שהוא מסדר גבות ../images/Emo2.gif

רגע, הוא רוקר?? מה נסגר עם היקום?? טוב, אולי במושגי האיידול (שבהם קיפוד תוצרת הודו נחשב לסמל מין. אז הכל באמת יחסי) אהבתי בערך את הז'קט, הג'ינס רגיל, אבל מה נסגר לגבי הסו-קולד אימונית מתחת ?! זאת לא ריצת ערב קלילה, אתה בפריים טיים למען השם!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 4../images/Emo41.gif

לקישה
מלכה!! לקישה לקישה לקישה. חייבים לאהוב אותה! היא יותר גדולה משר וסלין יחדיו [ושיהיה ברור אני ממש לא מדברת על הווקאליות] במלתחה- שמלה פרחונית קו ברך, מחשוף עמוק, דמוי חגורה גבוה מתחת לקו חזה ושרוול שלושת רבעי. ומגפים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!! . אוהבת את השמלה, הקווים לאורך מחמיאים המחשוף אף הוא, הצבעים טובים והשחור בשליטה. ציון- 9 אביזרים נלווים- צמיד יהלומים שלקישה הצליחה לסחוב מההופעה של שבוע שעבר, עגילים כי איך אפשר בלי הפרנץ הזוועתי שיום אחד אני אתגנב לחדרה באישון לילה ואגזום אותו עם מלגזה ושרשרת זהב עדינה. ציון- 6 פריזורה- איזה קטע שג'ינה ולקישה חולקות אותו מעצב שיער שדואג לחסוך בהשראה ומקוריות ודופק לכל מי שמוכנה לקחת את הגוונים האדומים השיער. What's up with that?! ציון- 7 איפור- גלוס חום אימתני אפור בעיניים וסומק כתום. ציון- 7 ציון משוכלל- 7.25 בשבוע שעבר- מקום 6 ציון 1

קליספרה

New member
איך טובים איך???

התלבושת היתה איומה - האין צוואר בלט עוד יותר חתך אותה מתחת לציצי ועשה אותה עוד יותר קצרה ועוד יותר עבה מהמיימדים הנדרשים והשיער - הייתי מרביצה למי שסידר לה אותו תספורת שמעגלת עוד יותר מלינדה אותו דבר לא חכמה להלביש הייליות - חכמה להלביש מלינדות ולקישות ומי שעושה את זה שם עושה את זה רעעעעעע

נראתה טוב!!

אני לא יכולהלסבול את הסטייליסטים של לקישה בדר"כ השבוע היא נראתה ממש ממש טוב יחסית לעצמה.
כל הכבוד מיסי

Self Reliable

New member
לא אהבתי..

השיער שלה ניראה כמו פאה שעוד שניה נופלת לה מהראש... אולי זאת באמת פאה O_ם השמלה נחמדה.... אממ כן. ולדעתי המגפיים ממש ממש לא מתאימים לשמלה הזאת.

זאת לקישה?? באמת??

התבלבלתי לרגע עם דמות יפנית מסרט מצויר (שנצפה על מסך רחב) או לחילופין, סושי ממולא שעטוף באצות יצירתיות שמשקפות עודף זמן פנוי של השף לא החמיא לה כלל. אני אובדת עצות בשלב זה-אין לי מושג אם קיים בגד כלשהו שיכול לגרום לה להיראות טוב שתסדר קודם כל את השיניים, זה מציק לי, נו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 5../images/Emo41.gif

סנג'י- יקיר י ומשוש חיי אח אחח מה הייתי עושה בלעדיו! כפרעליו!! לזכותו של סנג'איה ייאמר שהוא בחר את אחד השירים שאני יותר אוהבת והתלבש בהתאם לאופי השיר המקורי. על הביצוע אני לא אגיב כאן כי זה לא המקום. במלתחה- ג'ינס כחול ים קרוע בברכיים כמו תיכוניסט בניינטיז טי לבנה מקושקשת וז'קט עור חום
. אם לא הייתי יודעת טוב יותר הייתי בטוחה שהוא אחד מהאופנוברים ממאדים. ציון- 8 פריזורה- איך אפשר שלא למות על שבעת פלאי העולם בשיערו של סנג'י? איך?? כולנו הרי מחכים רק כדי לראות מה הילד יעשה בשיער בשבוע הבא, אנחנו חיים בשביל זה. ומי שאמר לפני כמה שרשורים שלסנג'איה אין יותר מה לעשות בשיער ושהגיע הזמן לפרוש לא יודע על מה הוא מדבר. יש עוד מיליוני אפשרויות בדרכו של נער הפלא האובד. הרי איך יוכל סנג'איה ללכת הביתה לפני שיעשה צמות טיול שנתי? איך?? ציון- 7 ציון משוכלל- 7.5 בשבוע שעבר- מקום 2 ציון 7

Fairywitch

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

את לא רצינית????

always be me mc

New member
אל דאגה גם אני נגעלת../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

+

האופנוברים ממאדים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מסכימה הוא בהחלט התלבש בהתאם לאופי השיר

צמות טיול שנתי LOL

אפשר אולי לקבל תמונה שמדגימה את התופעה? וחבל על הזמן מה שקורה עם סאנג'יה באמריקה. הוא כבר מזמן פרץ מעבר לגבולות איידול והפך לנושא לשיחה/הומור בכל תוכניות הטלויזיה, רציניות כמצחיקות. חייבים לשמור אותו בתוכנית כי לא היה ולא יהיה כמו מהרישי סאנגי'ה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo12.gifאתה לא יודע מזה צמות טיול שנתי??

זה מין קטע כזה של כל הבנות שכשיוצאים לטיול שנתי, לעשות צמות קטנות כאלה בכל הראש כדי לא לחפוף ולהימנע מג'יפתיות בשיער...

לפחות לו יש את התירוץ שהוא לא בת..

אבל מה יהיה איתי? השנה אסיים בזחילה 12 שנות לימוד ולא היה לי מושג מההרגל הזה
אני כזאת מנודה, אלוהים

למעלה