ה"י 26/6

btekx

New member
כן סקיל הקובייה זה מעולה

יש סקיל זה לכול פיראטים (חוץ מסיגנוס פיראט ברק) ידעת שלפיראט תותח (עבודה חדש של פיראט במייפל יפני) יש סקיל בעבודה ה4 שאפשר לטיל 2 קוביות ביחד! תגיד אם יצא 6-6 אז מקבל 60% EXP!!!!!!!!!!! מאניק!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני רוצה כאלו!!! תגב, קוביה מס 5 לא מקבלים 20ATT אלא עוד 20% דמג' ודבר נוסף מזל טוב!!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו! רגע ה-6-6 זה גם אצלי?

תודה רבה על המזל"ט! מה באמת עם הפיראט תותח הזה? מתי הוא יצא אצלנו?

btekx

New member
לא בדיוק

2 קוביות בעבודה 4 ביחד יש רק לעבודה "פיראט תותח" כעת במייפל יפני, (נראה שנגיע לאצלנו אחרי פאץ הקפיצה...) זה אומר כול פיראטים, (חוץ מפיראט ברק סיגנוס) בארלור, אקדחון, מכונאי, וגם תותח פיראט יש סקיל עם קובייה אחד בעבודה 3 רק לתותח פיראט יש סקיל חדש שבעבודה 4 שיכול לטייל 2 קוביות באותו זמן, זה אומר שאם יצא נגיד 1 ו3 - אז מקבלים רק עוד HP וMP (כי 1 זה לא יצא כלום...) אם יצא 4 ו6 מקבלים 20% לקריקיטל ו30% EXP ואם יצא מס' כפול גם זה עובד! לדוגמא, יצא 5 ו5 מקבלים 40% יותר דמג'... (20%+20%) וכנ"ל ל6 ו6 שזה יצא עוד 60% EXP!!... כלומר 30%+30% בקיצור מאניק! אני רוצה גם סקיל זה למכונאי!!!

btekx

New member
אז יצא גם וגם

5- מוסיף 20% דמג' 6-מוסיף 30% EXP אם יצא 5 ו6 אז יצא ביחד 20% דמג' ו30% EXP חוץ מזה פיראטים גרוע בשש בש...

MomerS

New member
איך נכנסים למשתמש במייפל?../images/Emo67.gif

ראיתי בקריאה מרפרפת לפני כמה ימים ששינו את דרך הגישה למייפל אפשר אזרה בגיים לאוונצר (איך שאני נכנס תמיד) מופיע לי הודעה שהשחקן שלי מחובר אפשר עזרה?

תכנס מהאתר, תסתכל למעלה

אתה צריך להכניס את האימייל שלך ואת הסיסמה, ואז שוב תהיה תמונה של הדמות שלך, ותוכל ללחוץ על הPLAY.

צ ל י ל 8

New member
אגב חבר'ה, לא צריך שום מייל! אני לא זוכרת מה

עשיתי, אבל הגעתי למצב שבו חזרתי לשם משתמש רגיל וססמא. שניה, אני אבדוק שוב. תראו בתמונה שצירפתי את מה שסימנתי בריבוע צהוב. מספיק ללחוץ שם ואז אתם מגיעים למצב הרגיל.

Hasselblad

New member
אבל שרון לא דיברתי על זה שצריך מייל

אלא שאפשר להתשמש במייל במקום שם משתמש בכניסה!! לדעתי זה מסוכן ונוראי אבל אני בכלל לא מתחברת דרך האתר ככה שפחות איכפת לי.

Hasselblad

New member
לדעתי נקסון

רוצים לנסות וצמצם את מספר הכרטיסים שהם מקבלים ואת מספר הבקשות לשינוי כתובת מייל שהם מקבלים בגלל מקרים כמו שקרה לליאתת ולכן נתנו את האופציה הזאת. כמובן שזאת סתם השערה שלי....

IceFever

New member
חדש- ישן

שלום, החלטתי סוף סוף להרשם אני קורא פה הרבה זמן..... הרבה מאוד זמן (אני חושב שמעל שנה וחצי) והחלטתי שאולי הפעם אני אנסה לכתוב לשם שינוי. אז שלום
כרגע משחק במכניק רמה 83 באחד העולמות החדשים (פדיחה...לא זוכר את השם) מקווה לא להפריע ואפילו לעזור

צ ל י ל 8

New member
ברוך הבא, אולי תפתח שרשור חדש? ../images/Emo13.gif

לקח לך הרבה זמן לקבל אומץ

אבישי ר

New member
ברוך הבא :)

גם אני חדש פה. אני משחק בוינדיה יש לי כרגע battle mage רמה 137 ואני אפתח בקרוב aran. אני משחק גם טיפה בברה עם קוסם חדש שפתחתי ממש לפני כמה ימים.

למעלה