פיט

מיכל 87

New member
שאלה ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif@|../images/Emo20.gif ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!!||../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

מה הקליפ הראשון שיצא לפול אאוט בוי?

../images/Emo41.gifפיט../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif

זה המקום לשחרר את כל פרצי ההורמונים שלכם תעלו תמונות שלו, תסגדו, תדסקסו על השיער שלו, הקעקועים שלו מה שבא לכם תהנו

Fall Out Liel

New member
לא כדאי אם לפתוח גם לאחרים?../images/Emo168.gif

הרי אחרי הכל, הוא לא היחיד בלהקה..

פתחתי את זה..|מנועל|

בגלל כל השירשורים שנפתחו כאן אם למישהי בא לפתוח שרשור סגידה לאנדי ולשיער שלו או לכל אחד אחר אפשר אבל תעשו את זה עם טעם ולא סתם לפתוח שירשורים בגלל שפטריק השמין ופיט נראה כמו אימו

Fall Out Liel

New member
חח סבבה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אבל מה לעזאזל יש לפטריק שהוא מקריח ומשמין?
הוא יותר צעיר מכל החבורה..

לייינוש

New member
רעה!! אז מה אם פטיק צ'בי!!!

והוא הולך אם כובעים כול הזמן ובהופעה חייה הוא נוטף מים כמו חמור ולא מפסיק לזייף!! למה להיות רעה?

Fall Out Liel

New member
צודקת, אני מצטערת, לא התכוונתי../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDD זהו! אז מה?!

זה שהוא שר מדהים זה כלום? זה שהוא חתיך מאוד זה כלום? זה שאני סוגדת לו כל לילה וכל פעם שאני רואה סרטון של הלהקה אני מתה להיות לידו ולחבק אותו ולבקש שיביא לי את המסנג'ר (הא?)\אימייל\דרך לתקשר איתו למרות שזה בחיים לא יקרה, זה כלום?! (וכל מה שכתבתי לא קשורים אלייך בשום צורה. רק רציתי לציין עובדות ולהידחף כמו תמיד XD)

אף אחד לא מושלם!!../images/Emo108.gif

תכלס לפי מה ששמתי לב בקליפים הם מנסים להעביר לנו מסר כלשהו אני חושבת שהם מנסים להסביר לנו שכל אחד הוא בנאדם והוא יכול להשתנות ולעשות טעויות [כמו בדה טאק אובר דה ברקס אובר ובסטרדיי] אז פשוט רדו מיזה שפיט מושלם כי הוא ממש לא הוא בנאדם ! נכון שהוא חתיך ויש לו להקה והוא כותב שירים ממש טובים!! אבל אתם לא זוכרים שהבנאדם ניסה להתאבד פעם הייתה לו סיבה ! גם לו יש צרות .... בקיצור מה שאני מנסה להסביר פה שאף אחד לא מ-ו-ש-ל-ם!

למעלה