Cheryl cole-Messy little raindrops

../images/Emo51.gif

ממש נהנתי ליקרוא!! כל הכבוד על ההשקעה!
עברתי שיר שיר,שמעתי כמה פעמים,ו-לא היתחברתי לכלום לא אוהבת את השירים שלה.
בכל מקרה היא חמודה .

spiceupmylife1

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo13.gif וסבבה זו זכותך

היא הרבה יותר מחמודה והשירים שלה דורשים יותר מהאזנה אחת
לילה טוב

Bright Unicorn

New member
תודה על הביקורת

גרמת לי להאזין לאלבום.. מחפש בנרות קישור לשיר 2 שאת ויוסי כ"כ המלצתם עליו. נשמע מבטיח

../images/Emo51.gif על הביקורת

שמעתי את האלבום כשהוא יצא ולא אהבתי את רוב השירים בו. אני יכולה להבין למה הרבה אהבו את האלבום ונתנו לו ציון גבוה (גבוה מדי לדעתי). כשאוהבים זמר כלשהו אוהבים כל דבר שהוא עושה (מניסיון). במקרה של שריל - היא מהממת, נחמדה, פרפורמרית מעולה שמשקיעה בקליפים שלה, היא חברה באחת הלהקות המצליחות של השנים האחרונות (כלומר שאולי חלק מעריצים אותה כבר כמה שנים), עם לא מעט להיטים ופשוט קל לאהוב מישהי כזאת. לא סתם כולם מתים עליה בבריטניה. Promise this
לקח לי זמן אבל בסוף גם אני התמכרתי (כנראה בזכות הקליפ וההופעות). Yeah yeah
שיר טוב אבל שוב נשמע לי יותר שיר של מדונה וקיילי מאשר שלה. Live tonight
וחצי. The flood‬
בהתחלה לא נתתי לשיר הזדמנות זה היה נראה לי עוד שיר משעמם שלה. אבל אין מה להגיד שריל מצליחה למכור את המוזיקה שלה בזכות קליפים והופעות טובות. Amnesia‬
וחצי. חביב. מההתחלה ידעתי שלא מדובר בקאבר לשיר של בריטני. אם היא הייתה רוצה לעשות קאבר לאחד השירים של בריטני היא לא הייתה בוחרת בשיר בונוס (שירי בונוס מכירים בד"כ מעריצים. אם שריל לא מעריצה ברמה כזאת שהיא מכירה את כל השירים + הבונוסים באלבומים של בריטני אז אין מצב שהיא מכירה את השיר של בריטני). Everyone‬
וחצי. אהבתי רק את הפזמון. רק לי ההתחלה מזכירה את הסינגל האחרון של ביונסה? Raindrops
השיר היחיד באלבום שאני לא מסוגלת לשמוע עד הסוף. ניסיתי בערך 6 פעמים לשמוע את השיר אבל אחרי דקה וחצי אני מעבירה לבא. Hummingbird
אני בכלל לא מבינה מה גורם לה להקליט שירים כאלה. היא לא משתעממת? Better to lie
Lets get dowm
שיר מעולה. מגיע בדיוק בזמן כדי להעיר אותי
Happy Tears
בעלה לשעבר אידיוט. הוא לא יודע מה הוא הפסיד. Waiting
וחצי. אני שמחה שזה השיר שסוגר את האלבום. 4 שירים קיבלו 4 כוכבים, 2 שירים קיבלו 3/3 וחצי כוכבים, 6 שירים קיבלו בן 1 ל2 וחצי כוכבים. טוב אז
וחצי-
לאלבום. נהניתי לקרוא

spiceupmylife1

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo92.gif שמחה שנהנת

למרות שלא אהבת את כל השירים זה בסדר

spiceupmylife1

New member
כן זה שיר ממכר ../images/Emo23.gif והמילים שלו חזקות!!

Come on people tell me something You got freedom I don't know what your waitin' for I don't even know You still searching You won't find it That because it's been right there this whole time, you know Were I'm coming from Yeah It's a rude awakening wakening There's no way to escape it Don't you give a Turn it all around round round x2
Sometimes life's anfair Don't you let them stop you though I've been right were you are before Are before I've don't let no one stop you though Happiness is for everyone Everyone is for everyone
Don't you let them stop you though I've been right were you are before Are before I've been there before Don't let no one stop you though Happiness is for everyone Everyone is for everyone

למעלה