עידכונים מהוילה -יום85- 7.2

xxxka8xxx

New member
אני אוהדת את פותנה וארז ולא פורנו

ה-XXXX בשמי נועד לחדד את שמי המיוחד KA8

וסער ממש בוגר

מנקנק את איילה ומפנטז על מעיין ממש בוגר בן 37ממש ביזה את עצמו אתמול בערב. גם בבכי המזויף שלו למצלמה ובגימגום שלו לעדנה. אם הוא עו"ד בישראל אז מאתמול הוא צריך להחליף מקצוע

22zivziv

New member
שקר אלו לא היו ריכולים אלא

הם דברו איך יצאו סער ופוטנה בתגובות שלהם ואיך עדנה יצאה עם כל הכבוד סער ילד מגודל שהזיק או הועיל להתנהלות המשרד שלו ולמקצועו יצא אפס לא למד כלום לדעתי כשיראה את התוכנית מבחוץ יסגר בבית לתקופה ארוכה מבושה הבן אדם הכי לא אמיתי איילה רק הראתה את הצד המכוער של הילדה המפונקת העצלה שצריכה לקבל הכל אבל מיד אחרת תצא מדעתה הצליחה לקבל את מבוקשה בבית ושמחה על הקרע בין אלין לפוטנה הקנאה אכלה אותה שפוטנה אהבה את אליןו מעכשיו תתחיל להציג הרבה למצלמות כי הדרך פנויה למיליון והיא יכולה לעשות זאת בכבוד גם ללא התוכנית אך עבורה זה אף פעם לא מספיק זה באופי שלה היא צריכה תמיד עוד עוד ארז קדם את התדמית של הדוגמנות שלו ועזר בכך לסוכן שלו ולעצמו פוטנה הראתה לנו את הצד השלטן שייש בה ושהכל צריך להיות סביבה ולא הפסיקה לדבר על המשפחה המושלמת שלה ואין דבר כזה שהכל מושלם אצל משהו וקדמה את העסק הפרטי שלה ויש משפט שאומר שלאדם אפשר להגיע גם דרך הקיבה וזה מה שהיא עשתה נגעה בכולם דרך הבישולים שלה ובכך העבירה את הזמן עם עיסוק שהיא אוהבת גואל יצא מהארון מזמן אך סוף סוף קבל את הדחיפה לצאת גם מהבית זה הועיל לו אולי במציאת קשר זוגי ושינוי מסיבי לחייו הפרטיים והעסקיים הילה ילדה טובה יש לה עוד הרבה מה ללמוד על החיים ולהבין אם אין אני לי מי לי בשביל לשרוד צריך לעבוד ולא להשען על אף אחד ולא על ההורים אלא על עצמך בלבד מקווה שתגיע למסקנה אלין ילדה מקסימה שתצא עם הרבה תובנות ילדה מחונכת עם תמימות וחוכמה שמתערבבים ביחד ולרגע חושבים שזה טיפשות אך זה בכלל לא כך לא מתנשאת אמיתית וכנה עוזרת תומכת ויודעת גם להקשיב יש לאמא שלה במה להתגאות ואלירז אדםחביב נערץ על כולם עם הרבה חוכמת חיים שעם או בלי המיליון ידע לשרוד תמיד בחוכמה ולהתנהל נכון בחייו אני הייתי בוחרת בצעירה מכולן כי היא שרדה בבית ולא השתמשה בנתוניה הטבעיים לא ערמומית כמו איילה גואל פוטנה ארז וסער והרבה יותר חכמה מכולם למרות גילה הביאה רק כבוד לעצמה אך ברור שההפקה בחרה כבר את המנצח שלה וכמו שאיילה אמרה הלוואי שהשנה תהייה שוב מנצחת אשה אבל אם זה יהייה גבר למשל סער זה גם יהייה בסדר

שלייי השיחות העמוקות של איילה וסער

עשה לי טוב עשי לי טוב ממש שיחות ברמה ??!!!

laVita

New member
גואל פחדן לא אוהב להתעמת

הוא מתעמת עם חלשים או אנשים שנראים לו חלשים. אפילו על אלין הוא לא יכול. קל לו להטפל להילה. לאלין יש הרבה יותר אומץ מהבחור הזה. ובמילים פשוטות יכולה לקטול את האדם מולה בין אם זה עורך דין בן 37 או כתב תרבות הארץ בן ה 40

הייתה שיחה טובה גם בסביבות שמונה ורבע,

שנקטעה בערוץ 20, לפני התוכנית בערוץ 2. אלין אמרה לאלירז שהיא לא מצליחה לראות אצלו משהו אחד שיגרום למישהו לא לרצות להיות איתו. ואז אלירז סיפר לאלין מה עבר עליו לפני שנתיים ואיך הוא הפך להיות הבן אדם שהוא היום, ובדיוק כשהוא התחיל לספר השידור בערוץ 20 הופסק. אם מישהו ראה ויכול לספר מה ההמשך או שיכול להעלות את השיחה מרגע הקטיעה, אני אודה לו מאוד.

שוגי38

New member
../images/Emo187.gifאלירז מדבר עם כולם

מהפחד שלא ידיחו אותו כי הוא צריך את המליון להימורים

אורר10

New member
אלירז תמיד דיבר עם כולם ובאמת כדאי לעמוד

להדחה הפעם מול הילה זה רק יחזק ויגבש את המסמסים לפייבוריט שלהם לכן מאחלת לאלין ולאלירז שיעמדו הפעם להדחה

שוגי38

New member
../images/Emo187.gifאלירז- הבחור מהמר כפייתי

צר לי לאכזב את קהל המעריצות של אלירז, אבל חמודות, האיש ערס, ויש לו דיבור של תחנת טוטו. אני מאחלת מעומק ליבי ,לכל אחת ואחת ששולחת לאלירז סמס, שיום אחד יהיה לה חבר אלירז שכזה - נראה חמוד, מדבר סבבה, גזעי והכל. יהיה לכם בסדר בייחד שנה שנתיים, ואחר כך כשיגמר הכסף והנושים יתדפקו על דלתך, תביני סוף סוף למה ערסים זה נחמד רק מרחוק.

xxxka8xxx

New member
צודק שוגי האמת תתפוצץ להם בפנים../images/Emo67.gif

המהמר הכפייתי לא יראה אף אחד מאיתנו ממטר. החברים לא ממש מעניינים אותו. אלירז רואה רק דולרים גם כשעזב את הבית הוא בריצה ברח.

למעלה