עידכונים מהוילה -יום85- 7.2

שוגי ,ים חפרתם על השטויות האלה,לא עוזר!אז

תעברו לטקטיקה אחרת.משהו יותר אינטילגנטי.מרתק יותר..נמאס מהמר מהמר ערס ערס..בחיי משעמם.

SG12

New member
הילה כבר מועמדת נדמה לי.. יצטרפו ארז ואלין

קוגרית

New member
והמועמדים להדחה הם

סער: אלין איילה: אלין גואל: הילה אלירז: ארז ארז: גואל הילה: איילה אלין: סער פותנה: ארז מכאן יוצא שהמועמדים להדחה הם: הילה, ארז, גואל ואלין.

SG12

New member
גואל לא יהיה מועמד..רק ארז אלין והילה ואולי

סער..

תיקונים למועמדים:

סער באמת אלין איילה לא אלין אלא אלירז גואל [למרות שחפר הרבה בעניין] לא הילה אלא סער אלירז יתכן שארז ארז באמת גואל הילה אכן איילה אלין באמת סער פותנה זה נכון שארז המועמדים לכן יהיו: ארז,איילה,הילה וסער

אני חושבת שגואל הפעם

יבחר בהילה. היו לו יחסי ידידות ממש טובים עם הבטחה לעתיד - הוא יבקר - היא תבקר וכדו'. הילה הפרידה וגרמה בעצם לסכסוך לא רק בינו לבין איילה אלא לאלירז ואיילה . מסכימה לגבי הבחירות של סער ואיילה - אלין. אלירז יבחר - סער. מהפחד שהוא יהיה מסוכן עבורו בגמר. למרות שאני עם 5% שהוא אולי יבחר בהילה. אלין בסער. פוטנה בהילה. הילה באיילה. ארז בגואל.

ליאת444

New member
אעלק איילה אומרת שהעלתה 2.5 ק"ג ! צמח לה עוד

תחת על מה שיש לה כבר ! שתעוף כבר הסנאית הזאת

marsha10

New member
הילה האיומה לא תודח השבוע?כל הסכסוכים בגללה!

הדיירים עיוורים שם??????? עכשו היא משחקת את המסכנה! אבל הכל התחיל ממנה. היא הולכת מאיילה מוציאה אינפומציה ממנה מסלפת אותה רצה לאלירז וגואל מספרת משהו הפוך לגמרי. אני מתפלאת על אלירז גואל ואלים שלא רואים את זה או שמתעלמים מזה כי מה שחשוב להם זה רק הקול של הילה שלא תצביע נגדם.

meital114

New member
גואל ראה את זה ואמר כבר לפותנה

בגלל זה היא העמידה אותה להדחה וגואל יעמיד אותה גם...לדעתי גם אלין...

רוננת 88

New member
אלין ופותנה לא יעמידו אחת את השניה להדחה

אלין תעמיד את סער ופותנה את ארז

מאור 215

New member
אז מה נסגר בסוף,הקקי במקלחת שייך לסער או ארז?

הסימנים של הקקי על רצפת המקלחת?

איילה אמרה: " אל תדברו על זה יותר, אני אנקה"

זה כל המידע שיש אז אולי זה ברח לה דווקא...
אחרי הכל ממתי היא מתנדבת לנקות ועוד משהו כזהההההה

רותי167

Well-known member
פולניה,את כותבת את דעתך משנאה עיוורת!

למה את משמיצה ? לדעתי זה יכול להיות כל דייר אחר,אנו לא יודעים. תתפלאי,איילה נשמה טובה והיא עשתה זאת עבור אחר בזאת אני בטוחה.

למעלה