הנפילים - פרק 18

Meytar 888

New member
חחחחח זה באמת היה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והילה באמת שיחקה טוב היום,היא ריגשה אותי
והיא הצחיקה אותי כשהיא כל שנייה ניסתה לנשק אותו

ילד רע 16

New member
אוי, הזכרת לי. הילה ערן שחקנית טובה מאוד.

והיא נורא רגשה אותי בקטע עם האבא. הרגשתי ממש עצבות... שהיא נזכרת שהוא מת. זה היה עצוב. והקטע עם אבי היה מצחיק XD

אביקם1

New member
הילה באמת הייתה טובה בפרק

היא הייתה השחקנית הפחות טובה עד עכשיו אבל היום היא ממש נהייתה מעולה התרגשתי מהקטע שלה ושל אבא שלה זה היה עצוב

7liel7

New member
מעולה!!!!

פרק מותח ומעניין!!!! יאללה צורי תרצח את בת ה- - - -!!!

noam270

New member
טוב זה היה פרק שהסביר הכל...!

אתמול היה פרק לא ממש מובן אבל היום קיבלנו תשובות להרבה מאוד שאלות...! עד הדקות האחרונות לא הבנתי מה היה הקטע ששלומי נוסע במכונית וקרן ישנה לידו, בסוף הבנתי. שיגע אותי שעדי מסבירה להם למה יש דברים לא הגיונים והם לא האמינו לה... מזל שיובל ומאור נשארו איתה ואז הם עלו על קרן! היה מתח טוב, היה מצחיק לראות את יובל ואת מאור ובכללי דמויות של בנים מדברים בצורת לשון של בת... פרק מצוין!

ORTAL KOREN

New member
איזה פרק

עד שהבנתי משהו זה כבר עשרים שנה חח.. אני מתה על שלומי,הוא משחק מעולה -הדמות אהובה עליי אחרי עדי. קרן הזאת בסוף התגלתה ביץ' אה.?מעניין מאוד. ולמה כולם הלתהבו ממשחקה של ליאה היום??היא דיחקה כמו תמיד(לדעתי. מה שהיה גאוני זה שצוראי החטיף לאבא שלו אגרוף כמה צחקתי חח.. סידרה גאונית.

ילד רע 16

New member
לאנשים יש דעות שונות משלך. המציאות קשה

וכואבת לפעמים, מה לעשות - והילה שחקה היום ממש טוב לדעת רבים, ואם לא לדעת רבים - אז לפחות לדעתי. זכותנו להתלהב כמו שזכותך לא להתלהב.

שמעי...

אני שתמיד חשבתי שהמשחק של הילה הוא גרוע היום דווקא היא הוכיחה לי שזה ההפך כי עוד לא הגיע הפרק שהיא הוכיחה את עצמה בתחום המשחק והיום הילה הוכיחה שהיא דווקא יודעת לשחק. וכשהיא בכתה לאבא שלה אני התחלתי לבכות ביחד איתה. אני לא אומרת לך לחשוב כמוני גם אני חשבתי שהיא שחקנית גרוע עד היום... אבל אם אנשים אומרים שהיא שיחקה יפה היום אז אני חושבת שהם צודקים

למעלה