ה"י 26/6

Hasselblad

New member
לוטן

לאחרונה אני רואה יותר ויותר רמות גבוהות שכן בעד הסלאו... ואפילו מכירה כאלה שמחכים ל AP ריסט כדי לשים נקודות בסלאו... כנראה שיש משהו במה שהם אומרים כי באמת שיותר ויותר אנשים מדברים על זה.

צ ל י ל 8

New member
כמו שכתבתי כמה פעמים, 90% בעד סלואו

משבחים ומהללים אותו אפילו. די מוזר לי שאנשי הפורום ממש נגדו.

קראתי עכשיו את מה ששרון כתבה

בקשר לסלואו, ועכשיו אני יותר מסכימה. עדיין, הקוסמים היחידים שאני חושבת שזה נחוץ להם הם קוסמי-אש, ואלו הבודדים שאני מדברת איתם ותומכים בסלואו. אני אישית עדיין לא הייתי מעלה אותו, אבל לפי מה ששרון אומרת הוא יכול להיות חיוני לפעמים.

מ י ל ר

New member
אנשים מחכים ל-SP ריסט בשביל SLOW?

פחח מאיפה שמעת דבר שכזה.......................

Hasselblad

New member
חחח הרגת אותי שרון

טוב אז לפני הכל מזל טוב על הדמות החדשה. אני אוסיף אותך לבאדי בדמויות שלי ברגע שבאמת יהיה לי זמן. לגבי הגילד אני אשמח אם נכון לכרגע תבחרי דמות אחת שתיכנס לגילד כי אני במגמת ניקוי מיולים מהגילד וכנראה שגם אוציא חוקים חדשים בקרוב כי נמאס לי שכל שבוע אנחנו מגיעים ל 100 חברי גילד ואני זאת שצריכה לשבת שעה ולנקות מקומות לאנשים חדשים. ושוב שתדעי שאני גם בעד ה SLOW וגם אני מכירה לא מעט רמות גבוהות שרק מחכות ל AP ריסט כדי לשים שם נקודות (אבל אני לא יודעת במקום איזה סקיל)

צ ל י ל 8

New member
אממ... בגלל שדמות האש שלי הגיעה לרמה גבוהה

יותר, אבל באמת במקרה, כך שנראה שכרגע היא תהיה הראשית, והקרח קצת פחות. ושלא תבינו, אני עדיין מעדיפה את הסקילים של הקרח על האש והרעל. באש בכל מקרה אני מתכוונת להעלות את הSLOW. אני אחשוב מה לעשות עם הקרח כשאגיע לשם (רמה 6X). כל המדריכים ברשת מעלים את סקיל ההאטה. יש משהו שהתפספס כאן בפורום. מעניין למה. תודה סיוון.

מ י ל ר

New member
אין שום דבר שהתפספס כאן בפורום

אולי לא שאלת את האנשים הנכונים |סמיילי שורק|

Ohlin

New member
../images/Emo45.gifלגבי הגילד

את יכולה למחוק את Ohlin (אם היא עדיין קיימת שם), היא סתם מיולית כרגע. פתחתי בנדיטית כי יש לי מלא דברים לבנדיטים גם ככה, ואני אשמח להצטרף
Lynyrds

Hasselblad

New member
חברים

זאת המון עבודה בשבילי לחפש את הדמות הספציפית מתוך הגילד ולמחוק, יהיה הרבה יותר נחמד והוגן אם פשוט תתחברו לדמויות הלא פעילות ותעזבו את הגילד.

אבישי ר

New member
מכרתי את כל ה adv monster crystal ../images/Emo6.gif

הרווחתי רק 17 מיל הלילה אבל גם מעולה...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאני אני אני

