עידכונים מהוילה -יום85- 7.2

קוגרית

New member
מי שניקה בסוף את הקאקי עם האנרגיות החיוביות

הוא אלירז, לא הנסיכה איילה

dindan84

New member
אם זו היתה איילה-היתה מנקה ולא מספרת לכולם

אלין אמרה משהו לגבי ארז שצעק לה בעודה בשרותים שהוא לחוץ להיכנס וכשיצאה הוא לא היה שם.אך החליטה לא לדבר על זה

ברור שאלין תגיד, אם יש הזדמנות לטפול על ארז

עוד משהו היא לא תחמיץ אותה. לא היה שום דבר במקלחת, איילה עשתה היסטריה משום דבר - כי אם יש הזדמנות אז למה לא? הרי כבר ראינו אותה פעמיים זוחלת בהיסטריה על הריצפה, ועכשיו היא על כדורי הרגעה.

reiter5

New member
ישר שמאלה מי שאמר שזה אולי ארז היתה פותנה אז

למה לשקר

בבקשה, תעלי את הסרטון

אני ראיתי את איילה יוצאת החוצה ומספרת לכולם ומעלה את ההשערה.

dindan84

New member
ישר שמאלה-ארז ממש לא נקי משנאת חינם לאלין

לו רצתה-יכלה להפיץ בבית לכולם.ונמנעה.תרגיעי

הסלידה היא הדדית, אבל אלין ממש שונאת אותו

אבל ממש! יכולת לראות את זה גם בשידור אתמול, זה צבט את הלב.

למה צובט את הלב?מה שמגניב באלין זה שהיא

צעירה וחפה מפוליטיקלי קורקט.היא היחידה שמקבלת אותו כמו שהוא ומגיבה בדיוק למה שמפריע לה.מה לא טוב בזה?אולי תפנימו שההתנהגות שלו לא נובעת מהחירשות,יש לי ידיד חירש שהתנדב לצבא והוא מדהים ויציב וחכם,לא מתפרץ ולא מתחרפן.לארז יש הפרעה באישיות.אין קשר לנכות כלשהי.אנשים שמגיבים כמוכם הם אלה שמבדלים את הנכים מהנורמליות.אז תפסיקו.

abcd80

New member
גם לי זה צבט בלב!

וואלה ארז אני לא חושבת שהוא היה צריך להמשיך לעצבן אותה אבל היא זילזלה בו ממש כאילו הוא איזה ילד מפגר. אבל את יודעת מה אומרים, כל אחד רואה את התכונות השנואות של עצמו. מה שאומר שלאלין לא חסר פיגור משל עצמה ואגב חברה שלי סיפרה לי שאחותה משרתת עם אלין באותו בסיס - והדבר היחיד שהיה לה לומר על אלין זה שהיא נעל ברמות על. מפתיע? לא.

אלין לא נורא חכמה, או יותר נכון - לא בוגרת

נסיונות ה"הצקה" של ארז הן נסיונות התקרבות מגושמים אבל אי אפשר לצפות מאלין להבין את זה, וכל מה שנשאר בה זה שנאה מזוקקת חסרת פשרות כלפי ארז התם. והכל התחיל בגלל ש"הוא מזכיר לה את אבא שלה". עצוב.

ארז לא מפסיק להציק לאלין בנסיון להדביק לה

תוויות שליליות או מגמדות. אלין רק מגיבה לאובססיה של ארז נגדה -מה שהוא עושה לאורך כל התוכנית !

לאלין יש אובססיה נגד ארז, ולא להפך

אלין סלדה מארז מהרגע הראשן בגלל שהוא מזכיר לה את אבא שלה - סיבה מוצדקת ללא כל ספק
לארז משולל היכולת התקשורתית אסור אפילו להביט בה ולחייך בלי שהיא תגיד "אתה מפחיד אותי", ותגייס כך מיד לטובתה את גואל ופותנה הצדיקים בע"מ, אוהבי ארז הידועים. חודשיים לא היתה ביניהם שום תקשורת, אפילו לא משפט, ועכשיו כשהוא מנסה במגושמות הארזית להתיידד איתה הוא נתקל בצינה מקפיאת דם. נכון שהיא רק בת 20, אבל בכל זאת, בגיל כזה בחורות כבר מסיימות צבא, יש להן קצת יותר בגרות נפשית ועומק אנושי מלילדה בת 4.

למעלה