איזה שירשור צץ פה בלי ששמתי לב,
אז ככה, לשאלתך - לא חושבת שיהיה זמן כזה שבו הצמחונים "יבינו" - מן הסתם הם צמחונים כי הם חושבים אחרת. באותה מידה שלא יהיה זמן שבו כל אוכלי הבשר "יבינו" - טבעו של עולם הוא שכל אחד חושב שונה. בהודעה נוספת כתבת שיש לך בעיה עם ארגונים המנסים לשכנע בכוח אנשים להפסיק ולאכול בשר. חבל שלא ציינת לאילו ארגונים אתה מתכוון כי אני ממש לא מכירה כאלה (וגם לא ברור לי כל כך איך אפשר לשכנע "בכוח"). יתכן בהחלט שיש יוצאים קיצוניים מהכלל, אך הקו הכללי של ארגוני זב"ח מתמקד בפעולות הסברה (או קידום חקיקה), ובוודאי שלא בפעולות אגרסיביות/אלימות/לא חוקיות וכו'. בקשר לאותה אחת שאיימה על החבר שלה. נו, יש הרבה נשים שמנסות לשנות את הגברים שלהן אחרי ההיכרות (וגם ההפך, כמובן...) לפעמים גם באיומים - יש כאלה שינסו לגרום לו להפסיק לעשן, להיות יותר רגיש, להתלבש שונה.. - זה כבר עיניין של האישיות הפרטית שלה - לא קשור לעיניין הצימחונות, הרי היא לא מייצגת אף אחד. לעצם העניין, אני אישית ממש לא מנסה לצמחן אף אחד, אני חיה בשלום עם משפחתי שאוכלת בשר ושותפי לדירה שאוכלים בשר, ועדיין, אני בהחלט מבינה (ומעריכה) אנשים שעושים מאמצים (הסברתיים ולא כופים, כמובן) לגרום לעוד אנשים לעבור לצמחונות. כשמישהו מאמין בדרך מסויימת, טיבעי שירצה לגרום לעוד אנשים להבין אותה, וכשמישהו מאמין שנעשה עוול מסויים, טיבעי שירצה לפעול לצמצם את העוול.