לכל התגובות שמעלי^^^
לא הכל ברור, למרות מה שחלק פה חשבו. זה שקרן משתלטת על אנשים (ולא רק על שלומי, אלא על כל האנשים ה"רעים" שפגשו את צורי במהלך הפרק) זה כבר ידענו. השאלה היא מה קרה בפיצול הזה, ששלומי וקרן מופיעים גם בחיים האמיתיים וגם בחיים המדומים. משום מה, הפרק היה נראה לי סטייל "דלתות מסתובבות", מעניין למה
. לדעתי, קרן הכניסה את כולם לחלום וגרמה להם לישון, אבל את שלומי היא הכניסה לחלום של כולם, בלי "להישין" (לגרום לו לישון
) אותו במציאות. בסוף, בקטע עם האקדח, אני חושב כמו מה שעדן אמר: במציאות המדומה (בחלום של כולם) היא כיוונה אקדח לתוך בטנה כדי לגרום לכולם לא לזוז (למרות שבפועל יובל עלה על זה שזה חלום ואפשר לזוז), ובמקביל, בחיים האמיתיים, היא "נכנסה" לשלומי וגרמה לו לכוון אקדח לעצמו. ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לכך שהוא אמר (בחיים האמיתיים): "אם אתם זזים אני יורָה בתינוק" - המשפט שגם היא אמרה בחלום של כולם - זה שבגלל שהיא גם שלטה על כולם בחלומותיהם, וגם "הכניסה" את שלומי לחלום של כולם בלי לגרום לו להיות ישן, אז נוצר איזהשהו "בלבול", וכך מה שהיא אמרה בחלום של כולם "נכנס" גם לחיים האמיתיים, שגם הם לא אמיתיים, אלא שליטה של קרן על שלומי ב"חיים האמיתיים". כמובן, הכל רק השערה
אתם מוזמנים להגיב