Cheryl cole-Messy little raindrops

Bleed for Me

New member
הא!!! כן!!! תודה!!!!!!!!!!!!

הפסתר הזה שהיה לי כל כך מוכר וחירפן אותי זה מה א טאוזנד מיילס!!! אחחחח זה עמד לי על קצה הלשון!~ חחחחחח תודה

spiceupmylife1

New member
חחחח כן זה תאמת הדבר בראשון שעליתי עליו

בשיר אני כזה יו יווו זה מוכר לי ואז גיליתי שזה השיר הזה וראיתי שזה באמת זה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifסיכום../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

לדעתי זהו דיסק פופ מעולה ממליצה לכולם לשמוע אותו הוא דורש לדעתי יותר משמיעה אחת כדי לאהוב ולקלוט אותו. ככל שאני שומעת אותו יותר ככה אני יותר אוהבת אותו. מקווה שנהנתם

theone24

New member
המון תודה רעות!../images/Emo24.gif

בגדול האלבום השני שלה הוא עליה בדרגה מהראשון. יש בו יותר להיטים ופחות פילרים, ומראה שהיא מתקדמת בכיוון הנכון לעבר קריירת סולו ארוכה. אחלה של ביקורת רעות, פה ושם אנחנו קצת חלוקים בדעות בנוגע לציון של כל שיר ושיר, אבל גדול אנחנו די מתואמים.
המון תודה על ההשקעה ועל תרומתך לפורום.
ציון סופי שלי לאלבום:

spiceupmylife1

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif נהנתי גם לכתוב את הביקורת ../images/Emo13.gif

מסכימה איתך
הציון הסופי שלי הוא גם

spiceupmylife1

New member
ציון סופי:../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

שריללללל

רעות, כעת את רשמית מלכה ../images/Emo47.gif

לא ידעתי אם לקנות או לא כי בפורום היו תגובות שהאלבום די בינוני *אהמיוסיאהמ*, והייתה לי נטייה לא להסכים כי אני פשוט חולה לשריל על התחת (והשאר), אבל כשהגעתי לחנות והתחלתי לבחון את הדיסק...... התבוננתי מעט בעטיפה. בדקתי את שמות השירים. אבל לא נרגעתי מהדעה המעורבת שהייתה פה בפורום, עם כמה הצהרות שזה אלבום פילרים ותו לא, ובסוף?!?! לא קניתי, שמא אתחרט. "סוף מעשה במחשבה תחילה". קראתי את הביקורת שלך שעזרה לי מאוד, עצם זה שראו פה לנכון לתת ביקורת כבר אומר טובות על האלבום, וכבר נכחתי לראות שהטעם שלנו מאוד דומה.. אז בזכותך, ובזכות הקראש שלי על המדהימה הזאת, אני מבטיח שפעם הבאה בבלוקבסטר תהיה לי טיפת גשם בשקית.
|

theone24

New member
הלו הלו! איפה קראת שאמרתי שזה אלבום בינוני?

כן, יש בו פילרים (וכמו שאמרתי, הפילרים של שריל לרוב הם הכי פילרים שיש = משעממים למוות), אבל הוא בהחלט אלבום לא רע. הראשון שלה הוא בינוני בכל כנה מידה. השני, כמו שכתבתי לא פעם, הוא שיפור לעומת הראשון. עצה שלי, הביקורות נועדו על מנת להקשיב ולהחליט אם לקנות או לא (או להוריד
) תקשיב ותחליט בעצמך. חבל שתקנה ובסוף לא תאהב. במיוחד שיש לך כאן ביקורת עם לינקים והכל.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif תהנה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif ותחרוש עליו

ואתה מוזמן להגיב גם על כל שיר :)

כמו שאמרתי לך פעם,

אני שומר את אלמנט ההפתעה של כל שיר עד לרגע שאני קונה!
אז ביום ראשון (מקווה) אני אגיב לך.

HanAn189

New member
תודה ענקית רעות!

סקירה מצוינת
באמת מרגישים מהקריאה שאת אוהבת את שריל, בדיוק כמו שהרגשתי את זה כשעשית את הפופ אדיוקיישן על הספייס גירלז. התמונות של שריל ששמת - היא אלוהית
שמח שלקחת את הסקירה בידיים שלך
האלבום עצמו פנטסטי. הוא בהחלט רמה מעל האלבום הקודם של שריל. הורגתי אותו לפני שבוע, וכל השבוע נתתי לו את הצ'אנס שמגיע לו והוא לא אכזב אותי. נהנה ממנו מאוד. דירוג שלי של השירים: 1. The Flood
2. Everyone (feat. Dizzee Rascal)
3. Promise This
4. Yeah Yeah (feat. Travie McCoy)
5. Happy Tears
6. Let's Get Down
7. Amnesia
8. Live Tonight
9. Raindrops
10. Hummingbird
11. Waiting
12. Better To Lie (feat. August Rigo) גו שריייייייילללללללל

spiceupmylife1

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo13.gif שמחה שנהנת ../images/Emo20.gif

רבה נהנתי להכין את הסקירה הזו
וזה בהחלט אלבום מעולה !!! אני לא מכירה את הראשון .. שווה שמיעה? והו שרי הו שריל
שתמשיך כך ותבוא לבקר בארץ הקודש

candyheart

New member
תודה רבה רעות!../images/Emo24.gif

תודה על ההשקעה! נהנתי לקרוא. אני רציתי להספיק לשמוע את האלבום כשהשרשור עוד קופץ,אז יש לי התרשמות ראשונית בלבד מהאלבום,וכך גם מצטיירות התגובות שלי.האלבום הוא אלבום פופ חביב,אני לא חושבת שהוא יהיה מאלה שאני אוהב בטירוף,אבל הוא בהחלט נחמד ובטח אשמע אותו שוב.קורה לי הרבה שאני שומעת שיר ולא מתלהבת ממנו ואחרי כמה שמיעות אני אוהבת(Promise This הוא דוגמא טובה לכך) ויש סיכוי לא רע שזה יקרה עם האלבום הזה גם. כרגע אני נותנת לו:
שוב המון תודה וכמובן שטולגן.

spiceupmylife1

New member
בכייף ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif וכם הוא בהחלט דורש יותר

משמעיה אחת הדיסק הזה

Freak Control

New member
ואווווווו../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני כל כך מסכימה עם הביקורת שלך. היתי עוברת שיר שיר ומגיבה, אבל המלאכה מרובה, אז אני אכתוב לך פשוט פה , תודה
שריל מדהימה, היא הזמרת שאני הכי אוהבת כבר הרבה זמן , והיא פשוט בשבילי מודל לחיקוי וכל זה. השירים שלה באלבום השני טובים אחד אחד, אני לא יודעת אם זה מכור בשבילי אבל באמת שזה לא מכור. יש פחות טובים וטובים יותר אבל כולם טובים בסהכ
תודה

למעלה