Cheryl cole-Messy little raindrops

spiceupmylife1

New member
כן קצת אבל המילים שלו

גאוניות אני ממש יכולה לדמיין את שריל מתעצבנת

candyheart

New member
אהבתי דווקא!

יש לו קצב טוב,השיתוף פעולה מאוד נחמד ומילים די טובות.

spiceupmylife1

New member
10.(Lets get dowm(feat will I am

שיר מועדונים פופ דאנס אקלטרו. בו שריל מדברת על יום שישי בערב בו היא יוצאת לבלות עם חברותיה במועדון. דורש כמה שמיעות לדעתי. שיר מסביות מהנה
וחצי ( בגלל Will I am שלדעתי מיותר לגמרי
השיר הזה היה יכול להישמע יותר טוב בלעדיו) *לא מצאתי לינק*

הבחורה לא נחה, עוד להיט ../images/Emo47.gif!

שיר דאנס לא רע בכלל. מאור אווירתי וממכר. אחת הרצועות הראשונות שתפסו לי את האוזן. יורו-דאנס מהשורה העליונה.

HanAn189

New member
פצצה של שיר. צריך לצאת כסינגל ../images/Emo45.gif

יכול להימאס מהר, אבל שריל מפציצה

candyheart

New member
שיר דאנס סביר בהחלט

אולי קצת יותר מדי ווי איי אמי בשבילי,אבל הוא יותר סביל כשהוא מפיק לזמרים אחרים.

spiceupmylife1

New member
11. Happy tears

שיר שמתאר את חייה של שריל לאחר שהיא גילתה שבעלה לשעבר בגד בה. ושהיא בכתה כשהיא שמעה שהוא בגד בה וכאשר היא עזבה אותו אבל היא ממשיכה הלאה. "אהבתנו מתה אבל אני עדיין חיה", ואומרת שהיא אף פעם לא תבכה אלא אם כן זה דמעות של שמחה.
בגלל האופטימיות שיש בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=yFXwMXzve_k *איכות לא משהו*

theone24

New member
עוד שיר מקסים ומאוד אישי.

הפקה טימברלנדית המזכירה את Miles Away של מדונה. יכול להיות סינגל לדעתי. (אם היא תוציא עוד בלדה).

תוספת מעולה לאלבום.

מאוד תואמת את אווירת האלבום. אני לא אתעכב עליה, אבל היא בהחלט שווה שמיעה.

HanAn189

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הברקה
הצלחה
השיר הזה גם מושלם לצאת בתור סינגל עם קליפ מושקע. מקווה שבעלה ישמע את שיר וייחנק מהפיש אנד צ'יפס שלו.

Bleed for Me

New member
אני אוהבת את השיר

הפזמון דיי חלש לעומת הבתים ואני ממש אוהבת את השורה הזאת: I feel so weak but I know I'm strong, so I wipe my face and I just move on, my eyes are red, my checks are dry, singing my last goodbye...

candyheart

New member
יכלו לעשות משיר על נושא כזה יותר

נושא כזה כאוב הרבה פעמים יכול להוציא שירים נפלאים,ופה זה לא ממש קרה.הוא סביר,אבל לא משהו שתפס לי את האוזן.
וחצי

spiceupmylife1

New member
12.Waiting

שיר החותם את הדיסק הוא גם כן קצבי. בו שריל אומרת שעכשיו זה הזמן שלה,החיים שלה הם בבסיס. אני מחכה לך שתשפר את המצב בעולם אחר , בחיים אחרים הייתי עדיין שייכת לך. בזמן אחר היית שלי ואני הייתי שייכת לך. לא מתייחסת למה שאנשים אחרים אומרים אני תמיד עשיתי מה שחשבתי לנכון. אני יודעת שזה בוקר חדש והשמש תזרח שוב שוב. השיר מסמפל בפזמון את השיר (a thousand miles- venessa carlton)
וחצי http://www.youtube.com/watch?v=OcE89HWFwng השיר איזה שיר אופטימי לסיים את הדיסק הזה
אני ממש אוהבת את המילים שלו

theone24

New member
סיום הולם לאלבום.

עושה כיף ושמח (וטוב לדעת שהוא מסמפל את השיר הזה של וונסה, לא ידעתי את זה). בתכלס, שריל הכי טובה בקצביים! עובדה!
וחצי.

HanAn189

New member
ממש חמוד!

לא נפלתי, אבל הפזמון בהחלט טוב. אופטימי הוא כן כמו שרעות אמרה.

למעלה