עידכונים מהוילה -יום85- 7.2

albos

New member
../images/Emo41.gifלמה להיזהר מאיילה הוא העמיד אותה להדחה ../images/Emo41.gif

שאיילה תזהר מאלירז הבוגד

Sימה2

New member
אדי חוטובלי- תיתקשר הביתה וכשיאמרו לך

בנייד שאלירז על הספסל, תיצרח לו להיזהר מפוטנה !!!! תודה

ברור! פותנה חייבת לעוף לפני הגמר!!

החצופה הזאת, נעלבה כשעדנה דיברה על כישוריה הקולינארים? הרי פותנה בחרה באסטרטגיה של שליטה מוחלטת במטבח ולא נתנה לאיש דריסת רגל, לא לשרה ולא לעדנה, היא עצמה הנציחה את הסטריאוטיפ של האשה הערבייה במטבח ועוד באה בטענות לעדנה? פותנה לא אמינה וזה ממש לא מפתיע נכון? היא עושה לא מעט הצגות למצלמות וטוענת כל פעם שהיא אמיתית. כן, בערך כמו שפלסטיק אמיתי. היא היתה שקולה וחברותית לאורך כל התוכנית אך זאת היתה שיטת פעולתה. אף אחד מהדיירים לא באמת יודע מה פותנה חושבת עליו. חומר למחשבה: יצאה מפותנה קנאה מכוערת כשראתה את איילה וסער נמרחים אחד על השני וביקשה מאיילה כי תחדל מכך. איזו עזות מצח לדרוש זאת! ממש צד נחבא אל הכלים בפותנה!

Daria83

New member
אם תזהיר מפותנה, הם יסבלו יותר ממנה, היא

כזאת דרמטית, שהיא תחפור להם ותקדח ותתיש אותם וכל היום הם יהיו עסוקים בלהרגיע אותה, שזה סתם ילדים ושלא תתייחס - ולא יתייחסו לתוכן האזהרה עצמה. מעבר לזה שאתה נותן זמן מסך לפותנה - היא תבכה ותהיה בסרט וכולם ירחמו עליה. זה לא מה שאתה רוצה. לטעמי - רק לחזק, את אלירז ואלין. אוהבים אתכם, תמשיכו להיות כמו שאתם, תמשיכו להצחיק. בסגנון הזה. הם לא מתייחסים ברצינות לדברים שליליים.

אדי,הם לא קולטים משפטים שלמים.ישמעו פוטנה

ויתחילו להרעיש.תצעק אלירז מלך..יותר פרודוקטיבי,כדי שפוטנה תידבק אליו שוב ונצחק קצת.

אורר10

New member
הזוג המלכותי אלין ואלירז לעומת הזוג המלאכותי

אילה וסער כל כך יפים היחסים בין אלין ואלירז כל כך הרבה תבונה יש בשניים האלה וכל שיחה שלהם מתנהלת בכל כך הרבה רבדים אתמול כשצפיתי בשיחה שלהם התאהבתי בהם עוד יותר ואני מקווה שהם יהיו במקום ראשון ושני כי להם הכי מגיע כי הם מיצגים את היפה , הישר, את האדם לא את הפלקט והנרקיסיסט שהפכו היום ל"משאת נפשינו" כי בטעות אנו חושבים שזו הדרך אל האושר את האושר נמצא אם נלך בדרך של אלין ואלירז הדרך של אילה וסער מובילה לריק ולדיכי..

אורר10

New member
השיחה היתה מלאה מבטים ושפת גוף צריך

לראות תקציר לא יעזור

עפריטה

New member
leean29 ,בבקשה ליאן ....התקציר!!

נתחיל בזה שאלין התוותדה בקשר לזה שעכשיו נורא קשה לה להעמיד מישו להדחה משום שיש לה סוג של "נאמנות" לכולם , אח"כ זה עבר לשיחות של מה יהיה אחרי שיצאו מהבית ,איך תיראה "השמירת קשר" וכמה זה יהיה מאולץ,,, אלין הוסיפה שבקשר לאלירז זה יהיה קשה שבעתיים ,משום שצריך להתחשב בכמה זה "נכון" ואיך הסביבה הקרובה תקבל את זה , קרי בר,אלין עיבדה בקול רם את תחושותיה העזות כלפי אלירז ,"משפטים כמו: כשחשבתי שהודחת ,זה היה כמו שירו לי בבטן " "נגיד לגואל ,לא תהיה לי בעיה להתקשר ,סתם בלי הכנות מוקדמות" "איתך זה יהיה קצת מביך " "כי אני תמיד אחשוב על איך הסביבה הקרובה שלך תגיב" כנראה שהיא התיחסה גם לסביבה שלה -אלישי הדיאלוג בניהם היה בעיקר ,במה שלא נאמר ,אבל בשורה התחתונה היה ברור ששניהם מבינים במה הדברים אמורים , כשאלין מספרת בסוג של "נאיביות" -אתה תחסר לי - ואתה הפכת למשמעותי בחיי- בבית ובחוץ אלירז התהלך בין הטיפות וניסה לטשטש ,בזה שזה דומה לחברים מהצבא או מהביה"ס אבל בפירוש לא סגר בפניה את הדלת ואמר לה המון ללא מילים .........

leean29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifאני מאוהבת בשניהם תודה עפריטה

ממש שיחה "מרגשת" שיחה של 2 קנאים

ילדים קטנים, הגזמתם מה שעשיתם מ 2 הילדודים האלה, שיחה רגילה ביותר, ריכולים על פותנה וסער.

אשכול זה רציני? שיחה רגילה ביותר, המיועדת

למצלמות ושוב אני כותבת זה טבעי, כולם שם עכשיו רוצים להיות בגמר!!!

אורר10

New member
הם דיברו במבטים ברגשות יותר מאשר במילים

לא עשו הצגה ורק אדם רגיש יכול להבין למה הם התכונו שיליי הדרך בה את מגיבה לקטעים ריגשיים מעידה עלייך לא מעט.. הלואי ותמצאי דרך להתבונן עם הנפש ולא רק להקשיב עם האוזניים..כי במילים הם אמרו מעט ואם רק מקשיבים לא מבינים ...

xxxka8xxx

New member
אלירז זה הצגה אחת גדולה מנסה להיות עם כולם

בסדר הפופיק רועד לו כשמתקרבים לגמר הוא שקול מאוד ואף אחד לא באמת מעניין אותו בבית הוכחה לכך ניתנה לי כשיצא בשבת שעברה מהבית בריצה מבלי לאמר שלום . הבן אדם קר רוח ומשחק עד הגמר. האמת תצא לאור אחרי הגמר. והכל התפוצץ לכם בפנים.

למעלה