סיכום שבוע

MaYa142

New member
../images/Emo26.gifMy Week :] ../images/Emo36.gif

דוגמן השבוע: החבררר :]
דוגמנית השבוע: ממ, אין
דבר שעשה לך את השבוע: החבר :)
דבר רע שקרה השבוע: סתם איזו מעצבנת אחת וגם קצת חולשה כל השבוע
התחדשות השבוע: מממ לא יצאתי מהבית כמעט :|
בילוי השבוע: אצל הרופאה? D: , נו - עם החבר שבא לפנק :)
סרט\תכנית השבוע: הישרדות אולי. אה ו"מתי נתנשק" ראיתי את כל הסדרה באיטרנט [מומלץ]
שיר השבוע: שירי מימון -כשהלכת וגם A Fine Frenzy - Almost Lover שיר כלכך נוגע.
משפט השבוע: אחרי בדיקות אולטראסאונד - "יש לו בולבול קטן כזה, בדיוק כמו לאבא שלו" חחח [ממתי נתנשק, הסדרה]
התכניות שלך לשבוע הבא: אהמ, אין? חח,לא זוכרת
מסר שבועי לפורום: תאכלו הרבה B12 וברזל!
לסיכום,איך עבר השבוע: חלש.

אני אני אני אני ../images/Emo210.gif

דוגמן השבוע: אלון טל
דוגמנית השבוע: קייט מוס
דבר שעשה לך את השבוע: שצורי מיימון פנה אליי
דבר רע שקרה השבוע: הייתי אמורה לנתח לב של חזיר, וכמעט בכיתי
התחדשות השבוע: אין
בילוי השבוע: נשארתי הרבה בבית וישנתי כמו שצריך
סרט\תכנית השבוע: מחכה לדוגמניות
שיר השבוע: Arctic Monkeys - Balaclava
משפט השבוע: "אני לא יכול להגיד לכם מה מפתח ההצלחה, אבל אני יכול להגיד לכם מה מפתח הכישלון - וזה לנסות לרצות את כולם"
התכניות שלך לשבוע הבא: ללכת לקניון
מסר שבועי לפורום: שיהיה לכם סופ"ש מהנה
לסיכום,איך עבר השבוע: מעניין

Tamar Lev

New member
סיכום....

דוגמן השבוע: החבר החתיך שלי :) דוגמנית השבוע: אלין המדהימה הזאת שאני הכי אוהבת בעולם! דבר שעשה לך את השבוע: חבר שלי בא אלי בהפתעה אחרי ריב.. דבר רע שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה ויום אחרי זה מבחן בתולדות האומנות - סיוט!! התחדשות השבוע: - בילוי השבוע: אצל חברה טוחנת חומר.. סרט\תוכנית השבוע: בובות כי זה הדבר היחיד שראיתי השבוע :\ שיר השבוע : משינה - רכבת לילה לקהיר משפט השבוע: כמה מילים מאדם שחשוב לך מספיקות בשביל לעשות לך את היום, או להרוס אותו .. התוכניות שלך לשבוע הבא : בעיקר ללמוד למבחן בתנ"ך ולראות את החבר הרבה :) מסר שבועי לפורום : אל תפסיקו להאמין.. לסיכום, איך עבר השבוע: עם הרבה היסטוריה .. איפרתי את עצמי כמלכת השלג לתחרות בפורום איפור... מה דעתכם?

הסיכום שלי:)

דוגמן השבוע: אלון טל דוגמנית השבוע: אחותי- קרן:) דבר שעשה לך את השבוע: ההורים חזרו סוף סוף מחו"ל:) דבר רע שקרה השבוע: ריב עם חברה התחדשות השבוע: הרבה מתנות... ודברים חדשים של קיטי בילוי השבוע: בת מצווה ביום רביעי סרט\תכנית השבוע: הדוגמניות שיר השבוע: שיר הפתיחה של הישרדות :D משפט השבוע: "עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב..." התכניות שלך לשבוע הבא: לראות סטפ אפ 2 בקולנוע מסר שבועי לפורום: שיהיה לכם סופשבוע מושלםםם לסיכום,איך עבר השבוע: מעולה!

