פיט

AdiA12

New member
בתמונה הראשונה זה לא נראה טוב, בשנייה ../images/Emo209.gif

בשנייה זה מקסים. ואני חייבת לומר משהו, אני אוהבת את פיט והכל [והמון פה יודעים עד כמה] אבל כבר התחלתם להגזים, זה נראה כאילו הוא זמר וכל שאר הלהקה עם הנגנים שלו. רוב הזמן פותחים פה שרשורים רק עליו וכו', וזה קצת מעצבן, זה פורום FOB, לא פיט וונטז

black rock star

New member
../images/Emo207.gifאנחנו מתחילים להשפיע!!../images/Emo103.gif

השיר של פול אאוט בוי, TFTM עלה בזכותנו למקום 4! נמשיך להצביע והוא גם יגיע למקום ראשון, ונעבוד קשה גם להשאיר אותו שם!

NoAmItA ChAn

New member
אני אוהבת קצר, מקסימום עד האורך שבתמונה

השנייה, ולא בתמונה הזאת :)

Fall Out Liel

New member
טוב קלטנו!../images/Emo168.gif

חח היא הייתה צריכה לנצל"ש, זה פורום פוב, מה שהיא עשתה לא בסדר. אבל נראה לי שהיא הבינה את זה, לא צריך לחזור על זה יותר מדי פעמים, אז היא עשתה טעות, בני אדם עושים טעויות וזה לא שהיא כל הזמן עושה את זה. היא רוצה לדעת מה דעתכן, אולי יש לכך סיבה מיוחדת או משהו, לא יודעת XD. ואני גם לא מתנפלת אני פשוט מסבירה. ולגבי פיט- הוא חמוד ומדהים, ות'אמת, לא אכפת לי איך הוא נראה, האופי שלו זה מה שכבש אותי אצלו, הוא פשוט בן אדם מדהים וחבל שאין עוד אנשים כאלה [בארץ לפחות ואם כן אז איפה הם מתחבאים לעזאזל?!?!?!?]. נ-קו-דה

mili2828

New member
אוי אני חבולה ../images/Emo122.gif../images/Emo210.gif

לא שמתי לב להודעה שלך..... ****עגבניות עליי
*** ואני דיי חולקת על דעתך בעניין..

mili2828

New member
אממ למשל בזה ש....../images/Emo210.gif

שאת מגנה יותר מידי על כולם... (טוב אם לא הגנת אז כנראה הבנתי לא נכון) ובזה שהאמת היא בכלל לא חדשה, היא מכירה טוב טוב את חוקי תפוז והיא עוברת תמיד עליהם. עכשיו שהיא פוחת שרשור נוסף--- (על עוד תמונה של פיט) כדי לשמוע על מה דעתינו זה ממש ממש לא הכרחי וממש ממש לא מצריך שרשור נוסף וסתמי, עכשיו זה מופנה לכולם (כולל אליי) יש כאלו שיודעים לשרשר וכאלו שלא, כל הכבוד למנצלשים - הם עוזרים, ואלו שלא יודעים לנצלש הנה בבקשה, תלמדו וזה... רק תדבקו בחוקים והכל יהיה אחלה בחלה. גם אם יש לכן משהו על חוות דעת, וזה לא כל כך דחוף, זה יכול לחכות- אתם יכולים לנצלש את זה או לרשום את זה באוף הנכון---- אני מבטיחה שכולם ייראו את ההודעה וליאל- מבחינתי את משרשרת למופת
**טפיחה על ראשך הסקסי** אז אני חושבת שאת יודעת על מה אני מדברת =)

Fall Out Liel

New member
אמ..../images/Emo168.gif

אני דורשת צדק!!
סתםסתם, אני לא מגנה על כולם, רק על מי שאני חושבת שמגיע לו להיות מוגן
. ואולי היא עשתה טעויות, אין לי מוח של פיל >< אז אני לא זוכרת, אבל אני לא חושבת שצריך להתנפל עליה יותר מדי, היא טעתה, נכון, אבל לא צריך לסקול, נראה לי שהיא קלטה
. ומה לעשות שיש כאלה שלא יודעים לנצל"ש..לגבי זה אין לי מה להגיד, כנראה שצריך לשרשר ולהסביר להם מה בדיוק לעשות כי אומנות השרשור לא משפיעה כ"כ..XD ותודה
. ראשי הסקסי?! XDDDDDDDDDD לך יש ראש יותר סקסי

mili2828

New member
תשמעי..... ../images/Emo210.gif

אוקיי.... אז לא היה לי אינטרנט למשך קצת יותר מיומיים... אבללפי ההודעה שלך- אני רואה שפתחת הודעה חדשה... עכשיו שמעי את ילדה מאוד חמודה והכל, אוהבים אותך אבל את ת-מ-י-ד פותחת שרשורים חדשים-- תמיד! וזה כבר חוזר על עצמו... את לא חדשה בפורום הזה- וזה שאת מבקשת סליחה על שרשור חדש-זה לא ממש עוזר
אני כבר רוצה להגיד לך הרבה זמן- עכשיו אני מנסה להיותצ נחמדה, אני לא רוצה שחס וחלילה תיעלבי או תיפגעי- אבל אני מאמינה שאת יכולה למצוא פה מספיק שרשורים(אם לא יותר מידי) שמיותרים פה- ופשוט צועקים על ניצלוש אז תיקחי את זה לתשומת ליבך

mili2828

New member
ואני לא ממש יודעת עם פתחת סתם שרשור חדש

+
אבל אם לא- תסלחי לי

מה עובר עלייכם !?../images/Emo108.gif

מה רק הוא חבר בלהקה ?!?! כן אני מודעת לכינוי שלי <הדפוק שלי> אבל התרגלתי אליו !
תקשיבו פיט הוא לא היחיד בלהקה !!

../images/Emo41.gifואם כבר פתחתם שירשור תמונות אז..../images/Emo108.gif

בוא ניפתח שירשור אבל שיהיה על כ-ל חברי הלהקה !! אנדי

falloutgirl XD

New member
אני מסכימה איתך אבל ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

למה שרשרת אליי ולא אל דניאל?

למעלה