ה"י 26/6

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתאמין לי, אחלה מקום זה המגטיה!

איפה אתה מתאמן כרגע ומהי הדרך שאתה מתאמן?

ליאתליאתליאת, אלכס הביא לי את הPOTS../images/Emo13.gif

אם תתחברי היום נוכל להכין את הריברס.

אבישי ר

New member
רמה 30 עם הקלריק בברה סוף סוף...

באמת שכל ה 30 רמות האלה התחרפנתי, עד רמה 25 התאמנתי בגולמים ואחר כך עברתי ל rotting skeletons ב NLC עד 29 התאמנתי לבד ואז מצאתי פארטי עם מישהו ותוך רבע שעה הגעתי ל 30. גם הוא הביא לי 400K שדי עוזרים לי כרגע.

מצבניק

New member
רק אני?

או שיש בעיה עם הפורום... אני לא מצליח להיכנס אליו באופן ישיר... נכנסתי בדרך עקיפה לאשכול :-\

spongbob

New member
../images/Emo110.gifעליתי לרמה 105 ../images/Emo13.gif

הלכתי לפיראטים באחוז 20 בערך, התחלתי להתאמן ולקחתי דאבל לשעה של 150%. תקתקתי שם שעה ועליתי לרמה 105 ו60%
אין דרופים מיוחדים... בא לי כבר להתחיל ראנים בשביל לעשות כסף!! אהה אפרופו כסף עשיתי בערך 30 מיל בחנות בלילה

IceFever

New member
היי איציק תגיד

איך אתה מציע להשתמש בסקיל הזה (ה3 שיוצרים שדה חשמלי) במפות השטוחות של מגטיקה?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיפה, מה שטוב במגטיה זה שכל המפות

שטוחות שזה מעולה! אתה פשוט פורש אותם במרחקים הארוכים ביותר אחד מהשני לאורך המפה, כעקרון אם בא לך להיות יותר אקטיבי אז מפינה אחת של המסך עד לאיפה שמגיע ואז את החלק שלא כוסה בחשמל אתה פשוט מעיף את המפלצות לשם עם המקדחה. אם בא לך להיות יותר פאסיבי פשוט תפרוש את זה באמצע ותכה עם הפטיש בפנים. על מה אתה מתאמן כרגע?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהבנתי שאתה מתאמן על המבחנות ההם....

לדעתי אתה מוכן לROID, מפה קטנה, ריספאון קטלני, החשמל עובד בפול-פאוור! בערך ברמה 86~87 תעבור לMP3, על הפלטפורמה התחתונה וחשמל, תטבח בהם! אתה בברה?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאיזה שגיאה זה זורק לך?

אם מתי שאת בוחרת צאנל זה אומר שאי אפשר להתחבר פשוט צאי מהמשחק, תסגרי את הדפדפן ותכנסי שוב למשתמש שלך רק שהפעם במקום שם משתמש שימי איימל.

צ ל י ל 8

New member
אגב SLOW, הנה כמה רעיונות שמישהו העלה

לגבי הסקיל הזה: I use it all the time -Bossing -using it with seal to make a pseudo-freeze -useful for dodging high-leveled monsters -keep those pesky yetis in the pyramid pq away from you -in a magatia quest there was a part where I had to talk to an npc where there wasnt a safespot so I got creative and lured the monsters to the other side of the map and slowed them then I was able to finish the quest without dying :D

למעלה