הנפילים - פרק 18

daeve1

New member
מישהו מוכן לספר לי מה קרה היום?!

ומה היה כל כך גאוני כמו שאתם אומרים?! אני פשוט לא ראיתי את הפרק או את השידור החוזר שלו, וכבר אי אפשר לראות באינטרנט אין לי כוח לחכות ליום שישי.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifוואי איזה פרק דרמתי היה../images/Emo6.gif

אבל אי אפשר הלבין , התברר לנו הפרק הקודם אבל עכשיו לא הבנתי ממש תסוף D:

הסבר על הכוח של קרן למבולבלים

הוא מאוד פשוט אבל הגיוון שלו גורם לאנשים להתבלבל ולא להבין מי זה היא ומי זה עצמו. קרן מסוגלת לשלוט על אחרים בזמן שהם ישנים והיא ישנה. השליטה הזאת יכולה להתפרש בשני מובנים, שליטה מנטלית (יצירת חלומות והזיות לאלה שחולמים) או שליטה פיזית (כמו המדען שניסה לעצור את צורי ברגע שיצא מהחללית. שלומי נשלט ע"י קרן בצורה פיזית, היא גורמת לו להכניס אותה לכמ"ג. יובל עדי ובעצם כל הישוב מלבד צורי, נשלט בצורה מנטלית. ליאה נשלטה בצורה מנטלית והייתה בחלום כל הזמן, בשלב מסויים קרן התחילה לשלוט בה בצורה פיזית בנוסף כדי לגרום לצורי להפסיק לחפש את האנשים. בנוסף לכוח הזה ברגע שקרן נכנסת למוח של אותם אנשים היא פשוט שואבת מידע על החיים שלהם, יודעת מה הם רוצים, מה הסיוטים שלהם, יכולה לדעת כל פרט מהחלומות שלהם, בדרך זו היא ידעה על כל הפנטזיות ומשאלות הלב של כל האנשים, על העובדה ששלומי יקרא לבן שלו יוני על שם חבר. זהו.. זה באמת לא כזה מורכב, רק צריך להבין, מקווה שזה עזר.

אביקם1

New member
ועוד משהו

בכל פעם שהיא נכנסת לחלום של מישהו היא מגשימה לו את המשאלות לאסירה שאיתה בתא היא הביא מליון שקל ולכל הכמ"ג היא הגשימה משאלות לדעתי זה חלק מהכח שלה :s אגב כתבתי את זה לפני הצפיה בפרק הנוכחי ככה שיכול להיות שזה לא מדויק

ילד רע 16

New member
היא לא הגשימה לה את המשאלה,

כלומר - היא כן, אבל אח"כ היא קרעה לה את הטופס. אתה צודק עקרונית - היא יכולה להגיש משאלות, רצונות וחלומות.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהיא לא יכולה להגשים משאלות/חלומות!

הקטע שהאסירה זכתה בכסף היה כבר חלום של האסירה וקרן רק נכנסה אליו, היא לא גרמה לו לקרות. כמו שבחלום של היישוב כל אחד חלם את הרצונות של עצמו וקרן רק נכנסה לחלומות ואיחדה אותם. היא לא יכולה ליצור חלומות, אבל היא יכולה לשנות אותם במקצת.

ילד רע 16

New member
הכוונה שלי היא שהיא יכולה לגרום לכל החלומות

האלו להרגיש אמיתיים ומציאותיים - ולכן כל זה נקרא "מציאות מדומה" - ע"י הדרך שאמרת - שבה היא מאחדת את כל החלומות ובו הכל קורה לפי הרצונות של כולם (כמעט כולם). וזה כמובן בחלום. הרי ברור שבמציאות האמתית - כשהם יתעוררו מהחלום - זה לא יהיה עוד. הכל לטובת המטרות האישיות שלה - להכנס לכמ"ג. בהמשך נדע לשם מה זה.

snirf

Active member
וואו איזה פרק../images/Emo45.gif

ממש אהבתי את הרעיון שבעצם קרן שולטת על החלומות של כולם והכניסה אותם לחלום משותף רק חבל שקרן בסוף רעה :\ קטע נוסף שהיה יפה,שכולם בעצם מבינים שהם בתוך חלום,וליאה מבינה שאבא שלה בכלל אמור להיות מת והיה יפה שקרן נכנסת לאנשים שצורי מכיר כמו-ליאה,אבא שלו ומנסה לגרום לו שירדם

OOMMGGG!

איזה פרק אלוף!!! נשארתי ככה:O וואי ממש אהבתי את כל הרעיונות של החלומות בין המציאות ואיך שצורי החטיף בוקס לאבא שלו אאוץ';[ ועם ליאה וצורי!!:O

Meytar 888

New member
אמאאאא../images/Emo58.gif

ההצצה הייתה מלחיצההה
צורי נראה ממש מפוחד,אלון משחק מדהים
ושהיא ירתה בעדי כולי קפצתי
חחח יהיה אחלה פרק..הכל מתחיל להסתבך

lital20076327

New member
ירו בעדייייייייייייייידוש?

לא ראו בכלל...מה זה ספוילר או מה? אני לא מבינה...שמישהו יסביר...ראיתי רק שהיא כיוונה אקדח על התינוק שלה ובעצם היא בגוף של שלומי...אבל מאיפה הבאתם את זה שהיא ירתה בעדי....?

ילד רע 16

New member
שאלה שהיא ../images/Emo58.gif (על ההצצה)

כשהיא ירתה בעדי - מה קרה? ומה הקטע הוא שנסתם לה הפה? א. לא צפיתי בכל ההצצה באופן מלא. אלא רק בחצי, וגם זה בקושי. ב. אין לי קול במחשב, ולכן לא שמעתי ולא הבנתי. תודה

אביקם1

New member
תשובה

לא ידוע מה קרה לעדי באותו זמן שהיא ירתה בעדי בחלום שלומי/קרן ירה במדען במציאות ונסתם לעדי הפה כי קרן לא רצתה שהיא תמשיך להגיד את האמת וגם כדי להפגין כח

ילד רע 16

New member
יכול להיות ש../images/Emo58.gif

נסתם לה הפה מהירייה? ומה קרה לשלומי? כי הרי לא נראה לי שיש לה שם תינוק, זאת מציאות מדומה.

אביקם1

New member
שאלה

איך נגמר הפרק ? בזה ששלומי מכוון לעצמו אקדח לראש או שיש עוד קטע אחרי ? בדרך שבה ראיתי רואים עד לקטע עם שלומי והאקדח לראש

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifבזה ששלומי כיוון את האקדח לראש שלו

ובאותו זמן קרן לבטן שלה.

למעלה