Cheryl cole-Messy little raindrops

theone24

New member
חביב, לא יותר.

ואני לא יודע למה שמו של וויל איי אם לא רשום באומן אורח, אבל אני יכול להחשבע שאני שומע אותו בפיזמון וחלק מהשיר.

שיר מוצלח ../images/Emo45.gif

מעין רצועת מעבר בין Yeah Yeah ל- The Flood. הפקה מעולה של Will.I.Am. לא השיר הכי סוחף באלבום, אבל בהחלט טוב.

spiceupmylife1

New member
4.the flood

הסינגל השני מתוך הדיסק. זוהי בלדה מרגשת. בה שריל משווה את האהבה למים שהיא לא משהו שתמיד אפשר להיאחז בה. "זה ממלא אותך אבל אף פעם לא משאיר אותך כך, זה טוב רק כדי לשטוף את היום. "ואתה אוהב אותי כמו מים, ואתה חומק בין אצבעותיי". שיר מקסים. הקליפ שממש מתאר אותו בצורה מקסימה.

spiceupmylife1

New member
בקטע טוב כן../images/Emo35.gif ../images/Emo23.gif

הוא מאוד מרגש במיוחד המילים
וגם הקליפ

theone24

New member
בהתחלה הרמתי גבה...

זאת הבלדה הראשונה שהיא משחררת בקריירת הסולו שלה, ולא הייתי בטוח איך הקהל יקבל אותה. למעשה, לא ידעתי איך אני מקבל אותה.... רק אחרי כמה השמעות נתפסתי לחלוטין והבנתי כמה היא עמוסה ברגש. שומעים שהיא לגמרי מתחברת למילים של השיר, הקול שלה מעביר הרבה רגשות.

בלדה מעט ממוחזרת, אבל פשוטה ויפה.

בשביל סינגל-בלדה ראשון לקריירה זה מעולה. אווירה קסומה ופזמון מעולה.

HanAn189

New member
השיר הכי טוב והכי אהוב עליי.

וואו אחד גדול! אני מאוד מעריך שירים שמעבירים רגש ועושים את זה עם לחן סוחף ועוצמתי ובו זמנית לא עפים על עצמם. בקיצור שיר מושלם. וזה שיר מושלם. השוואה של האהבה למים, כ"כ יפה, בחיים לא חשבתי עליה, כמה שהיא פשוטה והגיונית! אוהב את ה-Mmmmm של שריל בשיר. הקליפ כ"כ מרגיע
מעביר בצורה מדהימה את השיר. הים, האפרירות, הרוח, החמקמקות, הבדידות. והקל של שריל, עם החוזק שלו הוא הניגוד המושלם. בקיצור, מזמן לא אהבתי שיר ככה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif שיר מרגש ועוצמי פשוט מושלם ../images/Emo99.gif

זה נכון המשפט הזה.. אי אפשר להאחז באהבה כי כמו מים... (לפעמים) מסכימה עם כל מילה
חוץ מזה שהוא לא מרגיע הוא ממש מרגש!!

בלדה יפה עם קליפ מעולה.

אבל הקטע שהיא צועקת The Flood עם האוטוטיון נראה לי זול.

candyheart

New member
זה די טוב בשביל בלדה ראשונה

אני לא התלהבתי כמו חלקכם,אבל יכול להיות שזה בגלל שאני לא שמעתי אותו מספיק. מרגיש קצת כמו בלדת פופ טיפוסית-שזה לא בהכרח רע.ההשוואה בין מים לאהבה אכן יפה.

למעלה