פיט

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

הרקע שלי במחשב
תמונה כל כך יפהX_X

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

אני:לוויליאם יש קול של מלאך..!.. פטריקמההה......
אני:מה אתה המום כל כך

לא הצלחתי להגדיל אותה ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

זאת ששמתי בשרשור היא המוקטנת =]

Could Be ME

New member
אנדייייייייייייייייי!!../images/Emo99.gif ווואווו!../images/Emo2.gif

זה כזה יפה!!!! זה ממש מדהים! במיוחד שזה של אנדי. וגם אני חושבת שמה שעשיתם פה, הודעה שלמה של פיט, לא ממש הכי פייר בעולם.. בכלל לא פייר. הם להקה שלמה. יש עוד אנשים סקסים(אהמאנדיאהמ) חוץ מפיט... -אני-

AdiA12

New member
אימואים הם הכי חמודים!! ואת מהפורום?! ../images/Emo209.gif

אותו דבר לגבי מיכל 87, אתם מהפורום?! ומה הבעיות שלכם עם אימואים? אימואים הם הכי סקסיים שקיימים [:

א ת ו ש ש

New member
כן אני מהפורום

ופיט פשוט מעוות את הלהקה הזאת פטריק,ג'ו,אנדי כל כך מוכשרים (אני לא פוסלת את פיט מבחינת כישרון) אבל אימו??!! כאילו מה הוא היפראקטיבי על כדורים בן 17 ?! מה זה סטייל שמי שמגרד את ה30 אימו??!!! I HATE EMO ומה לעזאזל חמוד באימואים חוץ מזה שיש להם לוק של הומו היפראקטיבי

Fall Out Liel

New member
וואו, עכשיו פשוט חכי להתנפלות..../images/Emo168.gif

פיט מדהים, מבחינת כישרון ומבחינת המון דברים! פיט הוא לא האימו היחיד! יש איזה מאה אלף מפורסמים אימואים שיותר מבוגרים ממנו [מרלין מנסון] שנראים אפילו מגוחכים וילדותיים! ברור שלפיט מותר להיות אימו ויד לו זכות, זאת גם העבודה שלו להיראות ככה.. ואולי זה לא הטעם שלך אבל יש המון שאוהבות אימואים.

למעלה