שאלה לכולם

gvish

New member
עד 25% מעל ו-20% מתחת.

אחרת: מדינה בכוח 100 יכולה לתקוף את מדינה 80. אבל מדינה 80 אינה יכולה לתקוף את מדינה 100. צריך להיות עד 25% מעל לכוח ועד 20% מתחת לכוח.

Grizzz

New member
וואי זה ממש טוב... אבל ...

מה קורה אם יש מישהו שאין מעליו/מתחתיו אף אחד עם רמה של 25% מעל מתחת? אממ אבל בכל מקרה.. כן נראה לי שזה הרבה יותר טוב מה-50 מעל/מתחת... :)

Grizzz

New member
וואי זה ממש טוב... אבל ...

מה קורה אם יש מישהו שאין מעליו/מתחתיו אף אחד עם רמה של 25% מעל מתחת? אממ אבל בכל מקרה.. כן נראה לי שזה הרבה יותר טוב מה-50 מעל/מתחת... :)

orjerby1990

New member
כן! חיכיתי לזה הרבה מאוד זמן !!!!!!

כן תוסיף את זה בבקשה ! את זה עם ה-25% ! בבקשה ! זה יהיה ממש הוגן !

terminator5

New member
שווה מאוד

מאוד שווה איזה כיף ככה יפסיקו ליתקוף אותי יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

evil44

New member
חרא של רכיון בלי להעליב

אבל כמו שהוא אמר המשחק מעולה אולי תשעיר אותו ככה וזהו אלה אם כן יהיה משהו ממש חמור שחייב לשנות

Eliko2000

New member
ערן תיכנס בבקשה.....

א. תודה שנכנסת ב. תראה אני יודע כמה אתה רוצה לשפר את המשחק....וזה הפך לדבר מרכזי בחייך (אני מקווה שלא). אבל הגעת למצב שיש כל כך הרבה שחקנים (קרוב ל30 אלף) שלא משנה מה תציע בחיים לא יהיה מצב שכולם יהיו מרוצים....עכשיו בקשר להצעה שלך: ההצעה מבחוץ נראית טוב.....אבל זה ייעורר יותר כאוס מאשר סדר...לדעתי תשאיר את זה כך....לפחות לבינתיים עד שתמצא רעיון שבאמת יהיה מאוזן כי בתכלס הדירוגים הגבוהים רוצים דברים שייעזרו להם להתבסס והדירוגים הנמוכים מתים להוריד את הדירוגים הגובהים בטענה שזה ייצור איזון (זה ממש לא) הנה כמה דברים שאני רוצה להגיד לך שלעידכונים עתידיים: 1. אף פעם אל תוסיף עדכון שהוא מפריד בין הדירוגים למשל: שמדינה גבוהה תוכל לתקוף פחות מדינות ושאר המדינות שהם נמוכות יוכולו לתקוף יותר או משהו כזה צריך שיוויון במשחק ואת השיוויון הזה ניתן להשיג אך ורק בתנאי שכל חוק שייצא יהיה תקף לכולם ולא רק לדירוגים הנמוכים ולהפך. 2. תתחיל להפחית בעידכונים כי נוצר מצב ששחקנים פשוט מחכים לעידכונים....משחק אמור להיות מבוסס ועמיד ולא להוסיף לו כל שבוע אספקט אחר במשחק שמשנה את האסטרטגיה לגמריי....(כמו הקטע של המפעלים אזרחיים) בקיצור כמו שהבנת אני נגד הרעיון הזה......עד שתמצא פיתרון יותר הולם שעומד בקריטריונים לעיל

gindis

New member
../images/Emo41.gif העלתי סקר ../images/Emo41.gif

אבקש מכולם להצביע!

dermon

New member
אני מעשרת הראשונים- אני בעד שני

השינויים. כלומר: אם לא נוכל לתקוף את ה-50 שמתחתינו... יש צורך שגם נוכל לתקוף את מי שגונב מאיתנו אפילו שהוא מקום 2000! או לחלופין, שלא תהיה אפשרות למקומות הנמוכים לגנוב אלא רק ל-50 שמעליהם או מתחתם!

eyal1990

New member
לדעתי לא צריך להוסיף את זה

באמת הגענו לקטע שהמשחק כמעט מושלם.. תוסיף את המלחמה במוקשים.. ואני חושב שאתה הופך את המשחק למושלם.. אם תוסיף את זה.. אתה תהרוס חלק גדול מהמשחק.. אני לא אוהב את התוספת הזאת

אני נגד

ככה אי אפשר לחסל מישהו אתה תתקוף ואז ירד לו הכוח והוא לא יהיה בטווח הוא יתחזק ואז יבוא לתקוף אותי חזרה לא שווה אני בעד מה שרשמתי לך בפרטי לדעתי זה טוב

Grizzz

New member
אבל הוא רשם לך בשינוי השני (תראה..)

אבל הוא רשם לך בשינוי השני שהוא יעשה שאם מישהו תוקף אותך אז תוכל להחזיר לו במשך 24 שעות בלי קשר לדירוג...

eyal1990

New member
אני גם לא מבין את זה

אמורים להיות חזקים פי תשע ממישהו... ואז יש לך עליונות.. זה כל הכיף שבמשחק הזה..

למעלה