שאלה לכולם

gindis

New member
../images/Emo41.gif שאלה לכולם ../images/Emo41.gif

שלום רב, פנו אלי רבים בקשר לבעיה, שהמקומות הראשונים יכולים לתקוף את מקומות 50 וגם יש מדינות שמקבלות סיוע ואז יכולות לתקוף מדינות חלשות. חשבתי על פתרון שיכול לאזן את המשחק ואף לעשות אותו יותר קשה. הפתרון הוא חישוב לפי סה"כ הכוח הכללי שלכם לפני התקיפה. זאת אומרת שאתם תוכלו לתקוף מדינות רק ברמת כוח שווה לכם 25% מעל או מתחת לרמת כוח שלכם. לדוגמא: עד עכשיו יש את המגבלה של 50 לכל כיוון, אבל עם ההגדרה החדשה המדינות שבאמצע או החלשות יוכלו להתקיף הרבה יותר מדינות. * אם למדינה שלכם יש 1,000,000 סה"כ כוח כללי אז תוכלו לתקוף מדינות שהסה"כ כוח הכללי שלהם יהיה עד 750,000 או 1,250,000. ** לעומת זאת לדרוגים הגבוהים 1-10 יהיה יותר קשה לתקוף את החלשים ואני חושב שזה יאזן מאוד את המשחק. תרשמו לי מה אתם חושבים על הפתרון. תודה ובברכה, ערן

maorni

New member
נשמע הוגן

בנוסף אם אפשר לשנות ברשימת כך שנראה את כל אלה שנוכל לתקוף ועוד דבר למה הצבא לא עולה כסף (אחזקה שלו) כלומר הייתי משנה את המשחק כך שאם יש לך חייל אחד הוא יעלה לך שקל לתור ונגיד טנק יעלה 10 לתור וככה ישמר האיזון בצורה טובה יותר

xTriplEx

New member
לדעת זה די טוב...

כי עכשיו יש מצב שמישהו יתקוף מדינה שנמצאת 50 דירוגים מתחתיו והכוח הצבאי שלו והכללי הוא כפול מהכוח של המדינה השנייה... והוא יכול לפרק לה את הצורה לגנוב לה כסף, להרוס מפעלים לגנטוב אדמה וכל מה שרק ירצה... וד"א אם אתה יכול תשפר את החדר מלחמה, תצבא באדום מדינות שנמצאות מעליי בדירוג ובירוק מדינות שנמצאות מתחתי בדירוג, כמובן שזה ילך לפי הכוח הצבאי ולא לפי הכוח הכללי!!

amiad21

New member
תגובה + בעיה

ערן שלום. קודם כל, הרעיון בעיקרון הוא יותר נכון... כלומר, לא לפי המיקום - אלא לפי הכוח של המדינה... מה שכן, צריך לחשוב טוב טוב קודם מה זה אומר לגבי הדירוגים המרכזיים יותר... שם 25% מהכוח יכול להיות גם 1000 מדינות... מעבר לזה, ישנה בעיה הרבה יותר גדולה שלא מטופלת במשחק עצמו... זאת גם בעיה שאמרתי לך לגביה לא מזמן... עניין הריגול של מדינות קטנות... נוצר מצב שבו מדינה קטנה יכולה לרגל אחרי מישהו מהדירוגים הגבוהים... למדינה מהדירוג הגבוה לא שווה לבזבז את התורים שלה על שליחת מרגלים בחזר, גם כי בכל תור היא יכולה להשיג יותר מאשר בריגול עצמו, וגם כי הריגול עצמו יכול להביא לה איזה אחוז מסכן ממדינה שבקושי יש לה משהו... לעומת זאת - אין שום דבר שיגרום למדינה מדירוג נמוך מאוד לא לרצות לגנוב... כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך - הוא חייב להיות מאוזן... ברובו הוא אכן כזה... כל דבר אפשר למנוע בעזרת משהו מסויים (באליסטיים בעזרת טנ"ט) ואפשר לתקוף בעזרת משהו אחר... כאן נוצר מצב שישנה מתקפה שאין שום דרך להתמודד נגדה... וזה משהו שחייב להיפסק... יש בעצם 2 אפשרויות: 1. ליצור נשק נגד המרגלים שיהיה ניתן לקנות (לא שדרוג, למשל - שומרים. ובכל ריגול הריגול יזיק לשומרים ויורד כמות מסויימת מהם וכמובן שהם גם יהרגו את המרגלים) כדי שלמדינה שיש לה הרבה מאותו הנשק לא יהיה ניתן לגנוב דברים... 2. אפשרות להחזיר... תן למדינה שריגלו עליה את האפשרות לתקוף את המדינה המרגלת במשך 24\48\72 השעות מאז הריגול... אני אודה לך מאוד אם תתייחס לנושא!

gindis

New member
תשובה

לגבי הגניבות מרגלים + המוקשים אני הולך להוסיף השבוע משהו שישנה את זה.

tenen

New member
בזה דווקא לא כדאי לגעת...

