ה"י 26/6

../images/Emo45.gif...הצעתי את החזירים של נאוטילוס

אבל הוא אמר שהוא מת שם כל הזמן...
זה ממש מוזר, גם אני התאמנתי שם עד רמה 20 ומשהו וקניתי אולי 10 שיקויים...

אבישי ר

New member
הבעיה בגולמס שבמקום להתאמן אני אוסף כל שנייה

כסף ואת השיקויים... שכן זה טוב אבל אני רוצה להגיע כבר לרמה 30 שגם יהיה לי heal שיחסוך לי בהרבה ואני מת כל הזמן בגלל שאני משתמש ב MG וב blue potions קלריקים זה אימונים שונים משאר העבודות בגלל ה heal דרך אגב שרון ברמה 38 אחרי שאני יסיים עם מושרום קינגדום אני הולך לקופים שהם מוציאים מגנים לקוסמים את צריכה אולי?

צ ל י ל 8

New member
אבישי, תלך עליהם כשתתחזק יותר. אני הלכתי רק

ברמה 26+ תעשה משימות לרמה שלך. זה אחלה EXP ויש סיכויים לקבל דרופים שמוסיפים לארנק כסף
הצלחתי כבר לעשות 300K
רק מדרופים. אה ועוד המלצה!! נכון יש את המשימה של קסנדרה עם האבוב הורוד? מקבלים מלא אבובים ורודים. כל אבוב נמכר ב-900 מסוס. עשיתי ככה לא מעט כסף. הרי בסופו של דבר צריך רק אבוב אחד ברמה 30. אז תמיר אותם, ותמכור כל פעם ל-NPC. את כל השיקויים אני שומרת לשימוש בעתיד. (בעיקר זה של ה-2000 MP) ותודה על ההצעה של השילד. האמת היא שהייתי שם ברמה 28 בערך וקיללתי אותם חבל על הזמן
הם היו קשים לי מדי. אם יהיה לך שניים, אני אשמח לקבל אחד. אולי אפילו אני אלך לשם בעצמי כי ברמה שלי יהיה לי יותר קל מאשר לך. אם אני אשיג 2, אחד שמור לך.

אבישי ר

New member
זה מה שאני עושה ../images/Emo3.gif

אני אוסף שיקויים כמו red potion או blue potion ומוכר אותם... על האבוב הורוד לא ידעתי אני באמת יעשה את זה כי אני מקבל מלא כאלה בנתיים אני כבר רמה 24 אני בגולמים ואולי זה טיפה מעצבן אבל אני מצליח גם לאסוף וגם לקבל EXP די נחמד

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifפריסט חדשה?../images/Emo41.gif

העליתי את גל לרמה 70, בדרך להפוך אותה לפריסט =]

Hasselblad

New member
אז רגע

למי אומרים מזל טוב? לך או לגל? יאללה מזל טוב יוני וגל

Gen3siS

New member
חחחח מה זה משנה?

אני אחזור עוד מעט לצבא [לעוד קצת זמן
] ורק היא תשחק בדמות הזאת... אבל אחרי שאני אשתחרר נתחתן [במשחק הלו!] ותכירו אותנו בתור "הזוג הזה מהגילד" גם ככה אז אפשר להתרגל ליוני וגל

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifכן אחי...פריסט חדשה ! ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

Hasselblad

New member
קולולולולו

שיהיה בכיף בעבודה שלישית עם כל הסקילים החדשים!

תראווו תראווו מה מצאתי../images/Emo6.gif

אני שוב מסתכלת לי בארכיון, ומצאתי את התמונה הזאת.
אני זוכרת שהיא ביקשה ממני עזרה וחשבתי שאני סופר-פרו בגלל המג'יק קלו. היא השתמשה משום מה רק באנרג'י בולט...
ואז היא רצתה לתת לי כסף בתמורה על העזרה. לולולול. והתספורת המהממת!

וגם מצאתי את זה...

ההודעה הזו, שלי. הרווחתי 2 מיליון!!!!!!!!111 מישהו נתן לי מיליון,ועלה זהב. ואז מכרתי את עלה הזהב,כי כיסא מייפל כבר יש לי,ואני לא צריכה עוד אחד. בכ"מ הוא אנטריידבל,לא? בכ"מ,קיבלתי עוד מיליון עבורו :) ווהו -- לולולול. איך הייתי מאושרת. מצטערת שזה לא קשור לה"י, אבל אין אוף...באופק.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifשקסית!

תגידי רגע, מה זה החץ הזה שבטרייד מתחת לשורת כסף? נראה לי מוכר מדיי...

מצבניק

New member
אויש לוטן

אתן הרבה כדי לראות את התספורת הזאת בפעולה... אגב כמה שילמו לבריטני ספירס לעשות קרחת?

אני מבינה שאתה חזק בקטע של לרדת על אנשים

היום...
גם אם סוף העולם יבוא, אני לא אשנה לתספורת הזאת

btekx

New member
שיחקתי עם לוחם אור (לבישופ של אחי...)

כבר כמה ימים עשיתי כמה קווסט ב"20000 מייל מתחת למים" ו"אזור 51" בקיצור משעמם ודברים רגילים... להרוג מפלצות ולאסוף דרופים... אין משהו חדש, רק עולה עוד ועוד רמה... כעת רמה 72... אולי זה נראה משעמם אבל זה ממכר... אני רוצה לסיים את הלוחם אור לרמה 120... ואוכל לחזור למכונאי...

למעלה