הכי הכי

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifאו שנגיד....

סיסטם אוף א דאון?
<אירון מיידן זה מטאל??
>

the fragile

New member
איירון מיידן אינדיד

ועוד הרבה דברים אחרים. מטאל לשלטון. (אם כי ההערה על הבגידה במטאל נאמרה בצחוק....אני לובשת תחתונים ורודים. זה הכי לא מטאל בעולם..) ולזו שמתחתי- סיסטום אוף א דאון זה לא מטאל ואם את מתעקשת שזה כן, אז זה מטאל נחות ביותר. ואיירון מיידן המציאו את המטאל!!! (טוב נו..לא המציאו...אבל עזרו להמציא..)

Galadriel 3000

New member
חחחחחחחחח

רק הכרת אותם וכבר את מדברת על התחתונים שלך? איפה הצניעות שלך ילדה?

Roy1232

New member
../images/Emo6.gif

איירון מיידן הם גל חדש של בריט מטאל
רואים, אפילו כשאני שומע מטאל אני נאמן לממלכה בכל מקרה סיסטם זה פאנק נקודה - אולי פוסט פאנק. גם בריטני ספירס משתמשת בדיסטורשן לפעמים

the fragile

New member
../images/Emo9.gif

איירון מיידן אכן בריטים (ולכן הם מושלמים..טוב לא בגלל זה ..) ההאבי מטאל נולד בבריטניה! בריטים לשלטון! סיסטם אוף א דאון זה נו מטאל (NU METAL) או כפי שאנשים חכמים מכנים no metal בכל אופן זה גרוע ...

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifNO PUNK!

איך הגעת לפאנק?!?! זה אלטרנטיבי כזה...נו מטאל

jony543

New member
נראה לי שאת המטאל המציא

הביטלס עם HELTER SKELTER אני לא מכיר שיר מטאל יותר מוקדם מזה...

Roy1232

New member
אממ.. לא ממש בטוח לגבי זה,

הלטר הוא לא שיר ממש מטאל.. להקת המטאל הראשונה ממה ששמעתי שלהם בינתיים היא דיפ פרפל, שהייתה קרובה יותר לתוצר הסופי (הגל הבריטי של המטאל) מלד זפלין.

the fragile

New member
../images/Emo45.gif בערך

תשמעו חבר'ה- מטריד אותי שאתם קוראים לזה "הגל הבריטי של המטאל" שכן מקור המטאל הוא בכל מקרה בבריטניה. יודעים מה... במקום לשחק אותה מבינה אני פשוט אביא לכם לינק לדף בויקיפדיה |חננה| וכך גם תוכלו לקרוא בכלל כיצד המטאל התחיל...............

jony543

New member
../images/Emo13.gif

השיר הראשון שניתן לזהות בו מאפיינים מובהקים של מוזיקת ההבי מטאל הוא "You Really Got Me" של הקינקס (1965). בסוף 1968 צלילי הבלוז הכבדים כבר החלו מפציעים מכל עבר. מעריצים ומבקרים רבים מצביעים על גרסת הכיסוי של Blue Cheer ללהיטו של אדי קוקריין "Summertime Blues" כשיר ההבי מטאל האמיתי הראשון. אוהדי הביטלס לעומתם מציגים את "Helter Skelter" מהאלבום הלבן (1968) כמציב סטנדרטים חדשים של רעש, עיוות צליל ואגרסיביות באלבום פופ. וול אני צודק חלקית מבחינתי הלטר סקלטר הוא הראשון

the fragile

New member
ויייי

אשכרה נכנסת ללינק. אני מרוצה! ובכן, אתה אכן צודק חלקית - אבל גם צודק חלקית זה צודק
אבל נכון שהיה לך מעניין?

the fragile

New member
אין לי בעיה להודות שאנשים אחרים

צודקים... כל עוד זה לא סותר את מה אני חושבת....

under pressure

New member
סיסטם אוף אה דאון כן נחשבים למטאל

למרות שהם לא כ"כ.. בכל מקרה הם טובים :)

WhiteShadows

New member
כבר לא רלוונטי עבורי אבל נו..

רגשות מחויבות לפורום הזה
סתםסתם מתה עליכם! השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי:טראבלס אני חושבת... השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: וואו זה היה מזמן...המ אמסטרדם אולי? השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: פור יו
השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: סי יו סון השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: בעע כולם! השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: איי ראן אווי שממש לא אהבתי..ועכשיו כן השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): שיבר השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: נמנמ לאדעת... השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: המ לאדעת..כולם כזה..

למעלה