הכי הכי

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gif.

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: yellow השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי:brothers & sisters השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי:we never change
השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות:we never change.. rush of blood to the head השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים:shiver השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו:amsterdam השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש):shiver השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות:green eyes השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת:לא ניראלי שיש כזה

אבל איכשהו פתאום קלטת

ואוו, אני אוהבת אותם אני רוצה את הדיסק/לרכוש שירים נוספים
איך זה קרה?

Galadriel 3000

New member
חח אמרת שאין

שיר שגרם לך להבין שהם להקה שאת ממש אוהבת. היא שואלת איך זה.

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifחצי שנה לפני שX&Y יצא

ראיתי הופעה כMTV והתאהבתי בפיקס יו...אז התחלתי לשמוע אותם...למרות שתמיד הכרתי את כל השירים המפורסמים

Coldplayist

New member
אני

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: Fix You השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: Easy To Please השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: די זה קשה. אולי Easy To Please השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: Easy To Please, We never change, what if השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: Clocks? השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: בערך לגבי כולם השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): Yellow השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: כולם :) השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: Trouble, Clocks

טל 888

New member
עונהההה =]

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: Speed Of Sound השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: Amsterdam עד שה-mp שלי החליט שנגמרה הטעינה =\ השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: Everythings Not Lost השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: We Never Change השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: חח כמעט על כול השירים חרשתי מלא.. אבל בזמן האחרון הכי הרבה על I ran away בייסד מדהים!!! השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: X&Y לטובה כמובן =] השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): כולם.. השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: כול הדיסק של X&y.. שמעתי אותו המון בתקופה מסויימת שנגמרה.. השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: וואי זה קשה!!

yoavgo1

New member
התשובות שליי ..

השיר הראשון ששמעתי- In my place השיר של קולדפלי שהכי מרגיע אותי- Yellow השיר שגורים לי לבכות- fix you השיר של קולדפלי ששמעתי הכי הרבה פעמים- The hardest part השיר של קולדפלי שהכי שיניתי את דעתי בנוגע אליו- Speed Of Sound .. שיניתי לטובה .. השיר של קולדפלי שהכי משמח אותי- everything don't lost השיר של קולדפלי שהכי מעלה לי זכרונות- trouble השיר של קולדפלי שגרם לי להבין שזו להקה שאני ממש אוהב- In my place כ''כ מתחברר ..

lorettalynn

New member
תשובות קצת מהוססות

מנסה לענות למרות שלא זוכרת מש את השירים לפי שמות... השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: Yellow השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי:Low השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: כל הדיסק פרשוטס...אחד-אחד השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: Green eyes, The scientist, Warning sign,ושיר בפרשוטס, השלישי נדמה לי עם המרגלים. בקיצר, אני סתם בכיינית. השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים:Fix you, God put a smile upon your face השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: What if השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): Yellow, green eyes השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: כולם, חוץ מאלה שאני פחות אוהבת (לדוגמא A whisper) השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: כולם, אבל לחשוב על אחד..אממ...God put a smile

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifאת לא אוהבת א וויספר?!

יו, זה בין הנדירים ששמעתי... זה שיר עם קצב כלכך טוב אתה עוצם את העיניים והקול של כריס גורם לך לדמיין שאתה בכדור פורח :]

lorettalynn

New member
כן...

אבל הכל יחסי. אני פשוט פחות אוהבת אותו משאר השירים:) איך זה שהקול שלו נוגע בדיוק איפה שצריך כדי לבכות? שיבואו לארץ
...כבר

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifנמאס כבר לפתח ציפיות

..די הם כבר לא יופיעו והם לקחו הפסקה ל5 שנים. וגם אחרי 5 שנים כבר לא נזכור אותם
אבוד.

