הכי הכי

WhiteShadows

New member
האמת...

כן לא יודעת...כבר ירד לי מקולד בזמן האחרון...כאילו אני אוהבת אותם אבל הרבה פחות... טוב נו זה בטח יחזור אחרי אלבום חדש... טראבלס! לעולמי עולמים!
חח מיכללל שכחתי לספר לך שחלמתי עלייך!

Lsivan

New member
התשובות שלי:

השיר הראשון ששמעתי: yellow (מן הסתם..זה השיר הראשון שיצא) השיר האחרון ששמעתי: the hardest part השיר שהכי מרגיע אותי: fix you השיר שגורם לי לבכות: trouble השיר ששמעתי הכי הרבה פעמים: don't panic השיר ששיניתי את דעתי לגביו: clocks השיר שהכי משמח אותי: in my place השיר שמעלה לי זכרונות: yellow השיר שגרם לי להבין שזה להקה שאני מאוד אוהב: everything's no lost אין ספק פשוט להקה אדירה, מתי לעזאזל כבר יגיעו לארץ, אם בכלל..

ברררר

New member
היי גברת קין!!!

בא לך לשלוח לי את "קריסטל בול"? לא מוצאת אותו בשומקום!!! השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי:YELLOW השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי:A MASSEGE השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי:AMSTERDAM השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות:WARNING SIGN השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים:שאלה טובה השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו:HIGH SPEED השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש):DON'T PANIC השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות:EVERYTHINGS NOT LOST השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת:SWALLOWED IN THE SEA

גברת קין זה אני ../images/Emo3.gif

ואיך אי אפשר למצוא את קריסטל בול?
זה שיר מוצלח ביותר
במיוחד אחרי שטום צ'פלין שר אותו סנטימטר מולי
(כן, הייתי בהופעה בר, את לא מעודכנת!!! <את בכלל יודעת שאני בלונדון עכשיו?
>)

ברררר

New member
אני יודעת שאת בלונדון!!!

אבל לא ידעתי שהיית בהופעה!!!!!!!!!1 וואי
חלום מתגשם... אני הייתי מוכרת הרבה בשביל הופעה לש קולדפליי ואת הגשמת את חלומך... בו הו הו :( כיפלך!!!!

WhiteShadows

New member
גית את כזאת בוגדת!!!!!

מה התחלת לאהוב לי את טום פתאום! לא דיברנו על ריצ'ארד? או לפחות טים?

Roy1232

New member
אממ..

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: וזכרתי? In my place השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: אמסטרגם לפני חצי שנה, השיר האחרון שלהם ששמעתי מאז. השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: - השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: - השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: warning sign אני מניח.. השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: politik? השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): - השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: - השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: in my place, לפני שנתיים וחצי, בטופ 10 של MTV..

מדוע לא ענית על חלק? ../images/Emo3.gif

את פוליטיק אהבת בהתחלה או ששנאת בהתחלה? זאת אומרת, שינוי חיובי או לא?

Roy1232

New member
אממ כי כבר שכחתי מה השירים האלה

גרמו לי להרגיש, מצטער
לגבי פוליטיק שיניתי לטובה..

iverson10

New member
=]

השיר הראשון ששמעתי- clocks השיר של קולדפלי שהכי מרגיע אותי- talk השיר שגורים לי לבכות- fix you השיר של קולדפלי ששמעתי הכי הרבה פעמים- talk השיר של קולדפלי שהכי שיניתי את דעתי בנוגע אליו- אין\: השיר של קולדפלי שהכי משמח אותי- \: השיר של קולדפלי שהכי מעלה לי זכרונות- speed of sound השיר של קולדפלי שגרם לי להבין שזו להקה שאני ממש אוהב- the hardest part

iverson10

New member
לא , לא התחלתי מx&y.

זה שאני אוהב את השירים שיצאו בדיסק האחרון לא אומר. למרות שאני מכיר ושומע דיסקים קודמים..

למעלה