ה"י 26/6

איזו תסבוכת...../images/Emo122.gif

יש לי מישהו ממש חמוד בBL שהכרתי לפני כמה זמן והוא ביקש להוסיף אותי לBL. והוא ממשממש נחמד, אבל אני לא זוכרת את השם שלו. אופסי.

צ ל י ל 8

New member
את סותרת את עצמך ../images/Emo3.gif

את כותבת שיש לך מישהו בBL ומצד שני כותבת שאין לך את השם שלו ?? לא הבנתי

כן נו...

לפני כמה זמן הכרתי מישהו נחמד במשחק, הוא ביקש להוסיף אותי לBL, ודיברנו קצת אבל מאז לא יצא לנו לדבר. זה היה לפני שבועיים ככה.
ועכשיו שוב יצא לנו לדבר והוא היה נורא נחמד אבל לא זכרתי את השם שלו. יש לי זיכרון נוראי. בסוף שאלתי אותו בוויספ אם השם שלו זה אנת'וני, כי הייתי כמעט בטוחה שזה השם, אבל מצד שני, יש לי עוד 3 אנת'וני בBL, ויכולתי להתבלבל. בסוף זה השם...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif, אה השם האמיתי שלו .... ../images/Emo3.gif

אני אגלה לך ככה בסוד שאף אחד אחר לא ישמע, אני תמיד מתבלבלת בשמות של ה-BL שלי. אני עושה מלא פדיחות
ואז אני צריכה להתנצל. גם כאן בפורום אני לא תמיד סגורה על השמות של כולם

../images/Emo6.gifבעיה מוכרת...

כזה פאדיחות לדבר הרבה עם מישהו מהBL ואז לומר לו "רק...תזכיר לי איך קוראים לך?"

Hasselblad

New member
טוב מההתחלה

פעם כשהייתי משחקת ב PC ולא במחשב נייד, הייתה לי מחברת קטנה ליד המחשב ושם היה כתוב את השמות של כולם... מחולק לפי BL וגילד (זה עוד היה בזמנים של clubmilkyway). היום אני כבר פשוט אומרת לכולם שאין לי זיכרון...

Hasselblad

New member
עד היום יש לי דמות בגילד הזה

לא יכולה להתנתק ממנו לגמרי
למרות הוא לא פעיל....

כן, גם בזמנו הוא לא היה פעיל...חבל.../images/Emo10.gif

אני עוד זוכרת שהייתה הודעה בפורום על הגילד החדש וזה...

Hasselblad

New member
תלוי בזמנו של מי...

בזמני הוא היה ממש ממש פעיל! ובעבר נחשב לאחד הגילדים המוכרים ביותר בברה וגם היו בו רמות שנחשבו אז לממש גבוהות (אני מדברת על התקופה שעוד לא הייתה עבודה רביעית בכלל).... זה היה הגילד הראשון שאי פעם הייתי בו, ושהם הכרתי את החברים הראשונים שלי בעולם הייפל ואפילו בעלי הראשון היה משם - אוי אני נשמעת כל כך מוזר שאני אומרת בעלי הראשון... חברים אני כבר גרושה ונשואה שנית

גם אני בעברי גרושה ונשואה שנית...

ואני בת 16.
וכן לצערי הצטרפתי לגילד כשהוא היה די מת...אני כמעט לא זוכרת פעמים שהיה עוד מישהו מחובר כשאני הייתי מחוברת וחבל...רק לקראת הסוף יצא לי לדבר עם קומץ קטן של אנשים שם...יכול להיות שהייתה שם מישהי בשם הלן? או שאני מתבלבלת... הגילד הראשון שלי זה גילד שצירפו אותי אליו סתם ככה בלי לדבר איתי ואמרתי טוב נו, נצטרף...ואחרי 5 דקות עזבתי.
אבל אחרי זה בא קלאבמילקיוואי...

Hasselblad

New member
אכן הייתה את הלן

שהייתה בישופית. את הגעת לגילד בתקופה שרק המשפחה וכמה חברי פורום שלטו בו.... ואכן לאחר מכן פתחנו גילד משלנו... הלן הייתה בין האחרונים שהיו פעילים בגילד הזה... היא ומידי פעם מישל. אני זוכרת משם אנשים מלפי יותר מחמש שנים...

Hasselblad

New member
לא ממש

אני חושבת שאמא שלי קצת בקשר איתה אבל אני לא בטוחה.

לאמא שלך יש בואומאסטרית בשם טינקיווינקי?../images/Emo2.gif

או שאני כרגיל מערבבת דברים... אם זה נכון, היא עוד אחת מהאנשים שחשבתי שהם אלוהים במשחק בגלל הרמה שאז הייתה נחשבת לגבוהה...

../images/Emo6.gifאז הזיכרון שלי לא -כזה- מזעזע!

אני גם זוכרת שהיא כתבה שהיא טסה לארה"ב לחודשיים...או לחצי שנה, לא זוכרת.
ושהייתי באליניה כשהיא כתבה את זה בגילד. את כל הדברים הלא חיוניים אני זוכרת. מה שצריך אני אף-פעם לא זוכרת.

למעלה