המוקשים הם הדבר כמעט היחידי שנותן איזשהו סיכוי לצד המגן שסובל גם ככה מנחיתות איומה עקב חוסר באיזון, אם תפגע במגן עוד יותר זה יהפוך למשחק שאי אפשר להגן בו בכלל. לגבי מרגלים גם לא כדאי לגעת, הרי היחידים ששווה להם לרגל הם הקטנים, וזה פוגע רק בגדולים, כלומר אם אתה משנה את הדברים האלו אתה פוגע בדברים שמאזנים את המשחק.

blick

New member
שטויות

ה"מגן" הוא לא הגיוני מהיסוד, להוריד לך חצי מהטנקים עוד לפני שהקרב התחיל לא מאזן שום דבר. המדינות הקטנות שמרגלות על הגדולות זה לא איזון, מהסיבה הפשוטה שהמדינות הגדולות לא יכולות לעשות שום דבר נגד זה, תראה לי במציאות הקבלה לזה.

Wolfinix

New member
מה בדיוק מאזן פה?

זה רק מציק לגדולים.מה גם שאם הגדולים רוצים-הם פשוט מתנקשים בקטנים ושולחים אזהרה לכל השאר-שזה מצב שניתן להמנע ממנו אם באמת יש איזון. אם יש אפשרות לנמוכים לגנוב ולרגל צריכה להיות אפשרות לגבוהים להגיב. למרות שאני יכול להתנקש בכולם ואני גם אצליח-זה יהרוס לכל כך הרבה שחקנים את המשחק אם ישמידו להם את המדינה ככה-וזה בעצם הפטרון היחידי שאני יכול לנקוט בו פרט ללשלוח חברים מאוטו הדירוג כדי לנקום בשמי. לפי דעתי אמיעד צודק.

tenen

New member
זה בדיוק מה שמאזן

העובדה שאין לגדולים איך להציק לקטנים זה גורם לירידת הכח של המובילים ולעלייה בכח של החלשים, זה נקרא איזון :)

Wolfinix

New member
זה לא איזון.

זה אולי סוג מעוות של אפליה מתקנת אבל זה לא איזון.

kobi1902

New member
נכון....אבל

גם במציאות יש דברים נגד מוקשים - חיל הנדסה למשל...

2bis

New member
זאת בידיוק הבעיה

אתה משנה כל פעם מחדש ואז יש בעיה איתו... המשחק היה הרבה יותר כיפי כאשר לא היו לו טכנולוגיות והוא היה פשוט תחשוב שכל דבר שתעשה ישפפיע על משהו אחר ככה שלא משנה מה תעשה תמיד יהיו בעיות

knightrider

New member
משהו נוסף

אם מישהו פגע בי קשות צריך לתת מרווח זמן אפשרי לתגובה וגם נניח לאפשר במצב של מתקפה איזו שהיא הגנה לכסף,יש בנק שמור אז המרגלים לא יגעו בו אבל חיילים במתקפת קומנדו או כללית ישחטו למדינה תצורה. צריך להרחיב את האפשרויות הגנה על כסף ועל אדמה.

medinaGindis

New member
המרגלים באמת מעצבן

כל מדינה חזקה שרוצה לשמור על התעשייה שלה חייבת להחזיק כמות לא קטנה של צוללות ו/או ספינות נגד התקפות פתע. מאז שהוסיפו את הלוחמה האלקטרונית חובה להחזיק גם הרבה מטוסים. זה נותן ארוחות חינם לכל מדינה עם שדרוג מרגלים, ואין כל כך מה לעשות נגד זה. לפני שפרשתי הייתי מקבל איזה 100 מרגלים ביום. שלא לדבר על זה שזה לא ממש מציאותי שמרגל אחד גונב 20000 צוללות. אני מקווה שהעדכון באמת יקשה על זה עד לרמה שזה ישתלם פחות או יאפשר תגובה שבאמת תרתיע.

moriarty

New member
מדינה צודק

המרגלים לא מציאותי. צריך להגביל את העניין של הגניבות.

The Lightning

New member
אם זה הולך להיות ככה, אז אין טעם,

למדינות החזקות להמשיך לשחק. כי אם תראה לפי הדירוגים 1-10 נכון לעכשיו 1 יכול לתקוף את 2 וזהו!!! אז מה הטעם פה. אם כבר תרחיב את הטווח ל100 +- שיהיה תקף כלפי כולם!!!

xTriplEx

New member
אתה טיפה צודק...

שבעשירייה הראשונה כולם יוכלו לתקוף את כולם.... רק שם אבל. ומצד שני הרעיון די רע עכשיו שאני חושב על זה כי בבריתות הולכים כמה מדינות על מדינה חזקה אחת... וככה מורידים אותה מהמקום הראשון, ועכשיו רק אם יש כמה בריתות בעשירייה הראשונה זה יהיה אפשרי.

bobiland

New member
זה הוגן, אבל זה די מסובך.....

אבל זה דווקא מאוד יכול לאזן את המשחק, אני ממליץ!

למעלה