Cheryl cole-Messy little raindrops

זה סתם שיר נחמד.

לגמרי לא היסטרי או אחד החזקים מבחינתי. מכאן מבחינתי האלבום מעט איבד מהתאוצה שלו. בהאזנה רצופה לאלבום השיר הזה טוב יותר מאשר כשיר בנפרד.
+

HanAn189

New member
יפיפה! ../images/Emo23.gif

השיר חכם מדי בשביל סרט של דיסני.
We were told, we were told, we were larger than life We were told, we were told, we were larger than life for looooooooove, loooooooooooooooove​
ת ע נ ו ג

spiceupmylife1

New member
כן אבל הלחן שלו מאוד מתאים גם הבית הראשון

וההתחלה של הפזמון
לדעתי

candyheart

New member
חמוד.קיטשי כזה.

לחן נעים והגשה חמודה,אבל לא ממש מתפתח לשום מקום.
ןחצי.

spiceupmylife1

New member
8. Hummingbird

שיר אהבה חמוד ומתוק על מה קורה שציפור דבש עוקצת אותך..
יש לי סחרחורת ,
עסוק בלירות חצים אני עוקבת אחרי העקבות שמובילים אליך, כל מה שהייתי צריכה לעשות זה להתסכל על העקבות שלי ,אני מסתובבת ותראה מה מצאתי, כל הזמן הזה אני הסתובבתי במעגלים אתה היית מאחורי על הזמן. מצחיק איך האור משנה את הראייה שלך. http://www.youtube.com/watch?v=DtfSDV8sYns

theone24

New member
מתוק עד כדי בחילה.

אם יש משהו בשירים של שריל, עוד מהאלבום הראשון, הם שהטובים שלה (הסינגלים, בדרך כלל) פשוט חזקים אחד אחד, אבל הפילרים שלה הם הכי פילרים שיש! משמעממים ומונוטונים.

spiceupmylife1

New member
חחח אני אוהבת מתוק ../images/Emo23.gif

תאמת שלקח לי כמה שמיעות להדלק עליו.
אני חולה על קיטש

אותו דבר כמו ''Raindrops''.

שיר מתוק מתוק, אבל לא ממש לטעמי. לא אחד הקטעים החזקים באלבום, אבל לא רע במיוחד.
+

HanAn189

New member
זה באמת קיטשי ../images/Emo6.gif

שיר שמתאים לקלי רולנד לשיר עם דובון אכפת לי שרץ מסביב ומפזר סוכריות. זה קליט אבל, ואני לא עומד בפני זה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif יוו הרגת אותי ../images/Emo6.gif

חחח אני דווקא ממש אוהבת השיר הזה למרות שהוא דביק תרתי משמע

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif לגמרי../images/Emo23.gif

גם המוזיקה שלו אני ישר מתחילה לרקוד חח

spiceupmylife1

New member
9.

- שיר קצבי שמתאר את שריל מתעצבנת, היא רצתה את האמת אבל הוא לא עונה הוא מספר סיפורים אבל היא לא מאמינה לו אבל אומרת שלפעמים עדיף לשקר אבל היא עלתה על השקרים והיא לא חלשה היא חזקה! http://www.youtube.com/watch?v=Iv4lFsGi_mE
וחצי ממש אהבתי המילים חזקות!

theone24

New member
עוד סינגל פונטיצאלי.

הצחיק אותי שעם כמה שהבלק איי פיז, או ליתר דיוק - וויל איי אם, ניסו ליצור סאונד חדשני באלבומם החדש, כאשר התוצאה הסופית היא מיחזור עצבני של אלבומם השני, מגיע השיר הזה, והוא כנראה אחת ההפקות הכי טובות וחדשניות שוויל איי אם עשה בשנים האחרונות (יחסית אליו, כן?) אהבתי אותו מההתחלה, מהסאונד ועל הצלילים האלקטרונים.

הוא מעולה!

יכול להיות סינגל מוצלח לאמריקנים ובכלל, להיט בינלאומי לא קטן. הליריקה לא רעה בכלל והלחן כיפי, מה שיוצר רצועה מעולה. בהחלט אחת מנקודות האור (הרבות) באלבום.

למעלה