טוב אז למרות אכזבת הדאבל (באמת? דאבל דרופ?! שמעתם פעם על מישהו שאומר "יש!! דאבל דרופ! אני חייב לתפוס מקום טוב!) עליתי 2 רמות, את האחוזים מ-20 ועד 70 עשיתי עם אסף אתמול בקימרה, שחטנו אותה
את הערב התחלתי בערך בשעה 23:00, תפסתי לי מפה בHumonlucus והייתי בטוח שהולך להיות דאבל אקספי מטורף עם 18 עליות רמה (טעיתי...) טוב התחיל הדאבל גיליתי שנגרמה עוגמת נפש אבל החלטתי שאני אמשיך בכל זאת, עליתי מרמה 102 לרמה 103 והמשכתי להתאמן, א"כ עליתי לרמה 104 (!!!) והגיעה כבר השעה 1:45 בערך אז דיי פרשתי משם. טוב אז אמרנו דאבל דרופ לא? יצא לי מכל העסק הזה 3.5 מיל במזומן (לאחר מכירת ETC), חפצים מעניינים לא יצא, אבל, יצא לי Scroll for Helmet INT 60% ואת הספר סקיל Assassiante 30/ לפי השמועות הסקרול שווה 15 מיל והספר סקיל שווה 30 מיל, תקנו אותי אם אני טועה. כמובן שיצאו כמה סטייליס שנמכרו ב500K לאחד... היום אני מקווה להגיע לבית והתחיל להתאמן בפיראטים במו-לונג, ברמה 102 הם היו קשים רצח בשבילי. אהה עוד משהו אחד! כבר אמרתי לכם שאני אוהב את המכניק שלי?
יש לי סקיל חדש Roll of the Dice, אני מטיל קוביה ויוצאים לי דברים, אם יוצא: 1 - כלום 2- הוספה של 300 וופן דף 3- הוספה של 20% למקס HP ולמקס MP 4- הוספה של 20 אחוז לקריקיטל 5- עוד 20 ATT 6- בונוס של 30% EXP! יש קולד-דאון אבל מתי שאני אמקסס זה יתאזן, הסקיל ימשך ורק 20 שניות אחרי שיגמר אני אוכל להטיל את הקוביה עוד פעם. לסיום, התמונות, תמונה 1, עליה לרמה 103, תמונה שניה עליה לרמה 104, תמונה 3 + 4 הדמות שלי עם האנקס (תגיבו! חוצפנים!, לא לא באמת אבל תגיבו
)

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo49.gif דווקא לי הדאבל דרופ היה אחלה, מלא

מטבעות ב-CPQ
אגב, הסטיליז בווינדיה כבר עלו ל-2מיל. מכרתי הלילה 3.

IceFever

New member
בא לך אולי להעלות את הבילד שלך? (עבודה 3)

זה ממש יעזור (אין לי מושג מה החזיר קשור
)

spongbob

New member
../images/Emo110.gifכן, בכיף!

כעקרון הסתמכתי על בילד מבאזילמרקט שהיה לטעמי, http://www.basilmarket.com/MapleStory-Guide-Mechanic-Skill-Build-342.html כעקרון שינוי שהייתי עושה זה קודם כל למקסס את Rock 'n' shock, זה פשוט הסקיל הכי שימושי בעולם! והייתי משחיל איזו נקודה איפשהו לרוקט פאנץ', זה סקיל חמוד כזה וכיפי, יותר שואו-אוף מאשר אימונים.

IceFever

New member
תודה רבה, פיקששתי קצת..

בטעות מיקססתי רוקט פאנץ' במקום להשאיר אותו על 18 כמו שהם אומרים אז זה אומר שיהיו חסרות לי 2 נקודות לאיזשהו סקיל. אם אני לא אקנה SP ריסט, מאיזה סקיל אתה חושב שהכי פחות נורא להוריד 2?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifזה בסדר, עוד כמה ימים יש את הכאוס

גם ככה אז לדעתי כולם מקבלים ריסט לסקילים... במידה ולא הייתי מוריד 2 מהHealing Robot(s): H-LX ... לא רואה בו יותר מדיי שימוש האמת. אולי זה מה שאני אעשה, אני אתייעץ עם חברים. בכל מקרה, אתה מבין למה מקססים את הפטיש והוא המתקפה העיקרית ולא הרוקט פאנץ'? אם לא אז הסקיל Metal Fist Mastery גורם לכך שהדמג' של הפטיש יהיה כפול ולכן ממקססים אותו ולא את הרוקט פאנץ'

למעלה