סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר שעשה לך את השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
התחדשות השבוע:
בילוי השבוע:
סרט\תכנית השבוע:
שיר השבוע:
משפט השבוע:
התכניות שלך לשבוע הבא:
מסר שבועי לפורום:
לסיכום,איך עבר השבוע:
העלו את תמונת השבוע שלכם. סוף שבוע מעולה לכולם

הסיכום שלי ! :)

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: גל גדות דבר שעשה לך את השבוע: אתמול, לא מדברים על זה. :) חח דבר רע שקרה השבוע: המון ריבים עם האקס =\ התחדשות השבוע: אוברול אדיר מסאקס בילוי השבוע: ג'י ספוט..היה מושלם ! סרט\תכנית השבוע: "בובות" שיר השבוע: כל הפלייליסט של הג'י ספוט D: משפט השבוע: "את ניראת כמוווווווו...נסיכה", "יש לך חן כזה".. D: התכניות שלך לשבוע הבא: המון בילויים עם חברה שלי שיוצאת לקק"צ :( מסר שבועי לפורום: אל תתנו לאף אחד להרוס לכם את מה שהתחלתם לבנות . לסיכום,איך עבר השבוע: מעייף, אבל הסופ"ש הזה מפצה על הכל. תמונה ממש ישנה, סתם בא לי עליה..חח

Aline In Chains

New member
../images/Emo187.gif=][=

דבר שעשה לך את השבוע: ~ סיימתי עם הבגרות באנגלית! דבר רע שקרה השבוע: ~סתם לחץ מהבצפר. התחדשות השבוע: ~מכנס ג'ינס קצר. בילוי השבוע: ~לא משהו מיוחד:] סרט\תכנית ~ כשזר מתקשר..משהו כזה. שיר השבוע: ~אני צריך אותך-אלג'יר
!! משפט השבוע: - התכניות שלך לשבוע הבא:~הופעה בקולטורה,מוזיאון,ולסיים עם המבחנים. מסר שבועי לפורום: - לסיכום,איך עבר השבוע:~ מהר מדי למען האמת:] העלו את תמונת השבוע שלכם. >שתהיה זו:]

Lola85

New member
אחחח אלינוש כמה שאת יפה

עם איפור בלי איפור...פשוט מושלמת

הסיכום שלי ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:טל אלון
סוף סוף הוא התספר.. דוגמנית השבוע:אמיליה מהפורום
דבר שעשה לך את השבוע:כרטיס לבומבמלה(ואייי אני כל כך מחכה לזה )ואממ חתמתי HH Models מרגש עד דמעות חחח ולראות את אהובי
דבר רע שקרה השבוע:ריב עם החבר .. לא נורא עבר התחדשות השבוע:שום דבר... אבל ראיתי נעליים מזה יפות אוףף אני רוצה אותם
בילוי השבוע:עוד לא יצאתי לבלות נראה אולי היוםם
סרט\תכנית השבוע:בובות. סרטי השבוע.. דממת המוות (אין על המפיק של המסור חחח הוא פשוט תותח )גבעת הפחד 2.. וגמפר שיר השבוע:אבי גואטה-יש מלאכים.. משפט השבוע:כסף ממלא כיסים לא ממלא ת'לב התכניות שלך לשבוע הבא:להתחיל לעבוד...וזהו נראה לי.. מסר שבועי לפורום:החיים יפים
לסיכום,איך עבר השבוע: היה לי כיף
וסתם תמונה מהים

kimi d

New member
נטללללללללללללללללללללללי ../images/Emo23.gif

אני כ"כ שמחה שבילך!!!! איזה רעה את שלא אמרת לי =\

חחיי תודהה../images/Emo13.gif

סתם שמעתי תשיר הזה השבוע הרבה ודווקא יש לי הרבה שירים חדשים..

JOYE האחת

New member
מדהימה אחת....כ"כ מגיע לך!!!

מזל טובבב... בטוחה שתציליח ובגדול את מדהימהההה

למעלה