שאלה לכולם

The Lightning

New member
טריפלX לא הבנת מה שכתבתי...

תעשה חישוב: המדינה שבמקום 1 עם כח של 699 מיליארד יכולה לתקוף רק את מקום 2 בלבד!!! שהוא נמצא בטווח של 25% שלה. כל השאר מוגנים. ולהיפך, מדינה ממקום 3-50 לא יוכלו לגעת בה.

AT2005

New member
לא!!

ככה אם אני יתקוף מישהו ויוריד לו כוח אני לא יוכל להמשיך לתקוף כי יהיה לי הרבה יותר כוח..

dragonit12

New member
כנסו

מצד אחד הרעיון בבסיסו הוא טוב אבל מצד שני מי שרוצה לתכנן מהפכה במשחק לא יכול לעשות ככה כי רק מדינות 1-2 יכולות לתקוף אחת את השניה ועכשיו אם מקום שלישי ירצה לתקוף אותם נוצר מצב שהם מוגנות אז מה הקטע? טוב לסיכום אני לא בעד הרעיון

tenen

New member
אבל לפי כללי הקרב שלך זה בלתי אפשרי

הרי אתה הגדרת שבקרב אחד לאחד המגן מנצח וצריך יתרון גדול בשביל לנהל קרב טוב, אבל ברגע שתגביל את הייתרון ל 25 אחוז לא ייתכן שיהיה ייתרון גדול מספיק בשביל לנהל קרב בצורה שלא תהיה אובדנית לתוקף. שלא לדבר שבדירוגים הגבוהים זה בכלל בלתי אפשרי כי שם ההפרשים גדולים, וזה טוב, זה נותן טעם למשחק ולא רק התצברות אם אתה רוצה לאזן את המשחק תקטין את הנזק מהטילים הבאליסטיים וככה תעלה את סיכויי המגן להשתקם לאחר מתקפה.

toys123

New member
אלאאאאאא

זה ממש לא טובבבבבבבבבבבבבבב נו די כבר עם השינוים האלה כמה אפשר לסבול את זה??????????????

רעיון גדול

להקטין נזק של טילים בליסטייים, אתה יכול לבזבז כל כך הרבה תורים על מפעלים שיהרסו לך אותם בשניות.. אולי תעשה שאיזה 1000 טילים שפוגעים מורידים מפעל.. (אני כבר חושב על הדירוגים הגבוהים) לא הגיוני שבהתקפה אחת כל התשתית התעשיתית תהרס.

צטרה

New member
- רוברט א. היינליין

- רוברט א. היינליין "לאמת שבהצעה אין כל קשר לאמינותה. ולהיפך"

צטרה

New member
- הסנדק , אל פאצ'ינו

- הסנדק , אל פאצ'ינו "אני אציע לו הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה"

gal1992y

New member
לאלאלאללא

אל תעשו את זה ! אולי לשנות לטווח ה 75 +- ולא ל25 % זה ממש ממש לא טוב !

d cow

New member
עוד בעיה

אם אתה אומר שזה מחושב לפי 25% מהכוח זה אומר שאם יש לי כוח כללי של 1,000,000 אז אני יוכל לתקוף כל מדינה בתווח של 1,250,000 -750,000 אבל אם יש למישהו כוח של 750,000 הוא יוכל לתקוף רק' מדינות עד כוח כללי של 937,500. זתמורת אני יוכל לתקוף אותו אבל הוא לא יוכל לתקוף אותי

DREKAR

New member
יש כמה צדדים בעניין

1 כן זה יגרום לבעיה כי בדרוגים הנמוכים תהיה בעיה ממש גדולה מבחינת התקדמות... 2 בעיה נוספת זה במקרה של מישהו שמחזיק כמויות מטורפות של כסף....והוא לא בדירוג כל כך גבוה...אבל הכוח הצבאי שלו גדול מספיק בשביל שלא יתקפו אותו או שיש לו כמויות של חיילים ובלי שום דבר אחר...אז הוא ישאר במיקום שלו ואולי אפילו ירד.....אבל עדיין עם כמויות של כסף 3 זה ידפוק את כל הרעיון של התקפה ממושכת על מדינה כי אז ברגע שהכוח שלה ירד מספיק לא תוכל להמשיך לתקוף..ואז אי אפשר להשיג באמת משהו מההתקפות אלא אם זה נועד להיות התקפה בליסטית או סתם להחליש מדינה בשביל מדינות אחרות וכו'.. 4 זה אומר שזה גם ישנה את כל עניין הדרוגים הרבה יותר מהר..... או שפשוט מדינה בלי צבא תהיה בדירוג של נגיד....1600 עם צבא של 3000000 וכמויות מטורפות של תעשיה..... ויהיה לו מספיק כסף לכלכל את כל עשרת הגדולות

illusion5

New member
לא!!!!!

זה יפגע במחשק לדעתי אתה יכול לעשות את זה להגבלה הגיונית של 200% גם ככה אנחנו מוגבלים לתקוף רק 50 מדינות מעלינו ומתחתינו ורואים רק את המדינות למעלה.....

מתן888

New member
ממש לאאאאאאא!

ערן אם תחשוב טוב טוב על מה שהצעת תבין שזה יעורר המון בעיות אחרות! הכוונה שלך מצויינת הרעיון לביצוע ממש גרוע!

coolboy131

New member
רעיון מאווד טוב אבל

עד עכשיו היינו יכולים בשלוש שעות שעד הדירוג מתעדכן לפוצץ מדינה כלשהי שהתחילה איתך ואתה רוצה לנקום בה... אם זה יהיה לפי כוח כללי אז זה לא יהיה אפשרי כי הכוח הכללי מתעדכן כל הזמן נכון? אז לא יהיה אפשרות להתקיף התקפה רצינית על מישהו וחוץ מזה יש עוד בעיה אחת קטנה שתוכל לפתור די בקלות... מקום ראשון כרגע יכול לתקוף רק את שני ושלישי אם תכניס את ההגדרות האלו ושיהיה לו כזה טווח נמוך זה לא הגיוני, תעשה נגיד שהמינימום זה 25 מדינות לכל כיוון ככה שלא יצא מצב כמו שאמרתי...

למעלה