שאלה לכולם

זה יכול להיות רעיון טוב שמקום 1

לא יוכל להתקיף את מקום 20 כי הכוח של מקום ראשון הוא 300% יותר מזה של מקום 20 ואין בזה כרגע שום היגיון. צריך לעשות משהו אחר לגמרי: 1. צריך לעשות (על פי חישוב מסויים) דרגות (level) שבהם יוכלו להיות הרבה מדינות. העליה בדרגות תהיה על סמך כל מיני קריטריונים כגון ניסיון שניצבר ומספר ניצחונות בעבר ועוד ( כמו בפליץ אוף אנרכי ) 2. לכל מדינה יהיה מד חיים שיתרוקן במידה מסויימת לפי כל התקפה שיתקפו אותה . מד החיים יתמלא מחדש מעצמו תוך שעה ( כמו בפליץ אוף אנרכי ) או שאפשר יהיה תמורת כסף להעלות מיידית את מד החיים. ככה אי אפשר יהיה להשמיד לגמרי מדינות אלא רק עד שמד החיים ניגמר. ואז כל אחד יוכל להתקיף כל אחד בלי קשר לדרגתו. מה שצריך לחשוב עליו זה: איזה אבדות יספוג כל צד עד לסיום מערכת התקיפה (עד שמד החיים ייגמר) *חוץ מזה צריך לעשות שהתורות ישמשו רק לתקיפה. ולעשות תורות פנימיים אחרים שמשמשים לכל שאר הדברים כגון שידרוג טכנולוגיות בניה מכירה וכו'.

צטרה

New member
- גיל פרץ

- גיל פרץ "העולם נחלק לשניים: אלה ששומעים רעיון חדש ופותחים את הראש, ואלה ששומעים רעיון חדש ופותחים את הפה!"

yoseflotz

New member
רע.../images/Emo128.gif../images/Emo112.gif

יוכל להיווצר מצב כזה שבדרוגים הגבוהים לא יוכלו לתקוף אחד את השני.

Wolfinix

New member
הרעיון הגיוני.אבל היחסיות לא ..

אם מדינה תגיע למקום ראשון ותעבור את הרף של ה 25% מה אז? היא לא תוכל לתקוף אף אחד ואף אחד לא יוכל לתקוף אותה..בעצם היא תישאר תמיד במקום ראשון
-זה נושא שצריך לפתור. מה שכן.אתה יכול להגביל את הדירוגים הגבוהים לתקיפה של +20 -20 מהם זו הגבלה הוגנת-אמנם לא מבוססת על כוח אבל מבוסת על דירוג ופותרת את הבעיה שהעליתי מקודם.

blick

New member
זה כל הרעיון

שהיא לו תוכל להזיק למדינות שמנסות להתקדם ל10 הראשונות.

Wolfinix

New member
זה טיפשי.

זה אומר שהמשחק נגמר למי שמגיע למקום ראשון.ונעשה ממש לא מניין לאלה שבמקומות 1-10.

gal51m

New member
רעיון גרוע מאוד

לי יש הרבה כוח צבאי רק בגלל טנ"ט אם תורפים אותי אני מחוסל... רעיון גרועעעעעעעעע

blick

New member
אם אתה לא יודע לחלק את הכוח שלך

בצורה חכמה מגיע לך להפסיד

DTLAND

New member
לא רעיון כל כך טוב

תעשה משהו אחר שיגביל אותם ככה הם בקושי יכולים לתקוף מישהו

gindis

New member
../images/Emo41.gif השאלה אם... ../images/Emo41.gif

אם אני יאפשר לשחקן שתקפו אותו לתקוף את אותה מדינה בלי קשר לדרוג במשך 24 שעות, האם זה יאזן את מה שכתבתי למעלה ?

dragonit12

New member
לא יאזן בכלל

כי מה הקטע הב-24 שעות הוא יכול לקבל די הרבה סיועים וככה להוריד את מי שתקף אותו ערן בקיצור המשחק טוב עכשיו כמו שהוא אל תנסה להוסיף משהו כ הגעת למצב שכל המוסיף גורע

kobi1902

New member
זה יהיה רע מאוד...

הרבה מדינות קטנות יעלמו מדפי ההיסטוריה

laserman

New member
זה יאזן את העניין...

כי קורה הרבה מצבים שתוקפים אותי, ואני לא יכול לתקוף אותם כי הדירוג שלהם השתנה וזה מעצבן מאוד
... כי אני רוצה נקמה, ורוצה לקחת בחזרה את מה שגנבו ממני... בסופו של דבר אני מוציא את העצבים
שלי על מדינה חלשה ממני ולוקח בחזרה את מה שגנבו ממני... למרות שאני מעדיף לתקוף את התוקף שתקף אותי אווווף.....

Wolfinix

New member
כן זה יאזן..אבל בגבול ההגיון

למשל שתהייה הגבלה של 200 מקומות.או שתהייה אפשרות רק של תקיפת נשק מסויים אחד-בלי יכולת לקחת אדמה ובלי בליסטים-זה יצור הרטעה אבל המדינה תוכל עדיין להשתקם. לא הגיוני שמקום 4 למשל יתקוף מיקום 350 .בתקיפה אחת הוא משמיד אותו. ככה אנשים יזהרו יותר בשימוש המרגלים

Eladm7777777

New member
זה יהיה גאוני - תקפו אותי ואני לא

יכול להחזיר כי הם נחלשו מאז ...

למעלה