ה"י 26/6

spongbob

New member
../images/Emo110.gifההפך! טל זה הראשון

אני זוכר שהייתי בחתונה שלהם. היה אחלה אוכל!

Hasselblad

New member
הייתי בעברי

נשואה למישהו מ CMW רק שהוא פרש עוד לפני שהכרתי את הפורום.... אז אתם לא מכירים אותו...

אתה רואה שטל זה השני...../images/Emo69.gif

אני בכלל לא יודעת מי היה הבעל הראשון שלי. סתם מישהו שאמר לי בואי נתחתן. ברמה 40 בערך...
הוא שילם הכל אז אמרתי מה שיהיה יהיה.
אין לי מושג מי זה עדיין.

מ י ל ר

New member
מההה פעמיים באותה הדמות?!

אני נשואי רק פעם ואחת וממש לא נראה שאני אתגרש ממנה בזמן הקרוב
(גם לא נראה שהיא תתגרש ממני בזמן הקרוב 0: )

sapir aloud555

New member
ואי, הזכרת לי את ברוא.

הייתי שם באחד הגילדים הראשונים, וכולם היו מאוד פעילים. הייתי צריכה לזכור כ"כ הרבה שמות, אז כל פעם שמישהו הצטרף הוספתי לדף "שם" חדש. ;_;

מישהו יכול להסביר לי איך מעבירים

אנשים מקטגוריה אחת בBL לקטגוריה אחרת? כי איכשהוא נוצרה לי קבוצת unkown וקבוצת default ומעצבן אותי שאי אפשר לשים את כולם באותה קטגוריה...

Gen3siS

New member
חיפשתי אותך את לא עונה...

את לוחצת על החבר שבקבוצה, ואז EDIT, ואז יפתח לך חלון קטן ושם אפשר להחליף את הקבוצה

Hasselblad

New member
ואם תעבירי את כולם

לקטגוריה של הדיפולט תוכלי למחוק את הקבוצה השנייה ואז כל מי שתצרפי יצטרף לאותה קבוצה.

אז זהו שמשהו משגע אותי

אני מנסה להעביר את כולם אבל על חלק מהאנשים כתוב לי you already requested it from this person, please try again later משהו בסגנון הזה...וחלק מהאנשים פשוט עוברים ישר...

אבישי ר

New member
אין לי מושג מה לקנות לקלריק שלי

גם אני התחלתי לא מזמן עם קוסם בברה עכשיו אין לי שם שום דבר ואין לי מושג איך להתחיל ומה לקנות מישהו יכול להסביר לי מה כדאי לי לקנות כרגע (רמה 21 עכשיו)? ומי שרוצה שיוסיף אותי לבאדי HeaiOnHili

למה לקנות ברמה הזאת?...

המקסימום שקונים ברמה הזאת זה שיקויים ובגדים בחנות באליניה...במידה ואני אמצא, אני אשמח לתת לך בגדים, למרות שאין לי לבנים...אולי אני אמצא. שרביט אני אחפש במיולים ואתן לך. :) לדעתי לא צריך לקנות כלום ברמות האלו, גם ככה עוברים אותן מהר. ועכשיו בלי קשר, דיברת על מקום אימונים בבאדיליסט...מציעה לך לנסות את הגולמס...נראה לי שהם רמה 23. ואם אתה צריך משהו-אני תמיד שמחה לעזור

אבישי ר

New member
אבל הבעיה שאני פשוט מת בלי סוף גם עם MG...

בגלל זה אני צריך לקנות בגדים (מה שאני לא רוצה לעשות כי זה יגמור לי את כל הכסף) ואני צריך שרביט בגלל שלגולמס יש הרבה חיים ואני לא יכול להרוג אותה בלי לתת לה 80 מכות מה שמבזבז הרבה שיקויים... כדאי אולי לפחות לקנות שרביט אחר שאני לא ישאר עם השרביט של רמה 8? ולוטן תודה רבה על כל העזרה. :)))

אני יכולה לקנות לך מהחנות באליניה בכיף../images/Emo3.gif

שרביט ובגדים. פשוט צריך לשים לב לHP...כשהוא מתחיל להבהב בחצי תדע שאתה בסכנה, לא ביג-דיל. :)

אני ממש לא זוכרת את הרמה של הסקלטונס...

מצטערת. גם את האקספי לא...לא הייתי שם מ2009.

צ ל י ל 8

New member
אני הייתי עם השרביט לרמה 8 עד רמה 30 ../images/Emo4.gif

לא הפריע לי. עשיתי לרוב קווסטים. בכל רחבי מייפל. אליניה, פריון, הנסיס, הכל! זה אחלה דרך לעלות רמה. לגולמים הלכתי ברמות 26+. נסה את החזירים הכחולים של נאוטילוס. טסים שם. בגדים וכו היה לי רק מה שנפל לי כדרופ. לא קניתי כלום כי גם לא היה לי כסף. תשתמש בשיקויים הכתומים ולא באדומים. אגב, לא השתמשתי ב-MG בכלל עד CPQ
אם לוטן תתן לי את השרביט לרמה 43, אני אוכל לתת לך את השרביט לרמה 28. תאמין לי שיפלו לך כל מיני בגדים שאתה צריך אם תלך לעשות משימות. ככה תגוון מפלצות ותרוויח מלא שיקויים. זה מה שאני עשיתי עד רמה 30. אחר כך מושרום קינגדום. אני נשארתי שם עד רמה 38 בערך כי עשיתי 7 פעמים את הקווסט של הסקרולים וסיקרלתי שרביט שיצא לי מהקופסאות ביטים. אחר כך CPQ עד שהגעתי לרמה 45. עדיין לא הייתי בקרנינג-סקוור.

למעלה