הנפילים - פרק 18

Yarinv

New member
בשביל מה לפתוח על זה הודעה חדשה?

שמו את זה כבר בשירשור הפרק היומי

גרי 541

New member
יובל?

מה אתה עושה פה? חחחח עד שנהייתה אדום אתה מחליף פורום

רינת4

New member
../images/Emo41.gifהנפילים - פרק 18

הפרק הקודם השאיר אתכם עם מלא סימני שאלה. האם הפרק של היום ימלא את החסר? או שמא רק ישאיר אתכם עם עוד יותר שאלות? בשביל לדעת את התשובה תצטרכו לחכות רק עוד 30 דקות... אז בינתיים, כדי להרגיע טיפה את סקרנותכם: הנה התקציר: למרות שאני ממליצה לא לקרוא... צפייה נעימה
נא לשמור על תרבות הדיון תקציר הפרק למטה
שם הפרק: נוהל תושב תקציר הפרק: עדי מכנסת את כל הישוב בנוהל תושב. כולם מגיעים לקפיטריה ומנסים לברר מה לא בסדר. צורי מנסה להעיר את התושבים שישנים. קרן מבינה שהכוחות שלה לא פועלים על צורי, ומנסה בכל כוחה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifצפייה נעימה../images/Emo13.gif

היום הדברים יתחילו להתבהר.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifצפייה מהנה,נעימה ומותחת../images/Emo13.gif.

coole7

New member
ואו

אחד מהפרקים הטובים אני חייב להגיד קרן הזאת היא BEACH אמיתית

Meytar 888

New member
אמא אמא אמא אמא אמא אמא!!!!!!!!!!!!!!!

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פרק מפחיד לאללה!!!!!! שהם אמרו "צורי" עברה לי כזאת צמרמורת!!!!!!!!! הייתי עם פה פתוח כל החצי שעהההה טוב זה היה פרק מלחיץ וקרן מפחידה אותי

ילד רע 16

New member
אשכרה מפחידה.

האמת היא שזה גאוני ומבאס ביחד. גאוני - כי לא ציפיתי ולא האמנתי שקרן כ"כ רעה. ומבאס - כי חבבתי אותה מאוד.

Meytar 888

New member
חחחח זה לא היה מפתיע שהיא כזאת רעה

אחרי הכל היא אחת מהנפילים שרוצה להשתלט על החללית והיא עושה את זה בדרך שלה,זאת לא אשמתה שהכוח שלה קטלני
אגב,אחרי שצורי הכניס את שאול לתא בחללית,הוא כאילו מת?

ילד רע 16

New member
זו כן אשמתה. ../images/Emo9.gif

כי הכח הנפילי הוא משהו מולד שהנפיל בוחר מה לעשות איתו. צורי בחר בדרך הטובה, הוא מושיע ומפקד החללית. במקרים האחרים - כל נפיל בוחר אם להיות טוב או רע. אני ידעתי (לפי תקצירים וספוילרים קודמים, לצערי הרב) שקרן היא נפילה, אבל הייתי בטוח שהיא תהיה נפילה טובה, שתשמור על החללית, הרי צורי לא יכול להציל את הישוב (הכמ"ג) כולו לבדו - למרות שזה לפי הפרומו. חשבתי שהיא תעזור לו. בכ"ז, זה לא צפוי בכלל לטעמי. עשו כאן משהו גאוני!

אם באמצע הפרק עוד התחלתי להבין, הסוף שינה הכל

אוף!!! הם היו חייבים לשים את הסוף הזה? עד שהתחלתי להבין מה קורה פה?!

למעלה