פיט

AdiA12

New member
כמוני XD ../images/Emo209.gif

מממממממממממממממהההההההההה????????? פיט ממש אבל ממש לא מעוות את הלהקה. כנראה את לא יודעת את זה, אבל אם הוא לא היה בלהקה, ללהקה לא היו שירים, או שהיו שירים אבל ממישהו אחר וזה לא היו השירים האלו. ועוד משהו שאת כנראה לא יודעת, אם פיט לא היה בלהקה, בכלל לא הייתה קיימת להקה עכשיו! הוא וג'ו רצו להקים את הלהקה, ופיט הביא את פטריק ללהקה. ובלי פיט לא הייתה קיימת עכשיו להקה ולא שירים. מה חמוד באימואים? תסתכלי על פיט! פוני, עיניים מודגשות, הם כל כך חמודים! טוב, הייתי חייבת, ומצטערת אם הייתי תוקפנית או משהו, אבל הייתי חייבת להגיד את זה.

Fall Out Liel

New member
יש לך טעות קטנה..../images/Emo168.gif

פיט הקים את הלהקה וג'ו הכיר לו את פטריק. ונכון, אילולא פיט לא הייתה להקה בשם FALL OUT BOY ולא היינו מכירות אחת את השנייה [לאאאא!!!] ולא היה פורום, ולא היה פרק במגרש ביתי איתם, לא היו מחלקים להם פרסים בMTV, שיר אחר היה מופיע בדירוג במקום השירים שלהם, הם היו אנונימיים [ולכוסונים כאלה אסור להיות אנונמיים!!] ולבסוף, אוגנדה הייתה נמצאת ביותר בעיות.

א ת ו ש ש

New member
תשמעי ...

כמובן שהכל זה דעה שלי ...אני לא מנסה לגרום לכן לא לאהוב אימו כמוני!! ואין לי שום דבר נגד פיט הוא מוכשר כמו כל הלהקה אבל בהתחלה בקליפים של Saturday ו Where is your boy tonight הוא לא היה אימו.... וזה באמת השפיע הרבה על הלהקה (השירים הכי טובים שלהם הם הראשונים לא שאני מזלזלת באחרים...) ומרלין מנסון זה באמת מגוכך ומה שעוד מעצבן בפורום שבגלל זה אני כבר בקושי כותבת פה... שהבנות פה לא שמות לב ללהקה , לכישרון -לפיט!! הלו?! יש עוד אנשים בלהקה !! ויש אימואים שנראים טוב ברנדון יורי למשל.. (שגם הוא כמו פיט מאוד מוכשר!) אבל עדיין זה לא משנה את העובדה שהם הומואים בטרוףף ברגע שאתן שומעות מוזיקה לפי איך שהבנאדם נראה ולא לפי המוזיקה והכישרון זה פשוט מגעיל!!

Fall Out Liel

New member
זה ממש לא נכון..../images/Emo168.gif

הטלוויזיה שלי הייתה דלוקה על MTV, ואני הייתי על המחשב, בכלל לא הסתכלתי לעברה, פתאום היה את השיר TAAS וממש אהבתי, רק אח"כ הסתכלתי וראיתי איך הם נראים, אבל לא בגללם המשכתי לשמוע את השיר, אלא בגלל שאהבתי אותו. ושמעתי עוד שירים ואהבתי אותם עוד יותר, רק אח"כ התעמקתי במראה החיצוני [לא בצורה דרסטית אלא סתם לראות איך הם נראים והקעקועים וכל השיט שמסביב..] אני לא אגיד לך שככה כולם, כי יש מעריצים שכן מתייחסים רק למראה ולא למוזיקה, אבל יש כאלה שלא, אז בבקשה אל תכלילי..

Fall Out Liel

New member
ותוספת../images/Emo168.gif

לכולם יש כישרון, בגלל זה יש להם מוזיקה טובה. ודווקא אני לא חושבת שפיט יפה כ"כ, הוא לא מכוער אבל אני לא חושבת שצריך להזיל ריר כל פעם שרואים תמונה שלו..הוא כוסון, אבל ככה גם פטריק, ג'ו ואנדי.

אני בכלל חשבתי בהתחלה שפיט..../images/Emo108.gif

חשבתי שפיט הומו בגלל סיבה כלשהי XD ולא ממש שמתי לב לאיך שהם ניראים .. וכפי שאת יכולה לראות מההודעות שלי לאיילה
כל אחת יכולה לשמוע את המוזיקה שבא לה בגלל מה שבא לה אם זה בגלל פיט או בגלל המוזיקה עצמה! פשוט ככה!! אנחנו לא יכולים לבחור לאנשים מה לשמוע , אפשר לנסות לגרור אותם למוזיקה כלשהי כמו שאני עושה[ומצליחה
] ואת יכולה לחשוב שאימו זה מגעיל .. אבל זאת תיהיה רק דעתך כל אחת פה יכולה לחשוב מה שבא לה ודרך אגב לדעתי אימו זה בולשיט אבל זה יפה
תכלס אימו הפך בשנים האחרונות לסגנון אופנה אבל עדיין לדעתיזה יפה!

