../images/Emo110.gifאני אני אני
טוב אז למרות אכזבת הדאבל (באמת? דאבל דרופ?! שמעתם פעם על מישהו שאומר "יש!! דאבל דרופ! אני חייב לתפוס מקום טוב!) עליתי 2 רמות, את האחוזים מ-20 ועד 70 עשיתי עם אסף אתמול בקימרה, שחטנו אותה
את הערב התחלתי בערך בשעה 23:00, תפסתי לי מפה בHumonlucus והייתי בטוח שהולך להיות דאבל אקספי מטורף עם 18 עליות רמה (טעיתי...) טוב התחיל הדאבל גיליתי שנגרמה עוגמת נפש אבל החלטתי שאני אמשיך בכל זאת, עליתי מרמה 102 לרמה 103 והמשכתי להתאמן, א"כ עליתי לרמה 104 (!!!) והגיעה כבר השעה 1:45 בערך אז דיי פרשתי משם. טוב אז אמרנו דאבל דרופ לא? יצא לי מכל העסק הזה 3.5 מיל במזומן (לאחר מכירת ETC), חפצים מעניינים לא יצא, אבל, יצא לי Scroll for Helmet INT 60% ואת הספר סקיל Assassiante 30/ לפי השמועות הסקרול שווה 15 מיל והספר סקיל שווה 30 מיל, תקנו אותי אם אני טועה. כמובן שיצאו כמה סטייליס שנמכרו ב500K לאחד... היום אני מקווה להגיע לבית והתחיל להתאמן בפיראטים במו-לונג, ברמה 102 הם היו קשים רצח בשבילי. אהה עוד משהו אחד! כבר אמרתי לכם שאני אוהב את המכניק שלי?
יש לי סקיל חדש Roll of the Dice, אני מטיל קוביה ויוצאים לי דברים, אם יוצא: 1 - כלום 2- הוספה של 300 וופן דף 3- הוספה של 20% למקס HP ולמקס MP 4- הוספה של 20 אחוז לקריקיטל 5- עוד 20 ATT 6- בונוס של 30% EXP! יש קולד-דאון אבל מתי שאני אמקסס זה יתאזן, הסקיל ימשך ורק 20 שניות אחרי שיגמר אני אוכל להטיל את הקוביה עוד פעם. לסיום, התמונות, תמונה 1, עליה לרמה 103, תמונה שניה עליה לרמה 104, תמונה 3 + 4 הדמות שלי עם האנקס (תגיבו! חוצפנים!, לא לא באמת אבל תגיבו
)