עזרה

צריכה רעיונות טובים לצ'יזבטים...

הי בוקר טוב פורום יקר (לא שיש מישהו ער פה כן.....) אז ככה ההסבר לכך שאני ערה עכשיו זה רק בגלל שבאחת עשרה אני צריכה להיות במועדון שלנו ולהתחיל לארגן את הפעילות פתחיחת שנה שלנו.. לא שזה יעניין מישהו אבל סתם בשביל הידע אנחנו משחקים איתם חפש את המדריך וארי זה בונים איותם סוכות ואז יש טקס עם ההורים שאחריו הם יקבלו חולצות כחולות חדשות ואח"כ.... (כן זה ארוך...) הולכים איתם לאיפה שבנינו את הסוכות אוכלים איתם א. ערב פיצות... וכיתות ה-ח נשארים לישון... הבעיה היא כזאת לפני שכיתות ג-ד מתפזרים אנחנו עושים להם א"ש לילה קטן.. רק שירגישו מה זה.. הבעיה מתחילה פה שאנחנו צריכים לספר לכל קבוצה צ'יזבט כלומר לקבוצת ג'-ד' קבוצת ה'-ו' וז'-ח'... אני לקחתי על עצמי את המשימה להביא צ'יזבטים לערב ויש לי כבר כמה רעיונות בראש אבל כשמדברים על טווח גילאים כל כך גדול אני כבר לא יודעת.. למישהו יש הצעות?? אשמח לשמוע בהקדם תודה ((:) נטע כי חגור זה המקור בלי שום קשר ל-
!!! "חגור- גם באוטו" צ.לוי

homeup

New member
שלום. שאילה בנוגע למספר מושבים.

אני מתחילה ללמוד במכללת אחוה. השאילה שלי היא בכל הקשור לדיור (עוד לא יצא לי להגיע למקום ועל כן עד כה אני מסתמכת על מפות) אילו מבין המושבים הבאים הכי קרובים למכללה (שיהיה ניתן להגיע ברגל):ינון, ערוגות,או תלמי יחיאל? כמו כן,אם למישהו יש מידע רלוונטי לגבי טווח המחירים וכיו"ב- אשמח לשמוע.
מראש על כל תשובה.

מישהו מכיר פה אנשים מברנר?? או..

יותר נכון מקיבוץ שילר (גן שמואל)... אם יש פה מישהו שמכיר אנשים משם ויש לו טלפונים שלהם לא משנה מי שיכתוב פה פליז!!! תודה.

ר י מ ה

New member
שלום לכם בני המושבים!! יש לי שאלה..

אני מהנוער העובד והלומד.... ורציתי לדעת אם יש לכם קינים (או איך שלא קוראים לזה) במחוז דרום (או איך שלא קוראים לזה אצלכם)... יעני באיזור רחובות, נס ציונה וראשון...

krumer18

New member
ברכת המדריכים

הי לכולם.. אני צריך עזרה בכתיבת "ברכת המדריכים"..היום פעולה ראשונה שלנו עם מדב חדש (לנו אין גרעינר..רק מדב.. ככה זה גבתון) ואני צריך לכתוב את ברכת המדריכים לחניכים והמדב החדש.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לכתוב! אשמח אם תעזרו לי בקצת..

s h e e p i t

New member
היי נטע...

ככה... אין בפורום כרגע כמעט אנשים... כי כולם יצאו ליוסי יפה... בקשר לרעיונות... אני לא ממש זוכרת צ'יזבטים... אני זוכרת את הצ'יזבט עם המפלצת שהייתה מתחת למיטה ואז בסוף היה רשום על הקיר "גם מפלצות יודעות ללקק" וגם את זה אני בקושי זוכרת... תחכי קצת... אולי יצוצו כמה אנשים שיוכלו לעזור לך בכל זאת תהנו

אשף

New member
מצטרף בערך

תושבי לב שרון, דרום שרון, כמה עולה חצי דונם ?

א ל ו ש ה

New member
שלום.

התנועה עובדת לפי מועצות איזוריות (לרוב...) בכל רחבי הארץ, וכן- גם בדרום. יש במחוז דרום את מועצה איזורית חוף-אשקלון (אמפריה
)
ויש כמובן עוד מועצות, כמו באר טוביה, ערבה, לכיש, בני שמעון, מרחבים, אשכול ונראה לי שזה לא הכל. אני לא זוכרת את כולם....

Hadas B

New member
מה אם

תשנה מדריך למדב להיות מדריך - להיות מדריך זה לא סתם כך - להיות מדריך זה יחס של תן וקח - להיות מדריך זה להיות כל היום שוטר - להיות מדריך זה להתמודד עם קולות של בכי וקוטר - להיות מדריך זה לעבוד סביב השעון - להיות מדריך זה להוציא את הגרון - להיות מדריך זה מקצוע כפוי טובה - להיות מדריך זה לא לצפות לקבל אהבה - להיות מדריך זה לרצות שהפעולה תיגמר - להיות מדריך זה כשהפעולה נגמרת, להצטער - להיות מדריך זה שבסוף הפעולה לשמוע מילה טובה מהקבוצה - להיות מדריך זה אח"כ לאהוב את השיטה - להיות מדריך זה להיות ראוי לחנך דור חדש - להיות מדריך זה להיות רך וקשה באותו זמן ממש - להיות מדריך זו לא עבודה קלה - להיות מדריך זה לתת את הנשמה - ואם אתה באמת מדריך, אז בסוף השנה יאמרו בקול: המדריך אתה גדול! ואז זה יהיה שווה את הכל http://mail.edu-negev.gov.il/msazim/center_guidance/shatzorh.asp

אני לא חושבת שהוא דיבר על האיזור

שאת מתכוונת אליו... הוא דיבר על איזור רחובות נס ציונה ראשון.. יש באיזור את המועצה איזורית גן רווה וברנר קרובים יותר לרחובות... אם אתה רוצה עוד פרטים או משו כזה אתה מוזמן לכתוב לי מסר... בבקשה עדי

א ל ו ש ה

New member
אחלה בחלה לו.

אני אמרתי שיש עוד מועצות שאני לא זוכרת, אמרתי את מה שאני זוכרת ממחוז דרום. לא אמרתי שזה הכל או מה שהכי קרוב

krumer18

New member
גזר?!!? מה עם ברנר!!!!../images/Emo46.gif

מופתע על כולכם...מה עם מועצה אזורית ברנר? אנחנו אפילו בתוך רחובות! ( כפר גבתון למי שלא יודע)..הרבה יותר קרובים מגזר... למעשה אפילו המד"ב החדש שלנו הוא מרחובות ופליט של הנוער העובד והלומד..

אמרתי ברנר!!!

זה שאתה לא קורא הכל... זאת כבר לא אשמתי.. =) כתבתי שגן רווה וברנר באיזור רחובות.. וצודקים! באמת שחכתי את גזר.. [ידעתי ששחכתי מישו
] אז סליחה! יש באיזה את גזר ברנר וגן רווה אימפריה..
אגב קרומר - לא שומעים ממך! דבר איתי מתישהו.. !

למעלה