עזרה

לא!!!!!1

גן שמואל זה קיבוץ מליין מהמועצה לנו מנשה שהיא ליד חדרה וברנר זה בכלל בדרום!!! משו לךא הגיוני בדבריך!

kedeman

New member
גן שמואל/גבעת שמואל

מבלבל מדי!!!! גן שמואל זה הקיבוץ שעושה תרכיזי מיץ ונמצא במנשה גבעת שמואל זה בברנר ודי כבר עם היישובים עם השמות המבלבלים!!! (להלן רשימה חלקית) חרות - בית חרות כפר חנניה - בית חנניה גן שמואל - גבעת שמואל מזור - שזור ויש עוד יותר מדי כאלה!

כן...

שרצינו להשכיר את היחידה שלנו למטה וכתבנו שדה יצחק כולם מתקשרים: שלום זה בית בשדה יצחק? אנחנו אומרים שלא בשדה יצחק ואז הם אומרים טוב תודה לא... חחחחחח

גבעת שמואל

זה מועצה מקומית גדולה למדי, שיושבת ליד פ"ת. יש להם אפילו קבוצת כדורסל סבירה בליגת העל (למרות שזה לא דוגמא, גם לגליל עליון יש).

נו באמת

הרעיון היה להדגים כמה ג.ש גדולה, שיש לה אפילו קבוצת כדורסל, אבל אז בעצם אמרתי שזו לא דוגמא כי גם לגליל עליון יש

OMRI42

New member
מכיר

יש לי את הטלפונים של כולם אני לומד איתם בב"ס תרשמי שמות ובפרטי אני אעביר לך מספרים

חחח אני מכירה את רובם...

אם לא את כולם... אבל אין לי את האייסיקיו שלהם.. נראה לי... בהצלחה בכל מקרה... [למדתי אגב עם האנשים האלה שנה שעברה בבצפר...
]

אשף

New member
מה מצחיק ? אני שואל ברצינות

יצא והמידה המקובלת לשטח אדמה היא דונם.

מעיין©

New member
מה מצחיק../images/Emo35.gif

שאדמה לא עולה בכל מקום אותו הדבר. "לב שרון ודרום שרון" זה קצת כללי . (בניגוד לקילו מלפפונים שעולה בערך אותו דבר בכל מקום- ומכאן ההקבלה
)

אשף

New member
לא משנה המיקום, משנה המחיר

אם שנים שלושה חברה שגרים במושב, או יודעים על מושב ומחיר, יהיה לי מדד (בערך)

אני לא יודעת על מחיר אבל...

אני גרה בדרום שרון בחגור אני לא יודעת איפה זה מכללת אחוה אבל אני יודעת שהדיר שלנו עוזב ואני חושבת שאנחנו מחפשים דייר... אם זה קרוב לך צרי קשר

למעלה