סיכום שבוע

שהשהשה1

New member
רוצה גם לאחל בהצלחה

למרות שאני במקומך הייתי מנסה לחתום בסוכנות יותר טובה לפני זה. אבל אני לא ממש מבינה בסוכנויות. ניסית לפני זה סוכנויות אחרות? קיצר, יש לך פוטנציאל, (שוב כמו שאמרתי בעבר, פחות מתחברת למראה שלך, אבל אני מתעלמת מהטעם האישי שלי במקרה זה). ואני מקווה שעכשיו שיש לך סוכנות תגיעי רחוק, כי נורא כיף לראות תמונות שלך!

L e n a K o n

New member
וואו יפה שלי מזל טוב!

זה כ"כ מגיע לך! ותאמיני לי את תצליחי כי את מדהימה,ואני אוהבת אותך=] והתמונה הזאת שלך פשוט מושלמת!

../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifהשבוע שלי - אלין../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: דבר שעשה לך את השבוע: בן זוגי.......:] דבר רע שקרה השבוע: בצפר.. התחדשות השבוע: מכנס קצר מהמם מפול אנד בור בילוי השבוע: בתחילת השבוע עם החבר.. סרט\תכנית השבוע: שיר השבוע: low משפט השבוע: You're unbelievable
התכניות שלך לשבוע הבא: צילומים מסר שבועי לפורום: הכל חרטה:\ לסיכום,איך עבר השבוע: עם המון מחשבות, MTV ולימודים כן אני יודעת יש פה מלא פוטו, אבל אהבתי..

בהצלחה עם החבר..

ותמונה מדהימה ממש אהבתי.. היית בעזראלי אתמול? כי חבר שלי אמר לי שהוא ראה אותך.. חחח אני לא יודעת איך שהוא זיהה בכלל חחח

kimi d

New member
סיכום שבוע [=

דוגמן השבוע: טללללל אלוןןןןןןן אתה מושלםםםם דוגמנית השבוע: ברכות לנטלי שתחמה בhh!!!!! דבר שעשה לי את השבוע: ממממממ בילוי השבוע: היום בעזרת ה'. שיר השבוע: הכל דבש. התחדשות השובע: גינס מזארה- מהממממם התוכניות שלי לשבוע הבא: אילתתתת , ים, חופפפפפפפ [= [= לסיכום, שבוע רע רע רע רע אה ו....רע . שבוע מקסים

kimi d

New member
אני אענה לכולם ../images/Emo13.gif

בגלל שאני לא יודעת יכול להיות שזה גיל ההתבגרות, אני מרגישה שאני לא חייה באמת. כל החיים האלה מבחנים ולימודים, הכל שגרתי מדי .

הסיכום שלי :] - דורין

דוגמן השבוע: החבר דוגמנית השבוע: מירי בוהאדנה דבר שעשה לך את השבוע: עבודה דבר רע שקרה השבוע: לא מצאתי מכנס קצר יפה התחדשות השבוע: כלום בילוי השבוע: נראה היום סרט\תכנית השבוע: לא השבוע אבל סטפ אפ 2 לפני שבועיים שיר השבוע: Change משפט השבוע: "בואנה שב בשקט" חחח חזקקקק התכניות שלך לשבוע הבא: לחרוש עבודה מסר שבועי לפורום: אין לי כוח אלייכם חח נוו להפעיל את המוח עכשיו לא מתאים אני אחרקי 9 שעות בעבודה לסיכום,איך עבר השבוע: בסדר לא משהו

למעלה