Bateli e

New member
שכחתי להוסיף לעצמי את הקרדיט בתמונה שריטשתי

למטה... כבר מעלה תמונה עם חתימה קטנה

../images/Emo20.gif סיכום השבוע שעדיין לא נגמר../images/Emo20.gif

דוגמן השבוע: אורון תורג'מן דוגמנית השבוע: נועה תישבי דבר שעשה לך את השבוע: אהמ...7 חודש עם אהובי,היום ארוחה רומנטית :p דבר רע שקרה השבוע: רע? לא זוכרת משו...אה חולה. :/ התחדשות השבוע: מממממ....כלום. בילוי השבוע: סרט\תכנית השבוע: מממ, הטופ מודל הבאה שיר השבוע: עדיין של ריאנה משפט השבוע: "תקשיבי ישלי משהו ממש רציני להגיד לך.." ניסיון להלחיץ אותי שלא מצליח חחח התכניות שלך לשבוע הבא: עבודה, ללמוד לבוחן, ולמבחן מסכם בפסיכו' מסר שבועי לפורום: אל תמהרו לחשוב דברים על אנשים לסיכום,איך עבר השבוע:

השבוע שלי../images/Emo178.gif

דוגמן השבוע: החבר במדים החדשים
דוגמנית השבוע: גל גדות (הפירסומת לקאסטרו
)
דבר שעשה לך את השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
התחדשות השבוע: 2 חולצות מפול&בר וכפכפים
בילוי השבוע: הסרט סטפ אפ 2 (סרט מעלףףף)
סרט\תכנית השבוע: הדוגמניות, סטפ אפ 2
שיר השבוע:
משפט השבוע:
התכניות שלך לשבוע הבא: אין כ'כ הרבה תוכניות כל היום צבא
מסר שבועי לפורום: תנו חיוך הכל לטובה
לסיכום,איך עבר השבוע: עבר מעולה... סוף שבוע מדהים לכולם!

אחלה שבוע

דוגמן השבוע: עומר מהישרדות דוגמנית השבוע: נטלי מהפורום דבר שעשה לך את השבוע: אביב גפן מופיע בבומבמלה, ראיתי את עומר מהישרדות כי חילקתי סטיקרים במרכז הבינתחומי בהרצליה והוא לומד שם
היה מרגש
אה וסוף סוף לקחתי את התמונות מהבוק דבר רע שקרה השבוע: כאבה לי הבטן אתמול הרבה
התחדשות השבוע: החבר החמוד שלי הפתיע אותי וקנה לי היום שהיינו בחנות סקיני שחור שמדדתי ובא עלי ממש יפה
וקניתי גם נעלה עקב שחורה באיזה חנות בעזריאלי בילוי השבוע: מחר אני אצא סרט\תכנית השבוע: בובות - איזה מתח! שיר השבוע: וואי יש הרבה.... משפט השבוע: מרגש עד דמעות התכניות שלך לשבוע הבא: לעשות מבחן חוזר של הקורס ברמנים, לחפש עבודה, לראות את חבר שלי מסר שבועי לפורום: תאכלו את הכריך בולגרית ברולדין, אחד הדברים! לסיכום,איך עבר השבוע: היה לי כיף

דנה!

New member
הסיכוםם שלייי

דבר שעשה לך את השבוע: קניתי כרטיס טיסה לארגנטינה!!!! דבר רע שקרה השבוע: אכזבה מאחת החברות התחדשות השבוע: תחתוניםם, פיג'מות לקיץ וכרטיס טיסה בילוי השבוע: אתמוללל בפורום סרט\תכנית השבוע: חברים שיר השבוע: aver si puede התכניות שלך לשבוע הבא: לימודים ועבודה מסר שבועי לפורום: just be yourself לסיכום,איך עבר השבוע: 10!

דנה!

New member
סיכום השבוע שליי

דוגמנית השבוע: אאוחניה סוארץ דבר שעשה לך את השבוע: קניתי כרטיס טיסה לארגנטינה!!!! דבר רע שקרה השבוע: אכזבה מאחת החברות התחדשות השבוע: תחתוניםם, פיג'מות לקיץ וכרטיס טיסה בילוי השבוע: אתמוללל בפורום סרט\תכנית השבוע: חברים שיר השבוע: aver si puede התכניות שלך לשבוע הבא: לימודים ועבודה מסר שבועי לפורום: just be yourself לסיכום,איך עבר השבוע: 10!

L e n a K o n

New member
עונה=]

דוגמן השבוע:טל אלון דוגמנית השבוע:אנה ביאטריס בארוס דבר שעשה לך את השבוע:הטיול שנתי=] דבר רע שקרה השבוע:חמישה ימים בלי מקלחת בטיול שנתי חח התחדשות השבוע:חח שוקולד?סתם לא הייתי בבית בילוי השבוע:טיול שנתי סרט\תכנית השבוע:הישרדות שיר השבוע:CRY של ריהאנה משפט השבוע:"למרות חמישה ימים במדבר בלי מקלחת בלי שירותים,אין כמו טיול שנתי" התכניות שלך לשבוע הבא:ללמוד\= מסר שבועי לפורום:החיים יפים=] לסיכום,איך עבר השבוע:חם חם חם

למעלה