אני פעם חשבתי שהוא הומואים פריקים מכוערים אבל

אז התחלתי לישמוע שירים שלהם וממש אהבתי ולא היתיחסתי לאיך שהם ניראים! אבל אז ראיתי שפשוט חצי מהשירים שיש לי זה שלהם ורציתי ליראות אותם וחיפשתי תמונות וראיתי קליפים ושמתי לב לפיט ופשוט היתאהבתי בו הוא ממש יפה לדעתי! ובהתחלה ששמעתי אותם זה היה השיר דיס אינט סינס.. שחשבתי שהם פריקים בטירוף אבל אחר כך התחלתי להכיר אותם יותר וראיתי שהם ממש לא פריקים ושפיט חתיך! אז תיהיה בטוחה שאני וגם חצי מהפורום אני חושבת לא אוהבת אותם רק ביגלל פיט אלה ביגלל השירים כי אלה באמת שירים יפים!

falloutgirl XD

New member
אני יכולה לסכם לכם את כל הדיון אם פיט הומו

הוא בי.. כלומר דו-מיני. והוא אמר את זה בעצמו שהוא דו-מיני ואפילו יש לי סרטון שהוא מודה שהוא הומו [עכשיו אני רק צריכה למצוא את הסרטון
]. הוא גם אמר שמעל המותניים ומעלה זה ממש לא משנה לו אם זה בן או בת
ועוד כמה דברים: אל תזכירו לי את מרילין מנסון או שאני אתחיל לבכות
ואת ממש אבל ממש מכלילה. את לא יכולה להגיד שכ-ל הבנות בפורום הן כאן בגלל פיט כי את לא מכירה את כולן וזה ממש לא ככה. וגם אמרת שאנחנו שומעות מוזיקה רק בגלל איך שהבן אדם נראה ולא בגלל המוזיקה והכישרון ושזה מגעיל. מה שמגעיל זה שאת מכלילה ובעיקרון אומרת שכולם דפוקים ומתלהבים רק מהבן אדם ולא מהכישרון והמוזיקה חוץ ממך. וגם אני אוהבת את הקליפים ואת השירים הראשונים יותר אבל אין מה לעשות, אנשים תמיד משתנים, גם אם זה לטובה וגם אם זה לרעה. וכמובן שאף אחד פה לא מכריח אותך להגיב בפורום, זאת בחירה שלך אם להגיב או לא. ואני אגיד את זה שוב ולא רק לך: ת-פ-ס-י-ק-ו להכליל! זה כבר עולה על העצבים של כולם.

falloutgirl XD

New member
דו-מיני ../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

במילא אין לאף אחת פה סיכוי איתו

falloutgirl XD

New member
אני לא אמרתי שהוא הומו ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

אמרתי שהוא דו-מיני שזה אומר שהוא אוהב גם בנים וגם בנות. הוא אמר את זה בעצמו ושמעל למותניים ומעלה זה ממש לא משנה לו אם זה בן או בת. כרגע יש לו חברה.. אבל זה לא אומר שפעם הוא לא נישנש בנים XD

2DarK AnGeL2

New member
זה לא ממש נכון

אז ככה : הוא אמר שאין לו בעיה להתנשק עם בנים... או נגיד להגיד על דבר שהוא חתיך או משהו כזה. ויש לו חברים הומואים והוא לא הומופוב... אבל זה לא הופך אותו להומו. ודרף אגב... זה לא דו מיני.. זה נקרא בי. דו מיני זה אחד שיש לו אממ.. גם *** וגם *** הבנת ? חחח זה כמו שיש בנות שמתנשקות עם בנות אחרות סתם בשביל הקטע וכאלה... אבל הן לא נחשבות ללסביות או כאלה.. כי זה לא שאי פעם היה לו חבר. הוא באמת אמר גם (כמו שאת אמרת..) שהוא לא אוהב את מה שיש למטה חחחחח

falloutgirl XD

New member
בערך.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

הוא לא אוהב בנים אבל יש בי אחרים שכן אוהבים בנים ובנים ביחד. ואנחנו לא יכולות להיות ב-100 אחוז במה שאנחנו אומרות כי אנחנו לא מכירות אותו אישית

falloutgirl XD

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

אמרתי שהוא אמר שזה ממש לא משנה לו מהמותניים ומעלה אם זה בן או בת כלומר הוא מתנשק עם גברים.. לא אמרתי שהוא עשה יותר מזה עם גברים. ויש לי גם סרטון שהוא אומר בעצמו שהוא הומו ויכול להיות שזה בצחוק וגם אם הוא כן הומו זה לא ממש משנה. והבנתי את הקטע של הדו-מיני
למרות שבהתחלה רשמתי בי אבל לא רציתי שיהיו בנות שלא יבינו
ואנחנו לא יכולות לדעת אם היה לו חבר או לא.. אנחנו לא מכירות אותו אישית אז בגלל זה כל מה שאנחנו אומרות לא בטוח ב-100 אחוז.

א ת ו ש ש

New member
סורי באמת שהכללתי אבל..

רוב התגובות פה(לא כולם!!) בסגנון של פיט חמודדדדדדד פיט מושלםםםם וכ"ו... תכלס אין לי שום דבר נגד אימו ופיט... חברה טובה שלי חולת אימו ואני לא אומרת לה כלום פשוט כל האימו הזה זה עניין מסחרי לא עניין של רצון ורגש !!!! וכל מי שחשבה שאני לא אוהבת את פוב זה כל כך טעות!! אם לא הייתי אוהבת את הלהקה הייתי בפורום?! היא להקה מעולה וכולם מוכשרים וגם פיט!

למעלה