עזרה

krumer18

New member
חחח

הצחקת אותי.. בואי נסכם ככה...גזר.. לא... ברנר...כן..וזהו..:p

ר י מ ה

New member
../images/Emo4.gifאנחנו קצת סוטים מן הנושא....

אבל תודה לכולכם על שעניתם לשאלתי...אתם אחלה!!

bobby6killer

New member
הלו הלו

מה אנחנו תת רמה כמוכם? אין לנו כינים,אנחנו שומרים על היגיינה ואת הירידות שלך את יכולה לשמור למישהו אחר בסדר? -ציניות-ראה חתימה

ר י מ ה

New member
../images/Emo46.gifהגזמת קצת, לא?????????.

הנוער העובד אוכל אתכם בלי מלח מאמי..... מה זה כבר מושבים? אנחנו מדברים פה על ערים ענקיות עם מלא קינים!!!!!!!!!!(ולא כינים) אין אין עלינו, הנוער העובד והלומד-המגזר החינוכי!!!! חי חי חי המגזר החינוכי!!!

עזבו שטויות ותחרויות...

אנחנו יותר טובים:) אבל הנוע"ל זו תנועת נוער,ולכל התנועות מגיע כבוד וההערכה.

bobby6killer

New member
יש לי רעיון

תקחי הודעה שכתבתי בציניות ותקראי אותה כיאילו הייתי רציני אוקיי? תצאי מהגובה בובה,זה לא הכמות אלא האיכות.

ר י מ ה

New member
../images/Emo1.gifשששששששששששששששששש

שקט שקט חמודים....... יאללה גם כן אתם בני המושבים.... עזבו שטויות טוב?......... בכל זאת אנחנו שייכים למשהו אחד גדול אז עדיף שלא נבזבז אנרגיות על ריבים מפגרים כאלה....

bobby6killer

New member
מההתחלה הייתי ציני

חבל שלקחת את הדיון לאן שרצית,אחרת זה לא היה נראה כך. פעם הבאה אני פשוט ירשום:כאן רציתי לכתוב הודעה צינית אבל אין לך חוש הומור אז אני יוותר יום נפלא לך.

ר י מ ה

New member
../images/Emo108.gifאממממממממ שאלה נוספת....

זאת שוב אני מהנוער העובד אממממ שמישהו יספר לי על הפעילות שלכם.... אני סקרנית מאוד לדעת.... איך זה הולך בתוך המועצות האזוריות? ספרו על טיולים, סמינרים וכו'... למה אתם לא עוברים את הדברים האלה יחד עם הנוער העובד אם בגדול אנחנו מאותה התנועה?

kedeman

New member
בגדול מאוד אנחנו אותה תנועה

בקטן? שנים רבות כבר הפעילות שלנו לא משותפת באף ארוע. יש לנו את מפעל יוסי יפה בסוכות שהוא ייחודי אך ורק לנו (מפעל שבו במשך שלושה ימים מתלבשים על מקום מסויים ובאזורו משפצים מקומות ומטיילים - השנה המפעל היה בכרמל) טיול חנוכה שלנו גם נפרד משלכם בתוך המועצות האזוריות יש חלוקה שהיא לפי ייושבים כשכל ייושב פועל עצמאית או בשיתוף עם עוד יישוב או יותר (תלוי בגודל היישובים) לכל מועצה יש פעילויות בנפרד מהמועצות האחרות בנוסף יש פעילות (מאוד מועטת) לפי מחוזות (צפון-מרכז-דרום) והפעילות הארצית

kedeman

New member
את הרפסודיה כן עושים ביחד

שכחתי ממנה (מישהו משתגע פה ממש עם השרשורים..) לצערי הרפסודיה היא מפעל שמקבל פחות מדי תשומת לב בתנועה שלנו.... וחבל אבל כן הרפסודיה שלנו משותפת עם של הנוע"ל

kedeman

New member
אין לי טלפונים

אבל ביוסי יפה פגשתי אנשים שהם אמרו לי שהם משם

אממ משו כזה...

גן שמואל זה ליד ברנר אבל הם כאילו נחשבים מהמועצה... אבל יש מישו שיש לו טלפונים של אחד מהם?? אחד מאלה שהיו מברנר ביוסי יפה? כי מי שיצא השנה היו כאלה שהיו רק מגן שמואל (קיבוץ שילר..)

למעלה