פיט

AdiA12

New member
תקשיבי לי ותקשיבי טוב! ../images/Emo209.gif

אני כשאני גיליתי את FOB לראשונה [דיס א סינס בMTV..], אני חשבתי שהם כאלה מפגרים [כן, אני צריכה להתוודות] אבל רק בתהחלה חשבתי ככה, זאת אומרת רק בחלק הראשון של השיר, שפטריק נראה כמו לא יודעת מה וג'ו נראה דווקא די טוב, אבל הפחיד אותי עם השיער, ואנדי, אנדי היה חמוד, ופיט? אפילו לא ראיתי אותו בחלק הזה, אחרי זה ראיתי אותו, והוא היה נראה לי קצת אבל קצת הומו [כן..
]. בקיצור, הם לא נראו לי כל כך טוב, ואמרתי לעצמי שאני לא חושבת שהמוזיקה שלהם טובה, אבל להפתעתי, טעיתי. אני ממש אהבתי אותם והייתי חייבת לראות איך קוראים להם ואז נכנסתי לMUVIDS [אתר של קליפים באנגלית] וחיפשתי אותם, ושמעתי את כל השירים שהיו שם, והם נשמעו לי כ"כ טוב, ופשוט התאהבתי בהם!
ורק אחרי זה התחלתי לאהוב את פיט.

NoAmItA ChAn

New member
הסירי טלפייך מברנדוני!!!1

הוא בכלל לא.. חובב בנים XDD (נראה לי X__X) וכן הוא חמוד *__* אחח, אבל זה לא הנושא!! בכל מקרה, אני חושבת שיש לך את הזכות לחשוב מה שבא לך :)

א ת ו ש ש

New member
הבהרה

אין לי שום דבר נגד אימו - רק מצורת מסחור שלהם מגעילה אותי סורי עם העלבתי מישהי(לא יודעת איך אפשר להיעלב) ובקשר לברנדונך?! אחותי וחברה שלי חולות על פאניק אט דה דיסקו אז הוא הראשון שעלה לי לראש ולא אמרתי שום דבר שלא נכון אחותי אמרה לי שברנדון נשנש את ריאן ??!! ויש לי גם תמונה שהוא מתנשק עם מישהו אחותי אמרה לי שזה הוא

falloutgirl XD

New member
ובאמת יש לברנדון ולריאן קטעים שהם מנשנשים אחד

את השני בהופעות אבל הם סתם וואנבי פרארד
LOL

NoAmItA ChAn

New member
אכן מנשנש XD

כלומר, ברנדן נוגע בו לפעמים בהופעות וזה ומנשק לו את העורף XD אבל הם לא מתנשקים בפה, אלא רק עושים את עצמם, כלומר הם באים להתנשק אבל הם לא מתנשקים XD;

לא.. את לא דיברת רע על פיט..../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif הוא

האימוווו הכי מושלם שיש בעולםםםםםםםםםםם!@#$%^&*)(**%#!$#%@^!
ררררררררררררר

באמת שלא היית צריכה לכתוב את זה:X

מה זה משנה?מה פיט עשה לך? כל אחד מהם שונה ביופי באופי ובהתנהגות..

limorimori

New member
עזבי ת'מראה שנייה

פיט באמת מוכשר וחבל שאת שוללת אותו בגלל המראה,כי אם לא הוא ללהקה לא היו שירים את יודעת.

למעלה