שאלה לכולם

eyal1990

New member
חח אתה יכול לרשום מה אתה חושב

ושוב אני אגיד שזו טעות לדעתי

tomoko1

New member
לפי דעתי

לפי דעתי זה ממש ממש טוב :) כי זה החישוב הכללי וקיצר זה טוב :)

a101b

New member
זה יכול לגרום להיווצרות שליט אכזר

יכול לקרות מצב שתיהיה מדינה עם 2,000 מליארד כוח מקום ראשון ואחריה תיהיה מדינה עם נגיד 1200 מליארד והם לא יוכלו לגעת אחת בשניה... ואז כל פעם יתקיפו את המדינה במקום 2 והיא לא תוכל להתקדם בעוד שלא יוכלו לפגוע במדינה במקום ה1...

medinaGindis

New member
נראה לי שתמיד צריך אפשרות

לתקוף משהו כמו 10 מקומות מעליך ומתחתיך, בלי קשר לכוח.

a101b

New member
ערן באמת!!! אחוזים לומדים ביסודי!!!

נגיד ואני מדינה מרושעת
עם 100,000,000 כוח מה אני אעשה בשביל שאני אוכל לתקוף ושלא יוכלו להחזיר לי?? פשוט מאוד, אני אתקיף מדינה עם 75,000,000 כוח. המדינה המסכנה לא תוכל להחזיר לי כי היא יכולה להתקיף רק מדינות עם עד 93,750,000 כוח :( חבל נכון???

FlakY

New member
לא לא לא!!!!!

ככה אתה פשוט מחסל את המשחק זה הרעיון הכי גרוע שהצעת אני מצטער אבל לא!!!

medinaGindis

New member
רעיון יפה אבל

הבעייה העיקרית שלי עם זה היא זו: למעשה המתקפה העיקרית שבאמת עוזרת (כלומר נותנת אדמה) היא מתקפה כללית. כל שאר המתקפות רק נועדו להחליש את המדינה לקראת המתקפה הכללית. עכשיו מה שיקרה זה שיעשו את כל מתקפות ההכנה, ואז פתאום יהיה אסור לתקוף כי המדינה חלשה מדי. נכון שאם יש לך ברית אתה מכין את המדינה לתקיפה של המדינות מתחתך, אבל אם רוצים לתקוף לבד, זה מוציא את האוויר מכל המתקפות חוץ מהכללית. אני לא מתגעגע למצב שהיה פעם, שהיינו רואים רק מתקפות כלליות.

אני מתנגד, לא משנים סדריי עולם

עד עכשיו המשחק התנהל בסדר גמור. בכל מקרה אין אפשרות לראות מהם הדירוגים הנמוכים ממך, לכן מי שירצה לתקוף מדינה שהמיקום שלה הוא -50 ממנו. יצטרך : 1. המון מזל. 2. לחפש אותה מיליון שנה. 3. לתקוף אותה ולחכות שהיא תרד בדירוג - אוייבת מהעבר. זהו... אין צורך לעשות את השינוי הזה

v3rt

New member
לא, נו... לא...

זה באמת יהרוס הכול כן זה יעשה איזון וכן זה יהייה מעשמם, זה יהייה כמעט בלתי אפשרי לתקוף ביחד עם חברי הברית, ויהייה כמעט בלתי אפשרי לזיין מישהו עד הסוף, כי הרי הוא ירד בדרוג מהר מידי לפני שתוכל לעשות לו משהו רציני.

LionFury

New member
יכול להיווצר מצב שלא תוכל לתקוף

אם אין מישהו שקרוב אלייך בכוח, לא תוכל לתקוף. בדירוג לא יכולה להיווצר כזו בעיה.

Winston

New member
ערן, סיכום לתגובות

ממה שקראתי כאן (וקראתי את כל התגובות) בתוספת דעתי האישית: 1. כדאי להגביל את התקיפה 25% למטה ו33% למעלה. כך לא נוצר מצב של קבוצה שיכולה להיות מותקפת מלמעלה בלי יכולת להחזיר (עם יתרון קטן לקבוצה למטה). 2. האחוזים צריכים להיקבע לפי הכוח הכללי, כך כל מדינה יודעת שהיא לוקחת סיכון כשהיא משקיעה בתשתיות אזרחיות, מצד שני רק כך תהיה לה צמיחה. (מקביל למציאות, ראה את יפן שהפסיקה להשקיע בצבא והיום היא מספר 2 בעולם, אבל אם יתקפו אותה מצבה גרוע, לעומת ישראל שמי יכול עליה צבאית אבל כל זה על חשבון תשתיות...). 3. הכוח צריך להתעדכן כל שעה (עגולה?). זה מספיק זמן לכסח למדינה את הצורה אבל לא יותר מידי זמן. חוץ מזה לא לגעת, מה לעשות, בחיים מי שיש לו יותר טכנולוגיה, אפשר יותר לשבש לו אותה, ומי שיש לו יותר כסף, יותר יגנבו ממנו...

../images/Emo58.gifהרעיון שלי הכי טוב../images/Emo58.gif

כתבתי למעלה ואף אחד לא התייחס למרות שזה הרעיון הכי הגיוני פה !!!! קודם כל רצוי שמקום ראשון לא יוכל להתקיף את מקום 20 כי הכוח של מקום ראשון הוא 300% יותר מזה של מקום 20 ואין בזה כרגע שום היגיון. צריך לעשות משהו אחר לגמרי: 1. צריך לעשות (על פי חישוב מסויים) דרגות (level) שבהם יוכלו להיות הרבה מדינות. העליה בדרגות תהיה על סמך כל מיני קריטריונים כגון ניסיון שניצבר ומספר ניצחונות בעבר ועוד ( כמו בפליץ אוף אנרכי ) 2. לכל מדינה יהיה מד חיים שיתרוקן במידה מסויימת לפי כל התקפה שיתקפו אותה . מד החיים יתמלא מחדש מעצמו תוך שעה ( כמו בפליץ אוף אנרכי ) או שאפשר יהיה תמורת כסף להעלות מיידית את מד החיים. ככה אי אפשר יהיה להשמיד לגמרי מדינות אלא רק עד שמד החיים ניגמר. ואז כל אחד יוכל להתקיף כל אחד בלי קשר לדרגתו. מה שצריך לחשוב עליו זה: איזה אבדות יספוג כל צד עד לסיום מערכת התקיפה (עד שמד החיים ייגמר) *חוץ מזה צריך לעשות שהתורות ישמשו רק לתקיפה. ולעשות תורות פנימיים אחרים שמשמשים לכל שאר הדברים כגון שידרוג טכנולוגיות בניה מכירה וכו'.

eyal1990

New member
לא חושב שיהיה נכון לעשות את זה

צריך להשאיר את הקיים.. הדבר שקיים כרגע זה הדבר הטוב ביותר.. רק צריך להוסיף טכנולוגייה נגד טנקים.. כי זה כאב נכנסתי לאיזה מקום ירדו לי 10 מיליון טנקים..

למעלה