הנפילים - פרק 18

nofarosh11

New member
גמאני לא הבנתי למה..

לא היה ספויילר בהודעה שלה, היא כולה כתבה שממולץ לראות את ההצצה..

תראה.

אין לי כוח להתווכח אבל אם אני ארשום ספוילר אני מבטיחה שאני אשים את האייקון של הסופילר אבל כל עוד אני לא רושמת מה היה בפרק אז אני חושבת שאין צורך.

noam270

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה היא עשתה לעדי!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מקווה בשבילה שכלום לא יקרה לה!! עדיי
לא יכולה למות!!! קרן חתיכת ------ ועכשיו בציטוט ידוע של גרי המבורגרי- למהההה?!~?~?~!?~?~?!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo58.gif

זה שהיא ירתה בה זה די ברור שלא ייקרה כלום, אפילו יש לי השערה שזה יחזיר אותה לעולם האמיתי :). אבל הקטע המפחיד באמת זה שהיא סתמה לה את הפה, היא נראתה ממש אומללה, עדי בלי דיבור היא לא עדי:(, מי יגיד עכשיו קוווול?
.

lital20076327

New member
מתי היא ירתה בה?

ראיתי את הפרק של אתמול והיא לא ירתה בה....איך הגעתם לזה?! היא גם לא חנקה אותה...מישהו מוכן להסביר לי איך הגעתם לזה ומתי זה קרה??????????

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזה היה בהצצה לפרק הבא

ופעם הבאה לסמן ספוילר
.

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif למעלה. על זה אני מדבר כשאני אומר -

ת ס מ נ ו ! (למרות שאני כבר ראיתי חצי מההצצה, בשביל אחרים - תסמנו).

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאחלה פרק

לפחות מה שקרה בפרק הקודם התבהר. קרן באמת נהייתה ביץ', והכוח שלה מצד אחד נשמע עלוב, אבל מצד שני חזק ומפחיד איך שהיא יכולה לשלוט גם בחלום וגם בתת-מודע במקביל. בקטע שליאה גילתה שאבא שלה מת הייתה הפעם הראשונה שהרגשתי שהיא משחקת טוב ומשדרת אמינות, זה היה מרגש. ואהבתי את הקטע בחללית שצורי אומר: הנקודות האלה (הצהובות) הן מי שיש לו את הכוח הזה? ואז המחשב מראה עוד אלפי נקודות ואומרת: לא, אלא האנשים עם הכוחות.
זה הצחיק אותי XD. עדי הייתה פשוט מלכה, אבל אף אחד לא האמין לה :(. הסוף היה קצת מוזר אבל הם כבר ייצאו מזה איכשהו.

soybelinda

New member
פרק יפהה!!

זה שמשחק את צורי התחיל להשתפר נראה לי לא? הוא כבר לא משחק כלכך באדישות

איזה פרקיים מוזרים

איזההה פרקים מטומטמים היוו אתמולל והיוום שלל הנפליים...O= יואו אייזה מעצבנת הקרןן הזאתי...בא להרוגג אותה \= אבל איזה טימטום...בסוף הפרק של היום: "תזוזה אחת קטנה, ואני יורה בוו.."[[[יענו בשלומיי...]] [[זוו הייתה קרןן המעצבנתת הזאתת ששלטה בשלוומיי..]] אלון^לוי = ש^ל^מ^ו^ת ...! [אלון לוי זה צוריי...]]

Yarinv

New member
../images/Emo58.gif למי שעוד לא ראה את הפרק

יש שירשור מתאים לדבר על הפרק, לא צריך לפתוח הודעה חדשה. תשתדלי לא לפתוח סתם הודעות חדשות.

למעלה