עידכונים מהוילה -יום85- 7.2

טוטיקית

New member
לה ויטה, תעלי בבקשה את השיחה של אלירז ואלין ב

מטבח. זה היה לפני השיחה הזו, אחרי התוכנית. שיחה הכי יפה עד כה

עפריטה

New member
|../images/Emo23.gif|עד שלויטה תעלה סרטון ,קבלו תקצירון../images/Emo70.gif

נתחיל בזה שאלין התוותדה בקשר לזה שעכשיו נורא קשה לה להעמיד מישו להדחה משום שיש לה סוג של "נאמנות" לכולם , אח"כ זה עבר לשיחות של מה יהיה אחרי שיצאו מהבית ,איך תיראה "השמירת קשר" וכמה זה יהיה מאולץ,,, אלין הוסיפה שבקשר לאלירז זה יהיה קשה שבעתיים ,משום שצריך להתחשב בכמה זה "נכון" ואיך הסביבה הקרובה תקבל את זה , קרי בר,אלין עיבדה בקול רם את תחושותיה העזות כלפי אלירז ,"משפטים כמו: כשחשבתי שהודחת ,זה היה כמו שירו לי בבטן " "נגיד לגואל ,לא תהיה לי בעיה להתקשר ,סתם בלי הכנות מוקדמות" "איתך זה יהיה קצת מביך " "כי אני תמיד אחשוב על איך הסביבה הקרובה שלך תגיב" כנראה שהיא התיחסה גם לסביבה שלה -אלישי הדיאלוג בניהם היה בעיקר ,במה שלא נאמר ,אבל בשורה התחתונה היה ברור ששניהם מבינים במה הדברים אמורים , כשאלין מספרת בסוג של "נאיביות" -אתה תחסר לי - ואתה הפכת למשמעותי בחיי- בבית ובחוץ אלירז התהלך בין הטיפות וניסה לטשטש ,בזה שזה דומה לחברים מהצבא או מהביה"ס אבל בפירוש לא סגר בפניה את הדלת ואמר לה המון ללא מילים .........

זו הייתה שיחה מקסימה ומרגשת ....

אכן במהלך הצפייה בערוץ 20 ניכר שהשניים קצת התאהבו אחד בשני. אך מה שממכר אותי אליהם זה ומעצים את גדולתם בעיני זה שהם נשארוים נאמנים לחבר/חברה שהשאירו בבית והם אינם מוכרים את נשמתם בשביל הרייטינג ובשביל להגיע לגמר. בשיחה הם דיברו באופן מאוד מאוד עקיף ומרומז על מה יקרה ביניהם כשיצאו מבית האח הגדול. השיחה הייתה כל כך מרגשת כי שניהם הבינו, מבלי לציין זאת מפורשות, כי יש להם רגשות אחד כלפי השני אך לא יוכלו לממש רגשות אלה, מכיוון שלכל אחד מהם יש חבר/ה בבית, שהם אוהבים ! איזו נאמנות מקסימה ! איזה מודל מדהים הם לכל אותם אלה שנקלעים לפעמים במהלך החיים לסיטואציות שונות של התאהבות במישהו במקום העבודה או בחוג אחר כלשהו ,למרות שיש בן זוג שאותו מאוד אוהבים. זה יכול לקרות ומאוד טבעי . כולנו בסה"כ בני אנוש !!! אך יש אנשים שנסחפים בכל זאת לרומנים כאלה מבלי לשלוט ברגשותיהם ובדרך פוגעים והורסים קשר טוב שקיים (קרי סער). ויש אנשים שעוצרים את עצמם כי לא רוצים לבגוד, לפגוע או להרוס קשר קיים. (קרי אלין ואלירז). ויש מקרים שאכן האהבה גדולה מהכל ומשתלטת על הרגשות באופן שקשה לוותר עליה, אך רגע לפני שנכנסים למימוש האהבה, נפרדים מבן הזוג הקיים. (ימים עוד יגידו - התקשורת תעדכן...) אז איך אפשר שלא לאהוב את אלירז ואלין. בכל היבט של החיים הם מוכיחים עצמם שוב ושוב כמדהימים !!!!

תיקון של כמה טעויות סגנון על מה שכתבתי לעיל

אכן במהלך הצפייה בערוץ 20 ניכר שאלירז ואלין קצת התאהבו אחד בשני. (ואולי יותר מקצת ....) אך מה שממכר אותי אליהם ומעצים את גדולתם בעיני, זה שהם נשארים נאמנים לחבר/חברה שהשאירו בבית. הם אינם מוכרים את נשמתם ואת גופם ואת בן/בת הזוג שמחכים בבית, בשביל הרייטינג או בשביל להגיע לגמר, לא בדיבורים ולא במגע !!! בשיחה הם דיברו באופן מאוד מאוד עקיף ומרומז על מה יקרה ביניהם כשיצאו מבית האח הגדול. השיחה הייתה כל כך מרגשת כי שניהם הבינו, מבלי לציין זאת מפורשות, כי יש להם רגשות אחד כלפי השני אך לא יוכלו לממש רגשות אלה, מכיוון שלכל אחד מהם יש חבר/ה בבית, שהם אוהבים ! איזו נאמנות מקסימה ! איזה מודל מדהים הם לכל אותם אלה שנקלעים לפעמים במהלך החיים לסיטואציות שונות של התאהבות במישהו, במקום העבודה או בחוג אחר כלשהו ,למרות שיש בן זוג שאותו מאוד אוהבים. זה יכול לקרות ומאוד טבעי . כולנו בסה"כ בני אנוש !!! אך יש אנשים שנסחפים בכל זאת לרומנים כאלה מבלי לשלוט ברגשותיהם ובדרך פוגעים בבן/בת הזוג והורסים קשר טוב שכבר קיים, (קרי סער). ויש אנשים שעוצרים את עצמם כי לא רוצים לבגוד, לפגוע בבן/בת הזוג או להרוס קשר טוב שכבר קיים, (קרי אלין ואלירז). ויש מקרים שאכן האהבה גדולה מאוד ומשתלטת על הרגשות באופן שקשה לוותר עליה, אך רגע לפני שנכנסים למימוש האהבה, נפרדים מבן הזוג הקיים. אז איך אפשר שלא לאהוב את אלירז ואלין. בכל היבט של החיים הם מוכיחים עצמם שוב ושוב כמדהימים !!!!

lotaria

Well-known member
תודה LAVITA.יש אולי את השיחה היפה בין אלין ל

לאלירז?

למעלה