steelwater

New member
עונה

רעיון ממש טוב גיתית! השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: אני רק יכולה להניח ש-Yellow השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: אתמול היה ברדיו את "מחר" של אביב גפן ואמרתי לבני דודים שלי שזה ממש נשמע כמו קולדפליי בעיקר כמו השיר Clocks שלהם ואז היה עוד שיר או עוד כמה שירים והיה את Clocks של קולדפליי. השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: מרגיע? לא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה ולא הקשבתי לקולדפליי הרבה זמן אז אני לא יודעת. אלב כל הדיסק הראשון שלהם די מרגיע. השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: Shiver מרוב שהוא יפה. השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: אני חושבת ש-Clockes אבל אני ממש לא יודעת. פעם הוא היה השיר האהוב עליי שלהם אבל אז הפך להיות Shiver וזה עדיין הוא היום. השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: יה איזו שאלה מצויינת! יש כמה כאלו. דבר ראשון, אחד השירים שהכני שינתי את דעתי אליהם של קולדפליי ובכלל בעולם זה Trouble. כשהוא יצא שנאתי את קולדפליי ושאנתי אותו ואת הקליפ שלו והוא היה ממש הדבר שסימל את השנאה שלי לקולדפליי. אחרי כמה שנים כשהם הוציאו את A rush of blood to the head התאהבתי בהם והם הפכו להיות אחת הלהקות האהובות עלי למרות ששנאתי אותם פעם. אחרי כמה זמן התחלתי להקשיב שוב ל-Trouble וממש התאהבתי בו ואני חושבת שהוא פשוט שיר מקסים, יפה ומעולה! היום הוא בהחלט אחד השירים האהובים עיל של קולדפליי. עוד דוגמא הוא Don't panic שדווקא אותו די אהבתי כשהוא יצא למרות ששאנתי את קולדפליי אבל אז הוא נמאש עלי כזה ולא הרגיש לי כזה טוב אבל אר ראיתי אותו בסרט המעולה Garden State בסצינה ממש יפה, מרגשת ומדהימה ומאז הוא קיבל בשבילי משמעות חדשה ונהיה לי הרבה יותר יפה ועמוק ומאז אני שוב וממש הרבה יותר אוהבת אותו וגם הוא הפך להיות אחד מהשירים האהובים עלי של קולדפליי. השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): לא יודעת. קולדפליי די מעציבים אותי. אולי Talk אבל לפני שתכנו לו את הצורה. ובעצם גם עכשיו. זה שיר ממש טוב, יפה ומגניב והוא די משמח כזה! גם הקליפ שלו ממד חמוד ומצחיק ומשמח. השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: Don't panic מעלה לי המון זכורונת לסרט Garden State כל הזמן וזו הרגשה נחמדה כזאת להיזכר בסצינה מהסרט כששומעים אותו. אני לא זוכרת על עוד שירים. השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: Clocks. כשהתחילו לצאת הסינגלים מ-A rush of blood to the head אז פתאם התחלתי לאהוב אותם וזה היה לי מוזר כי שאנתי את קולדפליי אבל היה לי קשה להתעל מהשירים וכמה שהם טובים ומכמה שאני אוהבת אותם עד שבסופו של דבר נתתי לזה לנצח אותי והפסתקי לשנוא אותם. השיר Clocks היה סצינה ממש יפה ומרגשת באיזה פרק של ER ומאותו רגע נשבתי בקסמו של השיר הזה! פשוט האתהבתי בו כל-כך כשראיתי אותו שם וזה ממש ריגש אותי ואז ביקשתי שיקנו לי את הדיסק ליומלדת וקנו לי אותו. לצערי הרב אני אל ממש זוכרת את התרחשות האירועים! אני לא זוכרת אם הכרתי את Clocks לפני ששמעתי אותו ב-ER ואני לא זוכרת אם כבר התאהבתי בשיר לפני ואני לא זוכרת אם רציתי את הדיסק שלהם לפני ששמעתי את Clocks ועוד כל מיני דברים כאלו. הלוואי שהייתי זוכרת. אולי אם אני אסתכל בהודעות ישנות שלי בפורום אני אזכר.

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifאני שמעתי ש...

קולדפליי לא מכרו \נתנו את השירים שלהם לאף אחד...הם לא מוכנים ששום שיר שלהם יהיה באיזה סרט עלוב כי זה פשוט רדוד מצידם...איך זה הגיוני?
מישו שמע על זה חוץ ממני?

steelwater

New member
אז זה מ-מ-ש לא נכון!

יכול להיות שיש סרטים שהם לא מוכנים. אבל בשני סרטים של דאק בראף יש שירים שלהם! והם משתלבים בצורה ממש טובה. ב-"Garden State" יש את Don't panic וב-"הנשיקה האחרונה" יש את Warning sign שהרבה אנשים המפורום הזה מאד אוהבים אותו. חוץ מזה בסקראבס יש פרק עם Fix you ואני חושבת שהיו עוד שירים שלהם בסקראבס וגם ב-ER ואני חושבת שבעוד תוכניות ואולי גם בעוד סרטים.

Galadriel 3000

New member
איפה שמעת את זה?

זה חרטא. השירים שלהם נמצאים בהמון מקומות, כמו גארדן סטייט, והמגן, וכמה פרסומות, ואפילו תרגיל תקשורת שאני עשיתי

למעלה