סיכום שבוע

מה זה כמעט כולן דוגמן השבוע שלהן טל אלון

איזה מהממת אתת..
וגם אני אוהבת אותך חח
ותעשי עם עצמך משהו גם.. את מדהימהה..

דנושקע

New member
אני..../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע: רן דנקר [הוא דגמן לדיאדורה חחח אז הוא אולי קצת דוגמן :] דוגמנית השבוע: לירז דרור דבר שעשה לך את השבוע: 4 ימים חופש מבצפר..:] דבר רע שקרה השבוע: יותר מדי וודקה התחדשות השבוע: אולסטאר בילוי השבוע: אין סרט\תכנית השבוע: דני הוליווד שיר השבוע: Love של ינון יהל משפט השבוע: "חוליו מה קורה יא לוך?" חחחח התכניות שלך לשבוע הבא: יומלדת לחברה הכי טובה שלי.. מסר שבועי לפורום: אל תשתו וודקה. לסיכום,איך עבר השבוע: סבבה אני הימנית ::]

AmiT0123

New member
מסכמת...

דוגמנית השבוע: אלין מהפורום דבר שעשה לך את השבוע: 100 במבחן גדול! דבר רע שקרה השבוע: שום דבר, לשם שינוי... התחדשות השבוע: מכנס קצר וחולצה בילוי השבוע: חזרותת... סרט\תכנית השבוע: אוורווד משפט השבוע: "אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב?!" התכניות שלך לשבוע הבא: חזרות להופעה והקלטות =) מסר שבועי לפורום: Have fun :) לסיכום,איך עבר השבוע: שבוע לחוץ ביותר העלו את תמונת השבוע שלכם. -- > סתם תמונה מכוערת אבל זה מה שיש :)

Gimme MOR

New member
לעמיתוש

את יפה מאוד!! אחח התמונה מדהימה=) בהצלחה! מור

Gimme MOR

New member
לסיכום בתוספת תמונה

דבר שעשה לך את השבוע: סיימתי עבודה=) דבר רע שקרה השבוע:לא ישנתי הרבה התחדשות השבוע:בכייף גדול בילוי השבוע:לא היה סרט\תכנית השבוע:סטפ- אפ משפט השבוע:בכל שבוע יש סוף-שבוע התכניות שלך לשבוע הבא: יום ספורט בתל אביב מסר שבועי לפורום: תהנו לכם לסיכום,איך עבר השבוע:נחמד אם אתם רוצים להגיב לתמונה זו, אני אשמח=) המשך שבוע נעים מור

AmiT0123

New member
=)

כ"כ יפה! פי 3467 יותר יפה במציאות P: נתראה מחר ביום ספורט חח

Gimme MOR

New member
עוד תמונה שלי

התמונה הזו היא המועמדת השנייה שלי מבין התמונות הביתיות=) תגיבו בבקשה

JOYE האחת

New member
../images/Emo23.gifסיכום שלי-ג'ניה../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע:חיים שלי
דוגמנית השבוע: מזל טוב לנטלי
שסוף סוף חתמה...בהצלחה מאמי!!! דבר שעשה לך את השבוע:ממ...ראיתי ידיד ממש טוב שלי שלא ראיתי אותו מלאאאא זמן!!!היה פשוט כיף...זמן איכותתתת דבר רע שקרה השבוע:החבר סגר שבת=(((( התחדשות השבוע:------ בילוי השבוע:ממ...אין משו מיוחד תאמת... סרט\תכנית השבוע:"יצאת נסיך" מתה על הסרט הזה!! שיר השבוע:החדש של בריטני! משפט השבוע:צבא זה המבחן האמיתי לקשר..וגם אותו נעבור! התכניות שלך לשבוע הבא:בג' ראשון ושני... מסר שבועי לפורום: שיהיה לכולםםםם שבוע מדהיםםםםםםםםםם
שמרו על עצמכם.. לסיכום,איך עבר השבוע:בסיידר..אני מתגעגעת לחבררר..!!!!! (אני השמאלית למי שלא זוכר..)

מסכמת באיחור

דבר שעשה לך את השבוע: קיבלתי תפקיד שמאוד רציתי דבר רע שקרה השבוע: יתר מדיי לחץ התחדשות השבוע:כלום בילוי השבוע:הופעה של רועי לוי סרט\תכנית השבוע: ארתורר!! שיר השבוע:algo tuyo en mi משפט השבוע: "שחף, בואי לערוך בבצפר ב5 בבוקר" איזה מורה סתומה אמאא התכניות שלך לשבוע הבא: בגרות באנגלית ובטלויזיה ולבלות עם החבר שקיבל רגילה מסר שבועי לפורום: שבוע טוב לסיכום,איך עבר השבוע: לחוץץץ

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע: יש בחוג שלי (כושר קרבי) הרבה שיכולים לדגמן ..
דוגמנית השבוע: לירז דרור..לא מתה על היופי שלה אבל בתור בחורה כזאת ביישנית שמוציאה תמונות כאלה מרשימות עם בטחון..אין מה להוסיף=] http://www.roberto.co.il/admin/global/upload/files/BIG08EP0103.jpg
דבר שעשה לך את השבוע: לא משהו מיוחד..
דבר רע שקרה השבוע: הרבה
התחדשות השבוע: מחר חזיות חח
לסיכום,איך עבר השבוע: אני לא זוכרת..
תמונת השבוע- חשה שאני באמצע הפקה..3 מצלמות עליי(של חברות..לא משהו מיוחד חח), מנסה לעמוד בקצב >< יצאתי נמוכה ושמנה..

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי קצת באיחור

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: חברה שלי: יוליה דבר שעשה לך את השבוע: דניס הכפרע שלי דבר רע שקרה השבוע: מבחנים מבחנים מבחנים התחדשות השבוע: אני ודניס רשמית ביחד :] (2.4) וכמה בגדים שקניתי בילוי השבוע: על האש עם חברים סרט\תכנית השבוע: לא היה לי זמן לטיוי שיר השבוע: קיילי מינוג 2 heart משפט השבוע: אמממ לא זוכרת התכניות שלך לשבוע הבא: מבחן בלשון מבחן בחינוך תעבורתי מתכונת ביום רביעי ושבוע הבא לטוס לאוקראינה!! מסר שבועי לפורום: life is good :] ותמונה לסיום אל תתיחסו לפני השמש סינוורה אותי חח

למעלה