עזרה

פעולת יצירה עזרה!!!

טוב אז אצלינו במושב נהוג שכל קבוצה מקבלת קיר במועדון והיא מקשטת או וכאלו אז בעיקרון צריך להיות שם את שם הקבוצה בגדול ויפה תאריכי לידה תקנון ציפיות וכדומה ורוב הפעולה היא פעולה של לשבת על הרצפה לכתוב לצייר לצבוע ולקשט וזו פעולת בנות!!! צויש לי כמה בנים בקבוצה לא המון אבל יש והם דיי ישחטו אותי בפעולה כזו לתת להם שעה לצייר זו הגזמה! אז אם למישהו יש מטודה בשבילי? משהו שיגרום לפעולה הזאת לא להיות פעולת רק אומנות? אני ממש יודה לכם! עוד דבר זה שם לקבוצה.. הם צריכים לבחור שם אמנון ודגל למישהו יש פעולה עם מטודות על זה כיאלו החשיבות של שם ושל סמל ואימנון וכו?

natnat69

New member
מתי יהיו המיונים לתנועה?

היי אני נתי ממרחבים... יש מכירים אותי ויש לא... אז ככה: מתי תיהיה ההשתלמות הראשונה לאלה שרוצים להיות גרעינרים???? קבוצת יב' שולטים!!!! על על על אני כנראה מש"צ מורעל! "סמינר משצי"ם לא להתבייש, נתראה במיונים של 2005"

kedeman

New member
מיונים לגרעין עודד

לפני המיונים יש סמינר י"ב אחריו מתעניינים לגרעין עודד (שבו מציגים את גרעין עודד בכללי וכל גרעין מציג את האזור שלו) ואחר כך יש את המיונים אני כרגע לא זוכר תאריכים אבל לדעתי למישהו מהמנהלים של האתר צריך להיות לוח שנתי של פעילות התנועה ואם לא אז שמישהו יטלפן אלי היום בערב (בסביבות 21:30 או אחרי) ואני אמצא את זה בלוח של התנועה

תאריכים../images/Emo13.gif

11-13 לנובמבר (חמישי-שבת) - סמינר יב'.
24-25 לדצמבר (שישבת) - סמינר קבוצה (יב'/ג"ע) (לג"ע יש עוד יום..).
28-29 לינואר (שישבת) - כנס מתעניינים ג"ע.
פה אני לא בטוחה.. זה 17-18 למרץ אז כתוב פה ב18 שיש סמינר עשייה ג"ע+יב'... וב17 יש כנס פעילים (אפשרות שנייה לזה..) וחץ בין שניהם.. אז אני לא בטוחה אם הסמינר עשייה הוא 17-18 או רק 18... כדאי לבדוק את זה עם הגרעינרים... זה אגב יוצא חמישי-שישי...
6-7 למאי (שישבת) - סמינר עתיד יב'.
1-2 ליולי (שישבת) - סמינר הגשמה המממ מיונים ושיבוצים לא כתוב... אז לא יודעת מה קורה עם זה.. זה מה שיש לי.. צריך עוד משהו - אתה מוזמן לשאול! עדי.

למעלה